کد خبر: ۱۳۳۲۷
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۷

حرف‌های تند تارتار در پاسخ به ساکت الهامی

تارتار در این خصوص گفت: در ایفمارک یک اتاق کم است، اتاق روانشناسی و روانپزشکی است، به خصوص برای ما مربیان. ما مربیان باید یک گروه ۴۰-۵۰ نفره را هدایت کنیم و درس بدهیم و اگر مشکل روانی داشته باشیم به بدنه فوتبال و جوانان فوتبالیست آسیب خواهیم زد. ببینید تمام تست‌های روانشناسی را ما مربیان باید در ایفمارک پشت سر بگذاریم. وگرنه شما می‌بینید چه اتفاقاتی کنار زمین رخ می‌دهد. چه ایرانی و چه خارجی، ما باید این تست‌ها را با موفقیت پشت سر بگذاریم تا مجوز کار بگیریم.
حرف‌های تند تارتار در پاسخ به ساکت الهامی

حرف‌های تند تارتار در پاسخ به ساکت الهامی

مخاطب24:اظهارات شب گذشته مهدی تارتار شاید تندترین پاسخ ممکن به حرف‌هایی بود که ساکت الهامی هفته گذشته به زبان آورده بود.

به گزارش ورزش سه، هفته گذشته اظهارات ساکت الهامی در صداوسیما توجهات زیادی را به خود جلب کرد. او که خود را شایسته‌ترین فرد برای هدایت تیم‌ملی خوانده بود، در نقد پنج گزینه هدایت تیم ملی گفته بود: «شما الان اسم آقای حسین فرکی را گفتید عزیز من است، مهدی تارتار عزیز من است، ولی در پانزده سال گذشته یک هزارم من افتخار نیاورده‌اند. امیر قلعه‌نویی، رییس، عزیز و برادر بزرگ من است، ولی ده سال است افتخار کسب نکرده، چرا من نباید باشم؟»

او همچنین در ادامه صحبت‌ها خود گفته بود: «چرا باید اسم جواد [نکونام]و مهدی تارتار باشد، ولی اسم من نباشد؟ چرا آقای قلعه‌نویی و فرکی باشند و اسم من نباشد؟ از دژاگه، شجاعی و حاج صفی بپرسید آن‌ها از ساکت الهامی بیشتر یاد گرفتند یا کارلوس کی‌روش؟ منِ ساکت الهامی باید به مهدی طارمی یک چیز یاد بدهم و قطعا از مربی پورتو به او بیشتر یاد می‌دهم.»

این جملات الهامی، واکنش‌های زیادی را در فضای‌مجازی به دنبال داشت. اگرچه الهامی بعدا در مصاحبه با "ورزش سه" تاکید کرد که منظور خاصی از این حرف‌ها نسبت به شخص خاصی نداشته و گفت که «همه گزینه‌ها از من بهتر هستند»، اما ساعتی بعد از تساوی شاگردان او برابر مس کرمان، مهدی تارتار نیز به اظهارات سرمربی هوادار واکنش نشان داد.

تارتار در این خصوص گفت: در ایفمارک یک اتاق کم است، اتاق روانشناسی و روانپزشکی است، به خصوص برای ما مربیان. ما مربیان باید یک گروه ۴۰-۵۰ نفره را هدایت کنیم و درس بدهیم و اگر مشکل روانی داشته باشیم به بدنه فوتبال و جوانان فوتبالیست آسیب خواهیم زد. ببینید تمام تست‌های روانشناسی را ما مربیان باید در ایفمارک پشت سر بگذاریم. وگرنه شما می‌بینید چه اتفاقاتی کنار زمین رخ می‌دهد. چه ایرانی و چه خارجی، ما باید این تست‌ها را با موفقیت پشت سر بگذاریم تا مجوز کار بگیریم.

وی همچنین ادامه داد: این ضعفی است که ایفمارک هست و خیلی هم مهم است. چون که ما باید بازیکنان را به درستی آموزش دهیم و درس اخلاق بدهیم و اینکه شلوغ کاری کنیم و هرچیزی به زبان بیاوریم و بی‌احترامی کنیم به همکاران و بعد از ده دقیقه بیاییم عذرخواهی کنیم و اشک بریزیم و گریه کنیم، در شآن و شخصیت یک سرمربی نیست و چه بهتر که همان مجوز صادر نشود.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد! مشکل قرارگیری آزمون در لیست تیم ملی حل شد!
لیست تیم ملی فوتبال در حالی بدون حضور لژیونر‌ها اعلام شده است که تعدادی از بازیکنان شاغل در لیگ‌های خارجی خود را به اردو رسانده‌اند و زیر نظر امیر قلعه‌نویی در حال تمرین کردن هستند، اما تا حل نشدن مشکل آزمون قرار نیست لیست نهایی اعلام شود
قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس! قربانی آخرین بمب نقل و انتقالاتی پرسپولیس!
محمد قربانی. بازیکنی که پس از حضور در جام جهانی، حالا در مسیر جدایی از الوحده است و برخلاف اخبار اعلام شده، تلاش باشگاه پرسپولیس نه تنها برای جذب او ادامه دارد بلکه به نتایج مثبتی هم رسیده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، او به زودی به پرسپولیس ملحق خواهد شد
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.