کد خبر: ۱۳۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۳

دومین روز از رویداد بین المللی رادمان با برگزاری سه نشست تخصصی در کیش

دومین روز از رویداد بین المللی رادمان با بررسی ارکان توسعه نوآوری اجتماعی در کیش، فناوری‌های نوین، متاورس، کار آفرینی و نقش تفاهم نامه‌ها در همکاری‌های بین المللی، برگزار شد.
دومین روز از رویداد بین المللی رادمان با برگزاری سه نشست تخصصی در کیش

دومین روز از رویداد بین المللی رادمان با برگزاری سه نشست تخصصی در کیش

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش :دومین روز از این رویداد عصر پنجشنبه ۱۸ اسفند با حضور جمعی از مدیران سازمان، نوآوران، کارآفرینان و دست اندرکاران زیست بوم نو آوری در سالن رازی مرکزهمایش‌های بین المللی کیش برگزار شد.

بر اساس این گزارش، محمد رسولی مدیر خانه خلاق و نوآور "دال" در نشست اول، راه کار آفرینی در مسائل اجتماعی نوین، تعاریف زیست بوم‌های اجتماعی، نوآوری و خلاقیت، چگونگی شناخت فرصت‌های اجتماعی و تبلیغات رسانه ای، ایجاد زیرساخت‌ها برای بر طرف کردن خلاء‌های زیست بوم اجتماعی کیش را مورد بررسی قرار داد.

وی همچنین ایجاد نهاد‌های تسهیل گر برای تیم سازی در حوزه‌های نوآوری، صادرات و ارزش گذاری با هدف تشکیل ناحیه نوآوری کیش را از مسائل مهم این حوزه عنوان کرد.

همچنین در این نشست به تشریح دنیای متاورس به عنوان برگ برنده‌ای در تکنولوژی قرن و ابزاری با محدودیت پایین و مقیاس پذیری بالا که می‌تواند دنیای مد و پوشاک را متحول کند نیز پرداخته شد.

بررسی راه حل‌های خلاقانه برندینگ با استفاده از NFT و متاورس به عنوان بیلبور‌های تبلیغاتی در داخل و خارج از کشور همچنین موضوعات مهمی همچون ارز‌های دیجیتال و کریپتو به عنوان حوزه جدید و خلاقی که بر زندگی اجتماعی مردم تاثیر بسزایی دارد نیز از دیگر بخش‌های نشست تخصصی "فناوری‌های نوین" بود.

در ادامه این رویداد، "محمدرضا پاکروان" عضو کمیته راهبردی دانشگاه‌های مجازی، نقش تفاهمنامه‌ها در همکاری‌های بین المللی همچنین شناخت فرصت‌ها و تهدید‌ها در این مناطق اشاره کرد و گفت: محدودیت‌های کمتری در حوزه برندینگ مناطق آزاد کشور وجود دارد که این موضوع می‌تواند جذابیت بیشتری برای سرمایه گذاران ایجاد کند.

وی افزود: باید در آینده با ارائه NFT در بستر متاورس به عنوان سند اولیه ارائه کالا و خدمات راه را برای سرمایه گذاران هموار کنیم.

در این سه نشست تخصصی دو کارآفرین خارجی از کشور‌های سوریه و پاکستان حضور داشتند که با اشاره به فرصت‌ها و چشم انداز‌های آینده، خواستار کارآفرینی مشترک ایران با کشور‌های همسایه شدند.

تلاش رایزنان و سفرای ایران برای معرفی هرچه بهتر فرصت‌های به دیگر کشورها، عدم وابستگی به درآمد‌های حاصل از فروش نفت و بهره گیری از منابع طبیعی ایران در بحث توسعه گردشگری بین کشور‌ها و درآمد زایی بیشتر، تعریف قوانین ویژه و جداگانه برای مناطق آزاد جهت جلب اعتماد و فراهم سازی امنیت سرمایه گذاران خارجی، تلاش مسئولان برای ایجاد ثبات در قوانین وضع شده مناطق آزاد، معافیت‌های طولانی مدتپروژه‌های سرمایه گذاری و همکاری‌های مشترک در گردشگری درمانی از جمله مواردی بود که از سوی "سقر صبوح" از سوریه و "محمد حسین حیدری" از پاکستان مطرح شد.

گفتنی است نشست‌های این رویداد با حضور سید روح الله حسنی معاون بین الملل شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.