کد خبر: ۱۰۸۰۱
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۰

بازگشت بورس به مدار صعود با رشد ۳۶ هزار واحدی شاخص

امروز در معاملات بورس تهران، بیش از ۱۴ میلیارد و ۸۴۱ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۹۰ هزار و ۵۷۵ میلیارد ریال معامله شد.
بازگشت بورس به مدار صعود با رشد ۳۶ هزار واحدی شاخص

بازگشت بورس به مدار صعود با رشد ۳۶ هزار واحدی شاخص

مخاطب ۲۴، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (دوشنبه، ۲۶ دی‌ماه) با ۳۶ هزار و ۹۷۰ واحد افزایش در ارتفاع یک میلیون و ۶۸۰ هزار واحدی ایستاد.

 


به گزارش ایرنا، شاخص هم‌وزن با ۱۵ هزار و ۴۹۸ واحد افزایش به ۵۲۰ هزار و ۴۰۳ واحد و شاخص قیمت با ۹ هزار و ۲۲۱ واحد رشد به ۳۰۹ هزار و ۶۵۵ واحد رسید.

شاخص بازار اول، ۲۹ هزار و ۲۰۲ واحد و شاخص بازار دوم، ۶۷ هزار و ۸۶۴ واحد افزایش را ثبت کردند.

امروز در معاملات بورس تهران، بیش از ۱۴ میلیارد و ۸۴۱ میلیون سهم، حق‌تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۹۰ هزار و ۵۷۵ میلیارد ریال معامله شد.

همچنین فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۲ هزار و ۲۹۶ واحد، ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۲ هزار و ۱۶۶ واحد، شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) با ۲ هزار و۸۲ واحد، توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو) با یک هزار و ۸۹۶ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با یک هزار و ۴۵۸ واحد، بانک ملت (وبملت) با یک هزار و ۳۶۲ واحد و معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با یک هزار و ۳۰۰ واحد تاثیر مثبت بر شاخص بورس داشتند.

در مقابل گسترش نفت و گاز پارسان (پارسان) با ۱۰ واحد، مهندسی نصیر ماشین (خنصیر) با ۹ واحد و موتورسازان تراکتورسازی ایران (خموتور) با هشت واحد تاثیر منفی بر شاخص بورس به همراه داشت.

بر پایه این گزارش، امروز نماد شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا)، گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو (خگستر)، بانک ملت (وبملت)، پالایش نفت تهران (شتران)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، بانک تجارت (وتجارت) و پالایش نفت بندرعباس (شبندر) در نماد‌های پُرتراکنش قرار داشتند.

گروه بانک‌ها هم در معاملات امروز صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه ۲ میلیارد و ۸۰۷ میلیون برگه سهم به ارزش هفت هزار و ۹۳۳ میلیارد ریال دادوستد شد.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس

شاخص فرابورس نیز امروز بیش از ۴۳۱ واحد افزایش داشت و به ۲۱ هزار و ۳۷۶ واحد رسید.

در این بازار بیش از ۱۰ میلیارد و ۳۳۷ میلیون برگه سهم و اوراق مالی دادوستد شد و تعداد دفعات معاملات امروز فرابورس بیش از ۴۱۰ هزار و ۸۲۵ نوبت بود.

بیمه پاسارگاد (بپاس)، پلیمر آریا ساسول (آریا)، شرکت سرمایه گذاری مالی سپهر صادرات (وسپهر)، پتروشیمی تندگویان (شگویا)، شرکت سرمایه گذاری صبا تامین (صبا)، پالایش نفت شیراز (شراز) و پتروشیمی زاگرس (زاگرس) تاثیر مثبت بر این شاخص داشتند.
منبع ایرنا

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.