کد خبر: ۱۴۱۷۴
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۲

ماجرای جابه جایی ۲هزار و ۶۰۰ اصله درخت در غرب تهران چیست؟

مدیر روابط عمومی شهردار منطقه پنج تهران اعلام کرد: در پی آغاز مراحل اولیه و اجرایی عملیات احداث تقاطع‌های غیرهمسطح چهارگانه در این منطقه حدود ۲ هزار و ۶۰۰ اصله درخت جابجا می شود؟
ماجرای جابه جایی ۲هزار و ۶۰۰ اصله درخت در غرب تهران چیست؟

ماجرای جابه جایی ۲هزار و ۶۰۰ اصله درخت در غرب تهران چیست؟

مخاطب۲۴ : محمد باقر فرهند روز یکشنبه گفت: در راستای اجرای عملیات تقاطع‌های غیر همسطح چهارگانه در منطقه پنج، شهرداری باید الزامات قبل از اجرای پروژه‌ها را انجام بدهد و از این روی موضوعاتی مثل تحویل زمین موقت برای ایجاد کارگاه، رفع معارضین، اخذ نظرات دقیق کارشناسی، مشورت با نخبگان محلی، طراحی و مدل‌سازی‌های متعدد و بررسی سناریو‌های فنی و تخصصی در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: بخشی از این عملیات شامل جابه‌جایی درختان در این تقاطع‌هاست که بدون اخذ رای ماده ۷ و اخذ نظرات کارشناسی و نظارت متخصصان امکان پذیر نبود و به همین منظور شهرداری منطقه ۵ با کنترل دقیق وضعیت درختان در محور‌های اجرایی پروژه‌ها و برآورد‌های لازم و اخذ مجوز‌های ماده ۷ با همکاری متخصصین و رعایت اصول جابه‌جایی درختان، مدتی است این کار را آغاز کرده است.

فرهند تاکید کرد: در مجموع بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ اصله درخت در این عملیات‌ها جابجا و در این خصوص دقت فراوان صورت گرفته و درختان جابه‌جا شده در نزدیک‌ترین بوستان‌های اطراف محل‌های اجرای طرح‌ها مجدداً کاشته شده است و بقیه نیز کاشته می‌شود.

وی برخی گمانه زنی‌ها درباره قطع درختان را شایعات بی اساس دانست و از شهروندان خواست تا ضمن حفظ حساسیت به محیط زیست شهری، در اینگونه موارد به نظرات تخصصی مدیریت شهری اعتماد کنند.

این مدیر شهری خاطر نشان کرد که شهرداری منطقه پنج حافظ محیط زیست بوده و برنامه‌ریزی لازم برای نظارت نخبگان محلی و رسانه‌ها برای بازدید‌های میدانی صورت گرفته است.

به گفته وی، اجرای چهار تقاطع غیر همسطح شهید حکیم ـ بلوار تعاون، جنت‌آباد ـ شهید آبشناسان، شهید ستاری ـ شهید لشکری و شهید همت ـ شهید اشرفی اصفهانی به عنوان بزرگترین پروژه‌های عمرانی و ترافیکی غرب تهران بزودی توسط معاونت فنی و عمران شهرداری تهران آغاز و با بهره برداری از آن، مشکلات جدی ترافیکی این منطقه که باعث نارضایتی شهروندان شده بود، برطرف می‌شود.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.