کد خبر: ۱۲۸۲۴
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۷

قدردانی معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی از بانک رفاه کارگران

دکتر سید عباس حسینی معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی گفت: ارزیابی عملکرد بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر نشان می‌دهد که این بانک علاوه بر توسعه حمایت‌ها از سازمان تامین اجتماعی، توانسته است جایگاه خود را در شبکه بانکی نیز ارتقاء ببخشد و این مهم شایسته قدردانی است.
قدردانی معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی از بانک رفاه کارگران

قدردانی معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی از بانک رفاه کارگران

به گزارش مخاطب24 به نقل ازبانک رفاه کارگران :دکتر سید عباس حسینی با بیان این مطلب در نشست هم‌اندیشی راهبرد‌ها و سیاست‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی در بانک‌های دولتی، خصوصی شده و تحت مدیریت که در محل این بانک برگزار شد، افزود: یکی از مهم‌ترین مزیت‌های بانک رفاه کارگران همین موضوع است که علاوه بر پاسخ‌دهی مناسب به دغدغه‌های سازمان تامین اجتماعی و رفع نیاز‌های این سازمان توانسته است عملیات‌های بانکی خود را نیز به عنوان یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های تجاری کشور (به لحاظ کار و فعالیت)، پیش ببرد.

دکتر حسینی به افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران اشاره کرد و گفت: بدون شک با ثبت نهایی این افزایش سرمایه و ارتقاء نسبت کفایت سرمایه بانک، بستر توسعه فعالیت‌های بانک نیز بیش از گذشته فراهم خواهد شد.

وی از برگزاری مجمع فوق‌العاده افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران در آینده نزدیک خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم این مجمع را بر اساس قانون و ضوابط و مقررات مربوطه تا پایان سال جاری برگزار کنیم.

معاون بانک و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی در پایان با قدردانی از تلاش‌های بانک رفاه کارگران در راستای حمایت از رونق تولید و اشتغالزایی، تصریح کرد: همه ما مسئولیت شرعی داریم در حوزه‌هایی که می‌توانیم اثرگذار باشیم حضور فعال و به سهم خود ایفای نقش داشته باشیم. بدون شک مدیران و کارکنان بانک رفاه در این مسیر می‌توانند بسیار اثربخش عمل کنند.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران نیز طی سخنانی در این مراسم گفت: این بانک همواره سعی کرده است تا به سهم خود همراه و همیار نظام اقتصادی کشور در پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای باشد و در همین راستا راهکار‌های خود را به سیاستگذاران این حوزه ارائه کرده‌ایم.

دکتر اسماعیل للـه‌گانی افزود: در زمینه کنترل نرخ ارز چند طرح و برنامه تدوین کرده‌ایم که در اسرع وقت به بانک مرکزی ارائه خواهیم کرد.

دکتر للـه‌گانی به ارتقای جایگاه بانک رفاه کارگران در بین شرکت‌ها و بانک‌های برتر کشور اشاره کرد و گفت: بر اساس نتایج بیست‌وپنجمین رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران (رتبه بندی IMI-۱۰۰)، این بانک رتبه ۹ در میان صد شرکت برتر و رتبه ۲ در گروه بانک‌ها و موسسات اعتباری را از نظر شاخص فروش به خود اختصاص داد.

وی افزود: بانک رفاه با افزایش توانمندی‌ها و قابلیت‌های تخصصی خود در حوزه‌های مختلف و گسترش حمایت‌های مربوطه از تولید ملی و اشتغالزایی، موفق به کسب این رتبه‌ها و ارتقای جایگاه خود در بین شرکت‌ها و بانک‌های برتر کشور شد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در ادامه به برنامه‌های توسعه‌ای بانک در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: تلاش خواهیم کرد در سال آینده ضمن توسعه حمایت‌های بانک از جامعه هدف سازمان تامین اجتماعی، رتبه بانک را نیز در میان شرکت‌ها و بانک‌های برتر کشور ارتقاء ببخشیم.

وی به مزیت‌های بانک رفاه کارگران در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی سامانه انبار داده، راه‌اندازی سامانه بتا به منظور تامین اعتبار مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی، سامانه جدید موبایل بانک، امنیت بالای سامانه‌های عملیاتی، راه‌اندازی سامانه فرارفاه به عنوان دروازه ورود به بانکداری دیجیتال، راه‌اندازی سامانه رفاه‌بوم به عنوان بانکداری باز و. از جمله اقدامات توسعه‌ای بانک رفاه کارگران در حوزه فناوری اطلاعات در سال‌های اخیر بوده است.

وی در پایان تاکید کرد: برات الکترونیک و امضای دیجیتال را نیز تا پایان سال جاری در بانک رفاه کارگران عملیاتی خواهیم کرد.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.