کد خبر: ۱۳۸۴
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۸

ابتکار: زنان در دولت روحانی بیشتر دیده شدند

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم بر اساس رویکرد و برنامه‌های رئیس جمهوری، زنان و دختران بیشتر دیده شدند چون برای تحقق عدالت جنسیتی تلاش بیشتری شد.

 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری صبح شنبه همزمان با فرا رسیدن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در نشست «زنان ایرانی» که با حضور رئیس جمهوری در سالن اجلاس سران کشور برگزار شد، با تاکید بر اینکه موضع شخصیت‌ها، دولت‌ها و حکومت‌ها نسبت به مقوله زن میزانی برای سنجش پایبندی آنها به عدالت است، خاطر نشان کرد: امام خمینی(ره) تکریم زنان را رویه یازده ساله خود قرار داد و رهبر معظم انقلاب نیز بارها در برابر نظرات زن ستیزانه از حقوق زنان دفاع کرد.

وی با اشاره به سیاست‌های دولت تدبیر و امید در حوزه زنان گفت: رئیس جمهوری و دولت تدبیر به زنان به عنوان ابزار و شهروند درجه دو نگاه نکردند و تلاش بر این بوده که رویکرد و سیاست‌های دولت برگرفته از قرآن کریم و سیره نبوی و ائمه باشد و نه اسناد خارجی؛ همچنین دولت تدبیر و امید هرگز دوگانه‌های تحصیل- کار و خانواده- فرزندآوری را باور نداشته و سعی بر این بوده که تعادل را در اندیشه و سبک زندگی زنان به منصه ظهور برساند به نحوی که فردیت زن قربانی خانواده نشده و زنان را نیازمند قیم و سرپرست ندانند، بلکه نیازمند توان افزایی و زمینه سازی برای رشد و پیشرفت باشند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه «بی تردید زنان ایرانی الگویی معنوی، اخلاقی و علمی برای زنان امروز دنیا هستند»، تاکید کرد: در همه سالهای پس از انقلاب زنان ایرانی در کنار مردان این سرزمین در حال تلاش بوده‌اند و تحولات اجتماعی و سیاسی را بوجود آورده‌اند. زنان همواره منشأ امید و زندگی بودند؛ چراکه آینده را برای فرزندانشان روشن می‌خواهند و برای مقابله با تاریکی ها تلاش می‌کنند.

ابتکار خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم بر اساس رویکرد و برنامه‌های رئیس جمهوری، زنان و دختران بیشتر دیده شدند چون برای تحقق عدالت جنسیتی تلاش بیشتری شد، این به معنای برطرف شدن همه موانع و مشکلات نیست بلکه به معنای در نظر قرار دادن برنامه‌ریزی جدی در این زمینه است. در این دوران برنامه‌های جامعی که شامل همه گروه‌های اجتماعی بود، وارد نظام برنامه‌ریزی کشور شد.

وی اظهار کرد: اکنون برای اولین بار هر استان برنامه های جدی خود را برای ارتقای وضعیت زنان و خانواده بر مبنای ۱۷۹ شاخص عدالت جنسیتی دارد و این اقدام با خط کش تحقق عدالت قابل اندازه گیری خواهد بود؛ بررسی میزان دسترسی عدالتهای جنسیتی از جمله دسترسی به فضاهای ورزشی برای زنان و همچنین چگونگی دسترسی همه خانواده‌ها به خدمات مشاوره و سلامت در هر شهرستان از جمله نتایج اجرای این برنامه‌ها در استانهای مختلف است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: همچنین برای اولین بار خانواده سالم یا شکوفا معیار شاخص تعریف شده است و برای سیاست‌های‌ حامی خانواده مانند سینمای دوستدار خانواده برنامه‌های عملی شکل گرفته است.

ابتکار در پایان با اشاره به اجرای طرح ملی گفت‌وگوی خانواده گفت: این طرح در نظر دارد به مهارتهای ارتباطی اعضا و استحکام خانواده های ایرانی با طرحی علمی و عملی کمک کند. سرمایه اجتماعی جامعه ایرانی در بخش فعالیتهای مدنی و سازمانهای مردم نهاد ظرفیتی مناسب است که ۲۸۰۰ تشکل مردم نهاد در حوزه زنان و خانواده در تلاش هستند و دولت با حمایت از این تشکلها به بسط ظرفیت‌های مدنی و بسیج ظرفیت‌های اجتماعی موثر کمک کرده است. امید است که این رویکردها و اقدامات برای زندگی بهتر خانواده ایرانی موثر واقع شود.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.