کد خبر: ۱۳۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۰

نگاهی به برخی از افتخارات کسب‌شده داخلی و خارجی بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۱

بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۱ هم‌چون سال‌های گذشته توانست با انجام فعالیت‌های مستمر در حوزه‌های بانکداری و سرمایه‌گذاری‌های کارآمد، علاوه بر عرصه‌های بین‌المللی و داخلی، در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، مدیریت مالی و بانکداری، حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و... سالی پرافتخار و همراه با سربلندی را سپری کند و برگ زرینی دیگر در بین رقبای خود به دست آورد که به خلاصه‌ای از این موارد اشاره خواهد شد.
نگاهی به برخی از افتخارات کسب‌شده داخلی و خارجی بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۱

نگاهی به برخی از افتخارات کسب‌شده داخلی و خارجی بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۱

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از روابط‌عمومی بانک پاسارگاد:بانک پاسارگاد در سال ۱۴۰۱ طبق اعلام نشریه معتبر بنکر، پس از گذشت شانزده سال از تأسیس خود برای هفتمین‌بار موفق به کسب عنوان "بانک برتر اسلامی ایران" در سال ۲۰۲۲ شد. همچنین به‌عنوان تنها بانک ایرانی حاضر در فهرست ۵۰۰ بانک ارزنده جهان قرار گرفت. طبق این ارزیابی که توسط مؤسسه برندفاینانس Brandfinance انجام و توسط نشریه بنکر The Banker منتشر می‌شود، بانک پاسارگاد در سال ۲۰۲۲، با صعود ۱۸۲ پله‌ای در رتبه‌بندی ۱۰۰۰ بانک برتر جهان توانست به جایگاه شایسته ۳۲۰ جهانی دست یابد. گفتنی است این بانک در سال ۲۰۲۳ میلادی با صعود ۱۹ پله‌ای نسبت به سال گذشته، موفق به کسب رتبه ۲۳۸ از میان ۵۰۰ برند برتر بانکی جهان (TOP ۵۰۰ Banking Brands) شد.
این درحالی است که پاسارگاد در سال‌های گذشته نیز به‌صورت مستمر در این فهرست قرار داشته و بار‌ها به‌عنوان برترین بانک منطقه خاورمیانه انتخاب شده است. اهمیت این موضوع از این جهت است که به دلیل اعمال تحریم‌های مالی و بانکی ظالمانه بر اقتصاد ایران، افت ارزش پول ملی و دشواری همکاری‌ها با بانک‌های داخلی و خارجی، بانک پاسارگاد در رقابتی نابرابر با بانک‌های بین‌المللی از کشور‌هایی مانند امارات متحده عربی، ترکیه و عربستان سعودی و از سایر بانک‌های ملی و منطقه‌ای پیشی گرفته است. بانک پاسارگاد در ادامه افتخارآفرینی‌های خود در سال جاری برای هشتمین سال عنوان "بانک سال ایران" را کسب کرد و توسط "نشریه بنکر" (The Banker) به‌عنوان «بانک برتر ایران در سال ۲۰۲۲» (Bank Of The Year) معرفی شد. کسب عنوان بانک برتر سال بیانگر سرآمد بودن بانک‌های منتخب در تمامی معیار‌های مورد ارزیابی در کشور خود می‌باشد.
از دیگر دستاورد‌های چشمگیر در سال ۱۴۰۱ کسب رتبه برتر در بیست و پنجمین دوره رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران (IMI۱۰۰) است که این مراسم هرساله از سوی سازمان مدیریت صنعتی برگزار می‌شود و بانک پاسارگاد موفق به کسب رتبه اول در شاخص‌های بهره‌وری کل و شاخص بازده فروش شد.
این بانک در سیزدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران در سال ۱۴۰۱ پس از ارزیابی شاخص‌های مختلف مالی و حسابداری موفق به کسب تندیس زرین جشنواره به عنوان بالاترین سطح این جایزه گردید.
از دیگر موفقیت‌های بانک پاسارگاد در این سال پرافتخار می‌توان به کسب عنوان محبوب‌ترین برند بانکی با رأی مستقیم مردمی در نهمین جشنوارۀ برند محبوب مصرف‌کنندگان، انتخاب دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد به‌عنوان چهره ماندگار در چهاردهمین دوره معرفی چهره‌های ماندگار صنعت، معدن و تجارت ایران، انتخاب مدیرعامل بانک پاسارگاد به عنوان خیر برتر و کسب رتبه برتر و جایزه دیپلم افتخار سطح ملی در هفدهمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی در تمامی بخش‌های مشارکت خود (۸ بخش)، انتخاب محصول حساب دیجیتال کودک و نوجوان بانک پاسارگاد (زیپاد) به‌عنوان محصول برتر بانکی جشنواره دکتر نوربخش پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و همچنین معرفی محصول "بانکداری ویدئویی" پاسارگاد، در هفتمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی به‌عنوان محصول و نوآوری برتر ایرانی اشاره نمود.
کسب تمامی این افتخارات ملی و بین‌المللی طی سال‌های متوالی نشان از هم‌دلی، عزم و تلاش تمام بانکداران پاسارگادی برای پرآوازه کردن نام ایران در سطح جهان است. دستیابی به این مهم مقدور نیست مگر با یاری و حمایت مردم گرانقدر و عزیزمان که این حس اعتماد، مسیر بانک پاسارگاد را برای درخشش در ادامه راه هموارتر می‌کند.

 
برچسب ها: بانک پاسارگاد
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.