کد خبر: ۱۳۹۵۷
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۵

پیام سرپرست بانک ملی ایران به مناسبت حلول سال نو

ابوالفضل نجارزاده سرپرست بانک ملی ایران در آستانه فرا رسیدن سال نو پیامی را به شرح زیر صادر کرد:
پیام سرپرست بانک ملی ایران به مناسبت حلول سال نو

پیام سرپرست بانک ملی ایران به مناسبت حلول سال نو

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛بـنام خدای بهار آفرین

بهار آفرین را هزار آفرین

در آستانه فرا رسیدن عید نوروز باستانی و طمطراق پیک بهاران و آغاز سال نو تبریک و تهنیت صمیمانه را تقدیم همکاران عزیز، بازنشستگان گرامی بانک ملی ایران، همکاران شرکت‌های تابعه و خانواده‌های محترمشان تقدیم داشته و در پرتو الطاف بیکران خداوندی سلامتی و بهروزی، طراوت و شادکامی، عزت و کامیابی را برای همه آرزومندم.

شروع فصل بهار، آغازی جدید برای شادابی و تحولی نو در زندگی است. در نوروز ۱۴۰۲ که بهار با رخش سرسبزی و نشاط متقارن با بهار قرآن شده است با خود حس شوق، امید، خیر و برکت را به ارمغان آورده است.

با آغاز بهار، ناخوشی‌های مربوط به سرما از بین رفته و جای آن را سبزی و طراوتی وصف ناشدنی فرا می‌گیرد. زمین لباس تازه در برمی کند و روحی تازه در آن دمیده می‌شود.

نوروز نشانه حیات جدیدی درطبیعت است؛ خانه تکانی، دید و بازدید‌های عید، گرفتن و دادن عیدی، آرزوی روز‌ها و ایام خوش و رسیدن به موفقیت‌های معنوی و مادی از سنت‌های آیین نوروز است.

علاوه بر این ها، نمی‌توان میراث دیرینه نوروز را تنها در امور فردی و روزمرگی متوقف کرد، زیرا بهار و رسم کهن نوروز این ظرفیت را دارد تا محملی شود برای پرداختن به تحولات مثبت و نوشوندگی‌های فردی و سازمانی؛ در این روز‌های پر طراوت می‌توانیم بیندیشیم که چگونه می‌توانیم طراوت و تازگی بهارانه را به محیط کارمان بیاوریم.

نوروز فرصتی نیکوست که پرونده یک ساله فعالیت هایمان را مرورکنیم، غبار کهنگی را از جان و روح مان بتکانیم، به عنوان عضوی از مجموعه بزرگ بانک ملی ایران، طرحی نو برای پیشبرد اهداف بانک در افکنیم و با یکدیگر یک صدا دعا کنیم که‌ای تغییر دهنده دل‌ها و دیده‏ ها،‌ای تدبیرکننده شب و روز،‌ای گرداننده سال و حالت‌ها، بگردان حال ما را به نیکوترین حال!

دیگر بار، فرا رسیدن سال نو و بهار پرطراوت که به خواست ایزد منان با ماه عبادت و بندگی در هم امیخته است را به شما همه همکاران شاغل و بازنشسته، همکاران شبکه بانکی کشور و تمام عزیزانی که در گوشه گوشه این سرزمین در راه خدمت به مردم و مشتریان تلاش می‌کنند تبریک و تهنیت عرض می‌کنیم و سالی سرشار از شادکامی، برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال و سبحان مسالت داریم.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.