کد خبر: ۱۳۲۶۶
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۰

دوازدهمین پویش فناورانه سه‌شنبه‌های نوآورانه صنعت بیمه با معرفی محصولات جدید بیمه ایران برگزار شد

دوازدهمین هفته از پویش فناورانه با معرفی سامانه‌های مبتنی بر فناوری بیمه ایران با حضور مجید بهزادپور رئیس کل بیمه مرکزی، علی بنیادی معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی، حسن شریفی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل علیرضا مقدسی عضو هیات مدیره و سلامی سرپرست معاونت برنامه ریزی و نوآوری بیمه ایران در بیمه مرکزی برگزارشد.
دوازدهمین پویش فناورانه سه‌شنبه‌های نوآورانه صنعت بیمه با معرفی محصولات جدید بیمه ایران برگزار شد

دوازدهمین پویش فناورانه سه‌شنبه‌های نوآورانه صنعت بیمه با معرفی محصولات جدید بیمه ایران برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران :در این نشست، حسن شریفی با تبریک اعیاد شعبانیه و تبریک میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج) اظهار داشت: سه شنبه‌های نوآورانه اتفاقی بسیار مفید و سازنده در صنعت بیمه کشوراست و از این بابت به رئیس کل بیمه مرکزی به جهت ابتکار عملی که در پیگیری بحث فناوری دارد تبریک می‌گویم و امیدوارم این مدل برنامه‌ها تدوام داشته باشد.
در این فرصت لازم می‌دانم یاد و خاطره پیشکسوتان بیمه ایران را گرامی دارم، چرا که اگر ما دراین مکان توفیق پیدا کردیم که حضور داشته باشیم بخشی از آن نتیجه اقدامات این عزیزان بوده است و بنا داریم تقدیر از پیشکسوتان را به یک فرهنگ تبدیل کنیم.
وی با اشاره به یکی از بزرگترین چالش‌های شرکت‌های دولتی اظهار داشت: یکی از این چالش‌ها و ضعف‌های اساسی عدم شفافیت است که مورد نقد بسیاری از اقتصاددانان نیز قرار دارد. ما در این خصوص و با توجه به دولتی بودن بیمه ایران تلاش کردیم نسبت به شفاف سازی اقدام نماییم و در این زمینه با طراحی داشبورد‌های مدیریتی، اطلاعات شرکت را بصورت شفاف در معرض دید وزیر محترم امور اقتصادی و داریی و معاون بانک وبیمه قرار دادیم. البته این داشبورد مدیریتی از قبل در بیمه ایران وجود داشت، اما با تغیراتی که صورت گرفت، این داشبورد‌ها را ارتقا بخشیدیم و هم اینکه موضوعات مختلفی را به آن اضافه نمودیم تا در تمام حوزه‌های بیمه گری، غیر بیمه گری، نمایندگان، امور حقوقی و مطالبات شرکت و ... اطلاعلات با طبقه بندی خاصی در اختیار عموم قرار گیرد.
مدیر عامل بیمه ایران در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع قدمت و تفکر سنتی حاکم بر بیمه ایران پرداخت و تصریح کرد: بیمه ایران بیش از ۸۷ سال قدمت دارد و یکی از ضعف‌های آن این بود که تفکر دولتی و سنتی بر آن حاکم بود و از این جهت انتقادات زیادی به ما وارد می‌شد و این اولین موضوعی بود که موجب شد تا ما خودمان را به چالش بکشیم و تمامی مسائل شرکت را سعی کردیم در این قالب ببریم از جمله این موارد احصای خسارت‌های معوقی بود که در سالیان گذشته بیش از ۴ ماه طول می‌کشید، اما با تمهیدات و طراحی داشبورد‌های مدیریتی، احصای خسارت معوق در رشته‌های مختلف بیمه‌ای در مدت زمان کمتر از یک دقیقه قابل احصا شده است.
شریفی رتبه بندی نمایندگان بیمه ایران و تفویض اختیار را از دیگر دستاورد‌های دوران مدیریت خود برشمرد و گفت: نمایندگان بیمه ایران، بر اساس مدل‌ها و شاخص‌های مختلف رتبه‌بندی شدند واین موضوع برای برنامه ریزی‌های آتی بیمه ایران بسیار حائز اهمیت است و امیدوارم سایر شرکت‌های دولتی نیز، از این مدل به عنوان یک الگوی موفق استفاده نمایند.
یکی دیگراز چالش‌های پیش روی شرکت‌های که موجب نارضایتی بیمه گزاران و زیانددیگان شده، موضوع خدمات پس از فروش و پرداخت خسارت است، ما در بیمه ایران برای پاسخگویی مناسب و تسریع در روند رسیدگی و پرداخت خسارت اقدام به طراحی سامانه‌ای بنام "بیمه ایران من " نمودیم تا بدین وسیله قدمی در راه آشتی بیمه گر و بیمه گزار برداشته باشیم. با توجه به استقبال مردم و استفاده بیش از یک میلیون کاربر از این سامانه، موفقیت خوبی را در این زمینه کسب کرده ایم واین راه را ادامه خواهیم داد و آمادگی داریم این سامانه را به رایگان در اختیار سایر شرکت بیمه نیز قرار دهیم. همچنین بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته ثبت خسارت درمان نیز در این سامانه بزودی رونمایی خواهد شد.
شریفی با اشاره به جلسات شنبه‌های نوآورانه در بیمه ایران و تنظیم کارنامه بهره وری شعب بیمه ایران خاطر نشان کرد: بهره وری کارکنان بر اساس شاخص‌های بهره وری تنظیم گردیده و تمامی کارکنان شعب بیمه ایران می‌توانند با رجوع به کارنامه بهره وری شعبه خود از نمره بهره وری خود اطلاع پیدا کنند و نظرات خود را در این خصوص ثبت نمایند.
پس از صحبت‌های مدیر عامل بیمه ایران، کارشناسان بیمه ایران به معرفی سامانه‌های درمان پلاس و سوپر اپلیکیشن SI و بیمه ایران من پرداختند.

 
برچسب ها: بیمه ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.