کد خبر: ۱۲۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۶

هواشناسی ایران ۱۴۰۱/۱۲/۱۰

سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد برای برخی استان‌های جنوبی کشور از احتمال وقوع سیلاب، ریزش تگرگ و خسارت به دامداران و کشاورزان خبر داد.
هواشناسی ایران ۱۴۰۱/۱۲/۱۰

هواشناسی ایران ۱۴۰۱/۱۲/۱۰

مخاطب 24:بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی ۲ روز آینده در برخی مناطق هرمزگان، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان ابرناکی و بارش پراکنده، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی شده است.

روز جمعه در برخی مناطق آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و شنبه در ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی بارش پراکنده و خفیف پیش‌بینی می‌شود.

یکشنبه آینده در اکثر مناطق کشور جو آرام و آسمانی صاف پیش بینی شده است. فردا در استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی و نیمه شرقی کشور و جمعه تا یکشنبه آینده در اکثر مناطق کشور وزش باد قابل ملاحظه است.

همچنین روز جمعه در استان‌های غربی احتمال خیزش گردوخاک وجود دارد، ضمن این‌که شنبه آینده افزایش محسوس دما در اکثر مناطق کشور به ویژه در استان‌های ساحلی دریای خزر روی می‌دهد.

توصیف سامانه: فعالیت سامانه بارشی

نوع مخاطره: بارش باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت، احتمال ریزش تگرگ در مناطق مستعد

منطقه اثر:

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۰: سیستان و بلوچستان، کرمان، ارتفاعات هرمزگان.

اثر مخاطره: لغزندگی جاده‌ها، جاری شدن روان‌آب در مسیل‌ها، آب‌گرفتگی معابر به‌طور محدود، احتمال اختلال در سفر‌های بین‌شهری و داخل شهر، احتمال برخورد صاعقه و ریزش تگرگ.

توصیه: عدم توقف در بستر مسیل‌ها، احتیاط در تردد از حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی آبرو‌ها و کانال‌های عبور آب درون‌شهری، پاکسازی دهانه پل‌ها و انجام تمهیدات دیگر در جهت جلوگیری از خسارت‌های احتمالی، احتیاط و ترجیحاً اجتناب از جابه‌جایی عشایر کوچ‌رو، اجتناب از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، محافظت از کندو‌های زنبور عسل، پوشش گلخانه‌ها و کشت‌های زیرپلاستیکی در برابر تگرگ.

برچسب ها: هواشناسی
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.