کد خبر: ۱۴۹۲۶
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۰
در دیدار نوروزی مدیرعامل موسسه اعتباری ملل با کارکنان مطرح شد

تکریم مشتری یکی از اولویت‌های موسسه است

مدیرعامل موسسه اعتباری ملل در دیدار نوروزی که با حضور اعضای هیئت مدیره و معاونین مدیران و روسای ادارات و مناطق و حوزه‌ها برگزار شد ضمن تبریک سال نو و حلول ماه رمضان به آثار و برکات این ماه عظیم پرداخت و اظهار داشتند که از فیوضات و برکات این ماه بهره‌مند شوید و در شب‌های عظیمی که در این ماه وجود دارد مقدرات یک سال خود را به خوبی تقدیر نمایید.
تکریم مشتری یکی از اولویت‌های موسسه است

تکریم مشتری یکی از اولویت‌های موسسه است

به گزارش مخاطب24 به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل:ایشان ضمن تشریح برنامه‌های سال۱۴۰۲ تصریح کرد در این سال اهدافی برای موسسه توسط هیئت مدیره تعیین شده است که امیدواریم با همت و تلاش تک تک همکاران به اهداف مورد نظر نائل آییم.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود بازاریابی هدفمند و تعامل با مشتریان را عامل مهمی در افزایش سهم بازار دانست و گفت تعامل و همکاری با مشتریان اعم از حقیقی و حقوقی یکی از اولویت‌های موسسه می‌باشد و همه باید با یکدیگر عهد ببندیم که حتی یک مشتری ناراضی نداشته باشیم. وجود مشتریان محترم چه سپرده گذار و چه تسهیلات گیرنده مایه برکت و نعمت است و باعث بقای ما خواهد بود لذا باید هر فردی که به موسسه مراجعه می‌کند مورد تکریم قرار گیرد. وی به اهمیت نقش کارکنان در راستای رضایت مشتریان تاکید و بیان داشتند کارکنان موسسه می‌بایست برای رضایت مشتریان که، ولی نعمت ما هستند با ارائه خدمات متنوع و به روز و مطابق خواست مشتریان و با رعایت دستورالعمل‌ها و قوانین تلاش کنند.
آقای جوادی با تاکید بر جانشین پروری و تربیت نیرو افزود با توجه به اینکه از سال جاری بازنشستگی همکاران آغاز می‌شود لذا می‌بایست برای هر جایگاه جانشین‌هایی تربیت شود که دانا، با نشاط و دارای دانش و تجربه باشند.
ایشان ضمن بیان حدیثی از امام موسی کاظم علیه السلام در خصوص گذران بودن فرصت‌ها اظهار داشتند فرصت‌ها را مغتنم بشمارید و از آن‌ها بهره لازم را ببرید و از تکنولوژی و دانش روز استفاده نمایید بنابراین همکاران باید ظرفیت‌ها را جدی بگیرند و تلاش مجدانه‌ای را در این خصوص داشته باشند. آنچه از همکاران انتظار داریم تلاش و کوشش در کنار خود باوری، همدلی و اتحاد برای یک حرکت مستمر و پایدار در مسیر تعالی و رشد و پیشرفت است.
مدیرعامل در خاتمه با آرزوی سالی خوب همراه با موفقیت برای کلیه هموطنان عزیز بیان داشت: موسسه اعتباری ملل همه تلاش و کوشش خود را می‌نماید تا شعار سال ۱۴۰۲ (مهار تورم و رشد تولید) که توسط مقام عظمای ولایت نام گذاری شده است را جامه عمل بپوشاند.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.