کد خبر: ۱۲۲۴۶
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۱

جایگاه بزرگ‌ترین بانک بورسی کشور تثبیت شد؛ رای قاطع سهامداران به افزایش سرمایه ۹۱ هزار میلیارد ریالی بانک ملت

با برگزاری مجمع عمومی فوق العاده بانک ملت، سهامداران با رای قاطع به افزایش ۹۱ هزار میلیارد ریالی این بانک بزرگ بورسی، رای مثبت دادند تا جایگاه این بانک به عنوان بزرگ‌ترین بانک بورسی کشور تثبیت شود.
جایگاه بزرگ‌ترین بانک بورسی کشور تثبیت شد؛ رای قاطع سهامداران به افزایش سرمایه ۹۱ هزار میلیارد ریالی بانک ملت

جایگاه بزرگ‌ترین بانک بورسی کشور تثبیت شد؛ رای قاطع سهامداران به افزایش سرمایه ۹۱ هزار میلیارد ریالی بانک ملت

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بانک ملت:در این مجمع که به ریاست مسعود نصر اصفهانی رییس هیات مدیره این بانک و نظارت قربان اسکندری مدیرکل بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد به عنوان نماینده دولت و سلحشوری نماینده کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت به عنوان ناظران، نورمحمدحسینی مدیرکل حقوقی بانک ملت به عنوان منشی و همچنین نمایندگان سازمان بورس، خصوصی سازی و حسابرسی برگزار شد، پس از ارائه گزارش رضا دولت آبادی، مدیرعامل این بانک و قرائت گزارش حسابرس و بازرس قانونی، سهامداران با افزایش ۳۴.۷ درصدی سرمایه بانک ملت از محل سود انباشته موافقت کردند.

با این افزایش ۹۱ هزار میلیارد ریالی، سرمایه بانک ملت با هدف استفاده از مزایای معافیت مالیاتی موضوع بند ف تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۱، حفظ و تقویت جایگاه بانک ملت به عنوان بزرگ‌ترین بانک بورسی کشور و همچنین توجه به سیاست‌های کلان بانک در زمینه افزایش کسب درآمد، از ۲۶۲ هزار میلیارد ریال به ۳۵۳ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

قربان اسکندری، مدیرکل بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در این مجمع با قدردانی از تمامی کارکنان و مدیران بانک ملت، این افزایش سرمایه را به فال نیک گرفت و اظهار امیدواری کرد که این بانک بتواند در سال آینده پله‌های ترقی را با سرعت بیشتری طی کند.

این گزارش حاکی است، بانک ملت در تلاش است تا این افزایش سرمایه را تا قبل از پایان سال در مرجع ثبت شرکت‌ها به ثبت برساند تا به عنوان سهام جایزه به پورتفوی سهامداران این بانک اضافه شود.

در این جلسه، مدیران ارشد بانک ملت به صورت حضوری و برخط به سوالات سهامداران در مورد عملکرد مالی این بانک پاسخ گفتند.

 
برچسب ها: بانک ملت
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.