کد خبر: ۱۰۲۸
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۲

جهانگیری: سرنوشت كساني كه با منافقين همكاري مي‌كنند سرنوشت صدام است

معاون اول رييس جمهور با تاكيد براينكه دولت تدبير و اميد از ابتدا اصرار داشت كه به نيروهاي مسلح و تامين نيازهاي آنها به صورت ويژه توجه كند گفت: علي رغم محدوديت هاي بودجه اي به خصوص در سال 94 و اوايل سال 95، خوشبختانه نيازهاي نيروهاي مسلح و وزارت دفاع هم در بخش ارزي و هم در بخش ريالي از رشد قابل توجهي برخوردار بود و محدوديت هاي دولت به هيچ وجه مانع نشد كه تامين نيازهاي نيروهاي مسلح با محدوديت مواجه شود.
سایت تدابیر به نقل از عصر ایران؛ جهانگیری در ادامه با یادآوری اینکه مردم ایران امروز در شرایط بسیار خوبی از لحاظ امنیت قرار دارند تصریح کرد: ایران در منطقه ناامن و پرتلاطمی واقع شده و دشمنان ملت ایران هدفشان این است که ناامنی را به داخل ایران بکشانند و باعث رنج و آزار مردم شوند اما به همت نیروهای مسلح، جمهوری اسلامی ایران کانون امنیت و ثبات منطقه است و مردم و دولت باید قدردان آن‌ها باشند.

وی با انتقاد و ابراز تاسف از برخی کشورهای منطقه که با گروهک‌هایی نظیر منافقین می‌تینگ و جلسه برگزار می‌کنند خاطرنشان کرد: این کشور‌ها تصور می‌کنند که با این اقدامات می‌توانند کارهای مهمی در جهت مخالفت با جمهوری اسلامی ایران و حمایت از گروهک‌های مخالف انجام دهند.

هر کس که به آینده ایران علاقمند است باید به صحنه عمل آمده و در زمینه حل مسائل اشتغال و رفع موانع پیش روی تولید کشور هر کاری که می‌تواند انجام دهد.

معاون اول رییس جمهور افزود: این کشور‌ها تلاش می‌کنند که این پیام را به مردم ایران بدهند که با گروهک‌هایی نظیر منافقین مشارکت و همکاری دارند اما در حقیقت هیچ گروهی نزد ملت ایران منفور‌تر از گروهک منافقین نیست چرا که گروهک منافقین مردم بیگناه و مظلوم و نیز مقامات این کشور را کشته‌اند.

دکتر جهانگیری با یادآوری اینکه گروه منافقین در دوران دفاع مقدس نیز در صف لشکریان صدام علیه مردم خودشان اسلحه کشیدند تصریح کرد: برخی کشورهای تازه به دوران رسیده منطقه تصور می‌کنند می‌توانند با حمایت از این گونه گروهک‌ها با جمهوری اسلامی ایران مخالفت کنند اما باید بدانند که سرنوشت کسانی که با گروه‌های تروریستی گره بخورد همانند سرنوشت صدام خواهد شد.

جهانگیری با اشاره به شرایط ویژه اقتصادی کشور و نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل اظهار داشت: پیام این نامگذاری این است که هر کس که به آینده ایران علاقمند است باید به صحنه عمل آمده و در زمینه حل مسائل اشتغال و رفع موانع پیش روی تولید کشور هر کاری که می‌تواند انجام دهد.

معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات و دستاوردهای مجموعه‌های تولیدی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: این وزارتخانه هم تامین کننده نیروهای مسلح کشور بوده و تولیدات آن در سالهای اخیر رشد قابل توجهی داشته است و هم در بخش صنایع غیرنظامی نیز شاهد پیشرفت و دستاوردهای خوبی در این وزارتخانه بوده‌ایم که نمونه آن تولید باطری‌های پیشرفته خودرو و توان صادرات باطری به میزان ۲ میلیون عدد در سال است.

وی افزود: این ظرفیت و توانمندی که در این مجموعه شکل گرفته سرمایه بزرگی برای کشور است که می‌تواند به کمک صنعت ایران بیاید.

معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به تولیدات این وزارتخانه در بخش حمل و نقل الکترونیکی خاطرنشان کرد: باید به سمت توسعه حمل و نقل الکترونیکی به ویژه در شهرهای بزرگ نظیر تهران حرکت کنیم چرا که نتیجه یک مطالعه درخصوص آلودگی هوای تهران نشان می‌دهد که مهم‌ترین و اصلیترین دلیل آلایندگی این کلانشهر موضوع حمل و نقل و خودرو‌ها هستند.

دکتر جهانگیری بر لزوم جایگزین کردن خودروهای جدید به جای خودروهای فرسوده و نیز استفاده از خودروهای گازسوز تاکید کرد و گفت: البته مهم‌ترین اقدام در این زمینه استفاده از خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های الکترونیکی است که البته در مقطع فعلی قیمت این خودرو‌ها برای مردم مقرون به صرفه نیست که باید در آینده تلاش کنیم امکان استفاده از خودرو‌ها و موتورهای الکترونیکی برای مردم فراهم شود.

وی همچنین با اشاره به دستاورد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در زمینه خارج کردن واحدهای صنعتی از تهران گفت: خارج کردن واحدهای صنعتی از داخل شهر‌ها یک اولویت مهم است و وزارت دفاع در این زمینه کاری ارزشمند و ملی انجام داده است.

در این مراسم وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز گزارشی از اقدامات انجام شده ارایه کرد و گفت: ۳۴۰۰ مجموعه انسانی در قالب شرکت‌های دانش بنیان، ۶۰ هزار نفر از نخبگان کشور و ۹۶ دانشگاه صنعتی در اجرای طرح‌های مختلف با مجموعه وزارت دفاع همکاری دارند.
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.