کد خبر: ۱۴۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۶

افزایش شمار قربانیان کووید ۱۹ طی موج هشتم در ایران

حدود دو ماه پیش با افزایش کرونا مواجه شدیم و حدود ۳ هفته است که با موج جدیدی مواجه هستیم که موارد بستری و به دنبال آن بستری رو به افزایش است همچنین از حدود ۲ هفته گذشته تعداد مرگ و میر‌های کرونا به دو برابر افزایش پیدا کرده، اما طی ۲ الی ۳ روز گذشته آمار بستری‌ها رو به کاهش بوده است.
افزایش شمار قربانیان کووید ۱۹ طی موج هشتم در ایران

افزایش شمار قربانیان کووید ۱۹ طی موج هشتم در ایران

مخاطب۲۴ : موج هشتم کرونا که از مدتی پیش کشورمان را در برگرفته، احتمالا به زودی شدت خواهد گرفت و بر شمار قربانیان کووید ۱۹ افزوده خواهد شد.

بشدت گرفتن شیوع بیماری، افزایش شمار بیماران و در نتیجه رشد مرگ و میر کووید ۱۹ در ایران، اتفاق محتملی است که می‌بایست در روز‌ها و هفته‌های آتی چشم انتظار وقوعش باشیم. این را سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌گوید که اخیرا میزبان دو معاون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده اند و با اطلاعات دریافتی از ایشان، بر شدت گرفتن احتمالی بیماری تاکید دارند.

 


زهرا شیخی، با اشاره به نشست اخیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با حضور دو معاون بهداشت و درمان وزارت بهداشت، می‌گوید: در این نشست، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، عنوان داشت که آخرین موج کرونا یعنی موج هفتم در آبان ماه ۱۴۰۱ اتفاق افتاد و حدود دو ماه پیش با افزایش کرونا مواجه شدیم و حدود ۳ هفته است که با موج جدیدی مواجه هستیم که موارد بستری و به دنبال آن بستری رو به افزایش است همچنین از حدود ۲ هفته گذشته تعداد مرگ و میر‌های کرونا به دو برابر افزایش پیدا کرده، اما طی ۲ الی ۳ روز گذشته آمار بستری‌ها رو به کاهش بوده است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس می‌افزاید: همچنین شهنام عرشی، مدیرکل بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت نیز گزارشی از وضعیت کرونا ارائه و مطرح کرد که کشور‌هایی مانند آمریکا، کره جنوبی، روسیه و فرانسه بیشترین موارد ابتلاء به کرونا را دارا هستند.

وی در ادامه می‌گوید: عرشی تاکید کرد که وضعیت قطعی کووید در هفته گذشته رو به نزول بوده و در حال حاضر وضعیت کشور زرد و موجی که در آسیا بود رو به کاهش است و استان‌های تهران، مازندران، کرمان و اصفهان دارای بالاترین موارد ابتلاء طی هفته گذشته و بیشترین بستری نیز مربوط به استان‌های چهارمحال و بختیاری، مرکزی، خراسان جنوبی و یزد بوده و استان‌های همدان، قزوین، مازندران و کهگیلویه و بویراحمد هم بیشترین آمار مرگ و میر را به خود اختصاص داده اند.

نکته تامل برانگیز اما، تعطیلات طولانی مدتی است که پشت سر گذاشته ایم و البته هنوز هم برای برخی از هموطنان مان به پایان نرسیده است؛ تعطیلاتی که به تاکید مدیر کل بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، احتمال می‌رود موارد مراجعه، مرگ و میر و بستری را افزایش دهد.

شیخی با یادآوری این نکته، می‌گوید: سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت نیز در این نشست، یادآور شد آمار بیمارستانی مراجعان سرپایی از اوایل اسفند افزایش و بیشترین مراجعه مربوط به ۲۳ اسفند و در ۷ فروردین اوج گرفت و به ۱۹ هزار نفر رسید که این میزان تا ۱۳ فروردین کاهش و به حدود ۱۴ هزار نفر رسید و امیدواریم که از این مرحله هم بتوانیم عبور کنیم البته با دید و بازدید‌های سال نو بعید نیست موج دیگری را در راه داشته باشیم.

وی می‌افزاید: کریمی اعلام کرد که میزان بستری روزانه از حدود هزار نفر در هفتم فروردین به حدود ۶۰۰ نفر در ۱۳ فروردین رسیده است؛ وی همچنین نسبت به وضعیت درمان و تعداد تخت‌های بیمارستانی انتقاد و خواستار توجه به این موضوع شد و همچنین تاکید کرد که باید استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و خود مراقبتی مورد توجه بیشتری قرار بگیرد. البته بر اساس اظهارات معاون درمان، در حال حاضر از نظر وضعیت درمان کرونا شرایط حاد و بحرانی نداریم.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.