کد خبر: ۱۳۰۴۴
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۲۶
معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در جمع نمایندگان شرکای اجتماعی در شهرکرد:

وظیفه سازمان تأمین‌اجتماعی حمایت توأمان از بیمه‌شدگان و کارفرمایان است

کارفرمایان عزیزی که در این وضعیت اقتصادی، سرمایه خود را به میدان آورده‌اند و ممکن است صرفه اقتصادی چندانی برای آن‌ها نداشته باشد، کارشان یک جهاد بزرگ است.
وظیفه سازمان تأمین‌اجتماعی حمایت توأمان از بیمه‌شدگان و کارفرمایان است

وظیفه سازمان تأمین‌اجتماعی حمایت توأمان از بیمه‌شدگان و کارفرمایان است

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛احمد اسفندیاری، معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در جریان سی‌وسومین سفر استانی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی؛ در استان چهارمحال‌وبختیاری و در جلسه‌ای با نمایندگان شرکای اجتماعی این سازمان شامل بیمه‌شدگان، کارگران و کارفرمایان، گفت: مأموریت اصلی سازمان تأمین‌اجتماعی، صیانت از بیمه‌شدگان و اقشار مولد جامعه است، اما دفاع از منافع کارگران، در گرو حمایت از ادامه فعالیت کارفرمایان و فراهم آوردن شرایط مناسب برای استمرار فعالیت اقتصادی نیز هست. بدون وجود کارفرمایان، کار و فرصتی برای اشتغال قابل تصور نیست؛ کارفرمایان عزیزی که در این وضعیت اقتصادی، سرمایه خود را به میدان آورده‌اند و ممکن است صرفه اقتصادی چندانی برای آن‌ها نداشته باشد، کارشان یک جهاد بزرگ است.

وی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و میلاد با سعادت حضرت، ولی عصر (عج) گفت: حضور میدانی مدیرعامل محترم و معاونان و مدیران سازمان تأمین‌اجتماعی در استان‌ها و شهرستان‌ها برای این است که ان‌شاءلله با این مشاهدات و ارزیابی میدانی، در عمل به تحقق عدالت که مورد تأکید دولت سیزدهم و مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی است، نزدیک‌تر شویم. عدالت البته در نظام بیمه اجتماعی و در حوزه سلامت، الزاماً به این معنی نیست که همه نوع تجهیزات پزشکی در همه مراکز درمانی در دسترس باشد. اگر یک مبلغی برای تجهیز یک مرکز درمانی شود که مراجعه‌کننده‌ای ندارد، این کار موافق عدالت نیست.

وی با اشاره به اینکه نصب و استفاده از تجهیزات پزشکی، پروتکل‌های خاص خود را دارد، گفت: در توزیع تجهیزات پزشکی خاص و پیشرفته و گران‌قیمت متناسب با سطح‌بندی و نگاه جامع به تمامی مناطق اقدام کرد. هم‌اکنون خدمات بستری برای افراد بالای ۶۵ سال در مراکز غیرملکی فرانشیز استفاده از مراکز طرف قرارداد برای شهر‌های فاقد مراکز ملکی رایگان است و اقدامات شبیه این هم در راستای صیانت از امانت بیمه‌شدگان است و هم به عدالت نزدیک‌تر است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه شرایط اقتصادی کشور، اقتضائاتی دارد که اقدامات و برنامه‌های این سازمان را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد، گفت: وظیفه سازمان تأمین‌اجتماعی حمایت توأمان از بیمه‌شدگان و کارفرمایان است. دفاع از منافع کارگران و بیمه‌شدگان در گرو حمایت از کارفرمایان است، چرا که بدون وجود سرمایه و بدون وجود کارآفرین، حمایت از کارگران ممکن نیست. کارفرمایان عزیزی که در این وضعیت اقتصادی سرمایه خود را به میدان آوردند تا به کشور خدمت کنند، به نظر من این کار آن‌ها یک جهاد بزرگ است.

وی با اشاره به این که در همین اوضاع اقتصادی، سازمان تأمین‌اجتماعی توانست بزرگترین تسویه‌حساب تاریخ نظام بانکی کشور را انجام دهد، درباره اقدامات قابل توجه سازمان طی یک‌سال گذشته گفت: در سالی که گذشت ما افزایش ۵۷ درصدی حقوق بازنشستگان را داشتیم که این در تاریخ کشور بی‌سابقه بود. در کنار این پرداخت به‌موقع حقوق بازنشستگان و پرداخت ماهانه بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومانی چیزی نیست که به راحتی مقدور باشد. همه این‌ها مرهون زحمات ارکان مختلف سازمان و همراهی و همکاری شرکای اجتماعی سازمان است که الحمدلله سازمان رابطه بسیار خوبی با این شرکا در سراسر کشور دارد.

دکتر اسفندیاری در پاسخ به سوالی در رابطه با فقدان برخی دارو‌ها در لیست دارو‌های تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی، گفت: وظیفه تعیین فهرست دارو‌های تحت پوشش بیمه‌ها بر عهده شورای عالی بیمه است که دبیرخانه آن نیز در حوزه وزارت بهداشت است و سازمان تأمین‌اجتماعی تنها یکی از اعضای این شورا است. هر دارویی که در فهرست دارو‌های مورد تایید این شورا وجود داشته باشد، در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی وجود دارد.

اسفندیاری با بیان اینکه مشکلات مقطعی سامانه‌های خدمات غیرحضوری در حال اصلاح است، گفت: در مسیر حرکت به سمت سازمان تأمین‌اجتماعی هوشمند هستیم و به‌زودی این مشکلات حل خواهد شد. همچنین پاسخگویی سامانه ۱۴۲۰ امسال نسبت به سال گذشته ۱۰۰ درصد بیشتر شده است و همه مخاطبان می‌توانند در تمام ساعات شبانه‌روز و در هفت روز هفته مشکلات احتمالی را به این سامانه گزارش کنند.

بر اساس گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، در ابتدای این جلسه تعدادی از فعالان و نمایندگان بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان استان چهارمحال و بختیاری، دغدغه‌ها و خواسته‌های خود را به اطلاع معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استا‌ن‌های سازمان تأمین‌اجتماعی رساندند.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.