کد خبر: ۱۴۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴

ترافیک شدید خودرو‌ها در جاده‌های منتهی به مازندران

سرهنگ یدالله جهان‌تاب رییس پلیس راه مازندران از ترافیک شدید در مسیر‌های منتهی به استان مازندران از جمله در کندوان و هراز خبر داد.
ترافیک شدید خودرو‌ها در جاده‌های منتهی به مازندران

ترافیک شدید خودرو‌ها در جاده‌های منتهی به مازندران

مخاطب 24: سرهنگ یدالله جهان‌تاب روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در مسیر شمال به جنوب جاده کندوان حدفاصل مرزن آباد تا مکارود و محدوده‌های، ولی آباد و سیاه بیشه و همچنین در مسیر جنوب به شمال این محور در محدوده مکارود و حدفاصل مجلار تا میانک، ترافیک خودرو فوق سنگین گزارش شده است.

وی با بیان این‌که، ترافیک خودرو در مسیر شمال به جنوب جاده هراز در محدوده کلرد در زمان حاضر فوق سنگین است، از رانندگان وسایل نقلیه خواست ضمن مدیریت سفر، از عجله و شتاب در رانندگی خودداری کنند.

سرهنگ جهان تاب با عنوان این‌که، محور‌های شمالی هم اکنون فاقد مداخلات جوی است، گفت: تردد خودرو در هر دو مسیر رفت و برگشت در آزاده راه تهران - شمال و همچنین محور فیروزکوه به کندی انجام می‌شود.

رییس پلیس راه مازندران با اشاره به ورود استقرار و فعالیت سامانه جدید بارشی از بامداد جمعه تا اواخر وقت روز شنبه که با کاهش هشت تا ۱۵ درجه‌ای دمای هوا، وزش باد، بارش برف در ارتفاعات و خطر ریزش سنگ در محور‌های کوهستانی همراه است، از رانندگان وسایل نقلیه خواست از سفر‌های غیرضروری به مناطق کوهستانی و محور‌های برف‌گیر این استان خودداری و در صورت لزوم علاوه بر اطمینان از سالم بودن سامانه گرمایشی خودرو، تجهیزات زمستانی نیز به همراه داشته باشند.

سرهنگ جهان‌تاب با بیان اینکه این سامانه علاوه بر پدیده مه گرفتگی، کاهش دید و لغزندگی سطح جاده ها، خطر ریزش سنگ و اختلال در تردد محور‌های کوهستانی بویژه محور‌های کندوان و هراز را نیز به همراه دارد، به رانندگان وسیله نقلیه توصیه کرد در طی این مدت از توقف در حاشیه جاده‌ها و یا اسکان در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند.

مرکز کنترل ترافیک پلیس راه مازندران با پیش شماره ۰۱۱ و شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه‌های استان است.

برابر آمار، سالانه بیش از ۵۰۰ میلیون دستگاه خودرو در محور‌های مازندران تردد دارند که ۱۱ درصد از این تردد‌ها در محور‌های اصلی و بقیه درون شهری است.

مازندران در ایام تعطیلات نوروزی امسال تاکنون پذیرای ۲۰ میلیون مسافر و گردشگر بود و پیش بینی می‌شود این میزان تا مایان تعطیلات به ۲۲ میلیون نفر افزایش یابد.

مازندران ۱۰ هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که حدود سه هزار کیلومتر از آن جاده اصلی و بقیه محور روستایی است.

برچسب ها: جاده ترافیک خودرو
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.