کد خبر: ۱۱۶۳۵
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۹

بیمه ملت برای نخستین بار برنده جایزه ملی مدیریت مالی ایران شد

بیمه ملت به دلیل شفافیت مالی در فرآیند‌های بیمه‌گری، برای نخستین بار برنده جایزه ملی مدیریت مالی ایران شد.
بیمه ملت برای نخستین بار برنده جایزه ملی مدیریت مالی ایران شد

بیمه ملت برای نخستین بار برنده جایزه ملی مدیریت مالی ایران شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه ملت:مراسم سیزدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران، صبح امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ با حضور مجید عشقی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، جمعی از مسئولان کشوری، شخصیت‌های علمی و مدیران بنگاه‌های اقتصادی کشور در سالن اجلاس سران کشور‌های اسلامی برگزار شد.

در این مراسم، بیمه ملت براساس ارزیابی کمیته داوران، به دلیل شفافیت مالی در فرآیند‌های بیمه‌گری، برنده لوح تقدیر و تندیس جایزه مدیریت مالی ایران شد و مهدی کشاورز عضو هیات مدیره بیمه ملت، این جایزه را از مجید عشقی رییس سازمان بورس دریافت کرد.

جایزه مدیریت مالی ایران از سال ۱۳۸۹ برگزار می‌شود و نقش مهمی در بهبود و ارتقای مدیریت مالی و اقتصادی در شرکت‌ها و سازمان‌های کشور داشته است. بیمه ملت نیز در سال‌های اخیر یکی از سیاست‌های خود را ارتقای سطح مدیریت مالی و ایجاد شفافیت حداکثری در حوزه مالی اعلام کرده و به همین دلیل از نظر کمیته داوران، شایسته دریافت جایزه مدیریت مالی ایران تشخیص داده شده است.

 
برچسب ها: بیمه ملت
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.