کد خبر: ۱۱۱۶۱
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۹
مدیرعامل شستا در هم اندیشی مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان‌های تابعه

نسخه شفابخش اقتصاد کشور، اقتصاد مردم پایه است

مدیرعامل گفت: امروز سرمایه شستا ۲۷۰ همت است که براساس برنامه‌ریزی‌ها باید در سال ۱۴۰۵ به ۱۰۰۰ همت برسد و این شدنی است.
نسخه شفابخش اقتصاد کشور، اقتصاد مردم پایه است

نسخه شفابخش اقتصاد کشور، اقتصاد مردم پایه است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛ابراهیم بازیان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در همایش هم اندیشی مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان‌های تابعه که با موضوع افق بهره وری و اشتغال برگزار شد، با اشاره اهمیت مردمی کردن اقتصاد گفت: نسخه شفابخش اقتصاد کشور، اقتصاد مردم پایه است. امروز ۱۰ درصد GDP کشور تحت مدیریت شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه گذاری زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است. اگر ما بتوانیم در طول مدت ۴ سال به سمت مردمی شدن اقتصاد تحت مدیریت مجموعه برویم یعنی ۱۰ درصد GDP کشور را مردمی کرده ایم.

وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب و تاکیدات رییس جمهور در خصوص تحول و برنامه تحولی تشریح کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند تحول یعنی تغییر عمیق. ایشان در جلسات متعددی بر بازسازی انقلابی تاکید داشتند و با توجه به مفاهیمی که بیان داشتند، بازسازی انقلابی یعنی حرکت بنیادی، عقلانی، خردمندانه و مبتنی بر اندیشه همه‌گیر نه حرکت بی هوا و بی حساب. اگر بر این محور حرکت نکنیم بازنده خواهیم بود. این مهم باید در همه عرصه مدیریت‌های کشور باید انجام شود.
وی افزود: بازسازی انقلابی و تحول بر ۳ پایه آسیب‌شناسی، برنامه‌ریزی و هدایت صورت می‌پذیرد.

مدیرعامل شستا با اشاره به لزوم برنامه ریزی تحولی اظهارداشت: آسیب‌شناسی خوبی ناظر به فرصت ها، ضعف ها، تهدید‌ها و قوت‌ها در بدنه وزارت خانه صورت پذیرفته است، اما برنامه ریزی مناسبی برای برون رفت از چالش‌ها به صورت مستند پیش روی ما نیست.
این هدایت باید متمرکز و متوجه تحول اقتصادی در قابل برنامه تحولی صورت پذیرد.
وی با اشاره به برنامه‌ریزی تحولی در شستا گفت: در شستا در مدت ۱۰ ماه اخیر با همکاری مقام عالی وزارت و معاونین ایشان، یک برنامه تحولی با گام‌های یک، دو و پنج ساله ناظر به تغییر، تحول و تعالی آماده شده است. اگر چه از روز نخست پذیرش مدیریت این شرکت بزرگ کار را آغاز کردیم، اما اجرای تمام و کمال آن نیاز به تاکیدات و همکاری‌های نزدیک در سازمان و وزارت خانه دارد.

مدیرعامل شستا افزود: ۲۱ راهبردی تحولی مشخص شده است و مبتنی بر این راهبرد‌ها به ۳ مقوله چیستی، چرایی و چگونگی پرداخته شده است. امروز سرمایه شستا ۲۷۰ همت است که براساس برنامه‌ریزی‌ها باید در سال ۱۴۰۵ به ۱۰۰۰ همت برسد و این شدنی است.

بازیان با اشاره به چالش‌ها و معضلات پیش روی شستا تصریح کرد: عدم ثبات مدیریت در بنگاه‌های ما یکی از معضلات اساسی است. همه مدیرانی ک به شستا آمده و رفته اند همه مدیران قابلی بودند و باید پرسید علت این حجم از تغییرات چیست؟ شستا نباید سیاسی اداره شود. ما بنگاه‌های اشتغال زا هستیم نه اقتصاد محور. ما باید دنبال تولید محصولات استراتژیک بریم نه هر محصولی. همچنین فرایند انتصاب در وزارت خانه بسیار طولانی بوده است در حالی که این مسئولیت به شرکت‌ها و هیئت مدیره‌ها تعلق دارد.

شایسته ذکر است اولین همایش هم اندیشی مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان‌های تابعه با موضوع افق بهره وری و اشتغال به مدت ۲ روز در تاریخ ۲۹ و ۳۰ دی ماه در سالن هفده شهریور ایم وزارت خانه برگزار شد.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.