کد خبر: ۱۲۱۶۶
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۶

به زودی، اعلام منابع آزمون استخدامی ۲۵ هزار معلم

آزمون استخدام ۲۵ هزار معلم در اسفند امسال برگزار می‌شود و جذب معلمان برای مناطق محروم، مرزی و مناطقی که نیاز به معلم توانمند دارند، در اولویت است و منابع آزمون استخدامی به زودی اعلام می‌شود
به زودی، اعلام منابع آزمون استخدامی ۲۵ هزار معلم

به زودی، اعلام منابع آزمون استخدامی ۲۵ هزار معلم

مخاطب ۲۴- اخبار فرهنگیان، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش گفت: به زودی منابع آزمون استخدامی ۲۵ هزار معلم اعلام خواهد شد.

 

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ستاری فرد معاون برنامه ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش گفت: آزمون استخدام ۲۵ هزار معلم در اسفند امسال برگزار می‌شود و جذب معلمان برای مناطق محروم، مرزی و مناطقی که نیاز به معلم توانمند دارند، در اولویت است و منابع آزمون استخدامی به زودی اعلام می‌شود.

 

او در ادامه گفت: همه معلمان غیر رسمی که دارای مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری هستند و به صورت حق التدریس، خرید خدمات، قراردادی کار معین در آموزش و پرورش مشغول به تدریس هستند باید برای تعیین وضعیت استخدامی، در این آزمون شرکت کنند. همچنین از ادامه فعالیت معلمانی که حد نصاب نمره را در این آزمون استخدامی کسب نکنند، خودداری می‌شود.

ستاری فرد درباره احکام رتبه بندی معلمان نیز گفت: تا امروز ۹۲۰ هزار معلم شاغل و بازنشسته مدارک خود را در سامانه رتبه بندی بارگذاری کرده اند که حدود ۸۰۰ هزار نفر به مرحله ارزیابی نهایی و تعیین رتبه رسیده اند که از این تعداد ۵۰۰ هزار نفر تعیین رتبه شده اند و احکام ۳۲۰ هزار نفر دیگر هم آماده صدور است و اولویت با بازنشستگانی است که از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ به بعد بازنشسته شده اند و هنوز احکامشان صادر نشده است.

 

معاون برنامه ریزی و توسعه آموزش و پرورش درباره زمان نهایی شدن احکام رتبه بندی معلمان گفت: احکام رتبه بندی همه معلمان تا پایان سال جاری نهایی می‌شود.

منبع باشگاه خبرنگاران

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.