کد خبر: ۱۵۲۴۷
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۱

دویست وهفتادوششمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

دویست وهفتادوششمین شماره مجله ارتباطات با پرونده ویژه "کسب و کار هوشمند "، منتشر شد.
دویست وهفتادوششمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

دویست وهفتادوششمین شماره فصلنامه ارتباطات منتشر شد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :در این شماره علاوه بر پیام‌ها نوروزی دکتر محمود زاده رییس هیات مدیره و مهندس سلطانی مدیرعامل شرکت، در سرمقاله این شماره، به قلم مدیرمسؤل می‌خوانیم: در دنیای فناوری محور امروز، تمامی فرایندها، برنامه ها، عملکردها، افکار و اندیشه‌های سازمان‌هایی که به برتری رقابتی معقتدند، درحال تغییر است. این تغییر ورفتن به سمت هوشمندی سازمان و کسب وکار، توانسته راه را برای توسعه هرچه بیشتر وبهتر، هموارتر کند.

مدیرمسئول همچنین در بخش دیگری از سرمقاله خود آورده: برای هوشمندی کسب وکار این است که در آینده‌ای بسیار نزدیک، سازمان‌هایی موفق هستند که هوشمند باشند؛ چابک و نوآور و از نظر عملیاتی توان رقابت سخت را داشته باشند. آن‌ها باید بتوانند در بازار‌های متنوع اثربخشی لازم را داشته و از نیازمندی‌های متغیر ذی‌نفعان آگاه باشند.

در بخش دیگری از سر مقاله نیز آمده: یک سازمان هوشمند حتی دولت‌ها را مجبور می‌کند در برابر تحولات مقاومت را کنار گذاشته وهمسو شوند. طبیعتا نیروی انسانی در یک سازمان هوشمند با صرف وقت کمتر راندمان کاری بالاتر و رضایت شغلی بهتری خواهد داشت.

همه این‌ها نشان می‌دهد شرکت مخابرات ایران نیز بنابر برنامه پنجساله‌ای که به عنوان راهبرد شرکت درنظر گرفته است؛ قدم در این راه گذاشته تا این سفر طولانی، اما ناگزیر را به همت مدیران و سرمایه‌های انسانی اش، تجربه کند تا در نهایت با کمک ذی نفعان آگاه ومشتریان راضی و نیروی انسانی خود، یکه تاز بازار رقابت آی سی تی در ایران و حتی در خارج از مرز‌های کشور باشد؛ و این آینده‌ای که ترسیم شده بسیار نزدیک است اگر تغییر و تحول از تک تک مدیران، کارشناسان، متخصصان و سایرنیروی انسانی شرکت آغاز شود. امید است با فرارسیدن بهار که بهترین بازگوکننده ضرورت تحول در دنیاست؛ همه ما ابتدا تحول از خود را آغاز کرده و سپس با تحول در سازمان خود همسو و همراه شویم تا شرکت مخابرات ایران را سربلند و افتخار آفرین دوباره بسازیم و خود نیز به اینکه در چنین سازمانی فعالیت می‌کنیم؛ ببالیم.

در بخش گزارش ها، مطالبی، چون «هوشمند سازی، کسب و کار سازمانی را رونق می‌بخشد» «نیروی انسانی مخابرات ایران متناسب با فعالیت‌های گسترده شرکت است» «شرکت مخابرات ایران موتور محرک استارتاپ‌ها در حوزه کسب و کار‌های نوین است» «هوشمندسازی کسب وکار سازمانی را رونق می‌بخشد» «مخابرات ایران و باید‌های ورود به هوشمندسازی کسب و کار» «تجاری سازی خدمات راهبرد اساسی مخابرات در بهره وری حداکثری است» «تشویق مشترکان به استفاده از تلفن ثابت، موجب کاهش هزینه ارتباطات در سبدخانوار شده است» «در هشتمین استان، راهبرد تحول گرایی، شفافیت مالی، «برند برتر»، شفافیت حداکثری در صورت‌های مالی، موجب حصول نتایج بهتر در توسعه تعامل سازمانی مخابرات با شبکه استارتاپی و نوآوری کشور، نشست هم اندیشی کسب و کار خراسان رضوی نظام پژوهش و فناوری در شرکت مخابرات ایران» را می‌خوانیم.

در گزارش تحلیل اخبار آمده: زمستان امسال در حالی برای شرکت مخابرات ایران آغاز شد که این شرکت عزم خود را برای ادامه اجرای طرح جهادی نجما بیش از پیش جزم کرد. تا به امروز که آذربایجان غربی به عنوان هشتمین استان کشور طرح نجما را رسما آغاز کرد هفت استان دیگر کشور در زنجیره طرح جهادی فیبرنوری قرار گرفتند.

این درحالی ست که دکتر محمودزاده رئیس هیئت مدیره شرکت از شفافیت حداکثری در صورت‌های مالی می‌گوید که موجب حصول نتایج بهتر در توسعه می‌شود، همین امر در اجرای طرح توسعه‌ای فیبرنوری در کشور نیز به نوعی صورت می‌گیرد، زیرا که مبنای تامین سرمایه‌های طرح نجما، منابع داخلی موجود در شرکت است. رتبه برتر در میان صدشرکت برتر، اخذ جایزه برنامه ریزی و با چند رویداد مخابراتی دیگر، شرکت مخابرات ایران زمستان ۱۴۰۱ را به پایان رساند.

در بخش گفتگو، می‌توانید سخنان دکتر محمودزاده رییس هیات مدیره شرکت مخابرات را با عنوان «هوش مصنوعی در حوزه مخابرات یک الزام جدی برای آینده است» بخوانید.

در بخش فرهنگ وسازمان مطلبی با عنوان «چگونه شاد باشیم و شاد زندگی کنیم» دو کتاب «سرمایه فکری و اهمیت دانش در کسب و کار جدید» «خلق مدل کسب و کار استرولدر» در بخش معرفی کتاب برای خوانندگان گرامی معرفی شده است.

در بخش دانش تحول، «اَبَرروند‌های آینده‌ساز»، را با هم می‌خوانیم.

در بخش جهان نما، مطالبی با عنوان «دنیای آینده متعلق به وب ۳ است» آمده است.

بخش مقاله این شماره فصلنامه ارتباطات، مقاله «هوش مصنوعی، روابط عمومی داده محور و هوشمند» را در خود جای داده است.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.