کد خبر: ۱۲۵۸۶
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۵

ایرانسل حامی بیست‌ویکمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوا فضای ایران

بیست‌ویکمین کنفرانس بین المللی انجمن هوافضای ایران، به عنوان مهمترین رویداد هوافضایی در کشور، با حمایت ایرانسل برگزار می‌شود.
ایرانسل حامی بیست‌ویکمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوا فضای ایران

ایرانسل حامی بیست‌ویکمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوا فضای ایران

به گزارش مخاطب 24 به نقل از روابط عمومی ایرانسل:بیست‌ویکمین کنفرانس بین‌المللی انجمن هوا فضای ایران، از ۸ تا ۱۰ اسفند، در دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علم و صنعت، با حمایت ایرانسل برگزار می‌شود. مهمترین رویداد هوافضایی در کشور، سالانه در قالب کنفرانس انجمن هوافضای ایران برگزار می‌شود و امسال نیز بیست‌و‌یکمین دوره آن توسط دانشگاه علم و صنعت و انجمن هوا فضای ایران به طور مشترک برگزار می‌شود.

این کنفرانس بین‌المللی با محور ویژه «فناوری ماهواره» و محور‌های دیگر شامل آیرودینامیک، پیشرانش، دینامیک پرواز و کنترل، سازه‌های هوا فضایی، مخابرات فضایی و آویونیک، منظومه‌های ماهواره‌ای، مدیریت، امنیت و حقوق فضا، علوم فضایی، هدایت و ناوبری، هوش مصنوعی در هوافضا و با مشارکت صاحب‌نظران و علاقه‌مندان برگزار می‌شود تا نتایج تحقیقات و دستاورد‌های جدید این صنعت به اشتراک گذاشته شود.

برنامه این کنفرانس شامل سخنرانی کلیدی توسط اساتید برجسته در حوزه هوافضا، نشست‌های تخصصی، نشست‌های ارائه مقالات، نمایشگاه محصولات فنی و صنعتی و کارگاه‌های آموزشی تخصصی برای دانشجویان و صنعتگران خواهد بود.

همچنین نشست تخصص «تجربه نگاری یک ماهواره عملیاتی» با حضور کارشناسان فنی و نشست تخصصی «راهبرد‌های مشارکت بخش خصوصی در صنعت فضایی کشور» با حضور دکتر حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی کشور، از مهمترین رویداد‌های علمی این کنفرانس بین‌المللی است.

بیست‌ویکمین کنفرانس بین المللی انجمن هوافضای ایران، ۸ تا ۱۰ اسفند از ساعت ۸ تا ۱۸:۱۵ در دانشکده فناوری‌های نوین دانشگاه علم و صنعت برگزار می‌شود.

 
برچسب ها: ایرانسل
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.