کد خبر: ۱۴۶۹۸
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۴

حمایت اکثر آمریکایی‌ها از اعلام جرم علیه ترامپ

طبق نظرسنجی سی‌ان‌ان، ۶۰ درصد آمریکایی‌ها اعلام جرم علیه زاین کشور از سوی دادگاه منتهن را مورد تایید قرار دادند.
حمایت اکثر آمریکایی‌ها از اعلام جرم علیه ترامپ

حمایت اکثر آمریکایی‌ها از اعلام جرم علیه ترامپ

مخاطب۲۴ :‌ بر اساس نظرسنجی جدید سی‌ان‌ان که در پی اخبار مبنی بر رای هیأت عالی منصفه نیویورک علیه ترامپ انجام شد، ۶۰ درصد آمریکایی‌ها اعلام جرم علیه وی را تایید کردند.

با این حال، حدود سه چهارم آمریکایی‌ها گفتند سیاست دستکم نقشی در تصمیم برای اعلام جرم علیه ترامپ ایفا کرده است. پنجاه و دو درصد هم معتقد بودند که سیاست نقش مهمی ایفا کرده است.

در این نظرسنجی، ۶۰ درصد مستقل‌ها اعلام اتهام علیه رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده را تایید کردند و ۳۸ درصد آن را تایید نکردند. دموکرات‌ها تقریباً متفق‌القول (۹۴ درصد) آن را تایید کردند. اما جمهوری‌خواهان کمتر در مخالفت با اعلام جرم علیه ترامپ متحد بودند و تنها ۷۹ درصد آن را رد کردند.

به گزارش شبکه آمریکایی، در حالی که دیدگاه‌ها درباره اعلام اتهام علیه ترامپ بر اساس خطوط حزبی متفاوت است، این نظرسنجی نشان داد اکثریت در تقسیم‌بندی‌های عمده جمعیتی شامل جنسیت، گروه‌های قومی و نژادی، سنی و تحصیلاتی اعلام جرم علیه ترامپ را مورد تایید قرار دادند.

پیش‌تر، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا تصمیم خود برای تسلیم شدن به قانون و حضور در دادگاه منهتن را تایید کرد.

ترامپ در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی «تروث» نوشت: «من در روز دوشنبه ساعت ۱۲ ظهر [عمارت]مارئه-لاگو را ترک می‌کنم و به برج ترامپ در نیویورک می‌روم».

وی توضیح داد: «چه باور کنید چه نکنید، صبح روز سه‌شنبه نیز به دادگاه می‌روم. قرار نبود آمریکا به این شکل باشد!»

بامداد جمعه هیأت عالی منصفه دادگاه منهتن، ترامپ را به عنوان اولین رئیس‌جمهور سابق آمریکا به جرائم کیفری - به دلیل پرداخت حق‌السکوت ۱۳۰ هزار دلاری به یک بازیگر فیلم‌های مستهجن - متهم کرد.

او در واکنش به این اقدام دادگاه منهتن، با بیان اینکه اتهام پرداخت حق‌السکوت علیه او، سیاسی و در راستای دخالت‌ها در نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ است، مدعی شد دموکرات‌ها در طول دهه‌ها بار‌ها تقلب کرده‌اند.

برچسب ها: نیویورک ترامپ
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.