کد خبر: ۱۵۴۲۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۷

پیش بینی بورس امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۲

روز دوشنبه شاخص کل بورس تهران بار دیگر ریزش کرد، اما شاخص هم وزن برخلاف روز قبل صعود کرد و پول حقیقی نیز وارد بازار سهام شد.
پیش بینی بورس امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۲

پیش بینی بورس امروز ۲۶ فروردین ۱۴۰۲

پیش بینی بورس - مخاطب24:بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز شنبه می‌روند که روز سه‌شنبه شاخص کل بورس تهران برای دومین روز متوالی افت کرد. برای پیش بینی بورس امروز –شنبه ۲۶ فروردین- به روند بازار سهام در روز سه‌شنبه نگاه می‌کنیم. در آخرین روز معاملاتی هفته شاخص کل کاهش ۱۰ هزار و ۳۸۲ واحدی داشت، اما شاخص کل هم‌وزن ۵ هزار و ۳۷۱ واحد صعود کرد. شاخص کل فرابورس نیز ۱۴۶ واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس هزار و ۲۰ واحد رشد پیدا کرد.

در پایان معاملات روز سه‌شنبه، ۴۹۶ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۱۷۶ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۷۴ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۲۶ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت
روز شنبه در بورس شرکت زامیاد (خزامیا)، شرکت رادیاتور ایران (ختور)، شرکت تأمین سرمایه بانک ملت (تملت) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت قند شیروان (قشیر)، شرکت گسترش سرمایه گذاری ایرانیان (وگستر) و شرکت بیمه زندگی خاورمیانه (بخاور) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

 



بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های وساخت (شرکت سرمایه گذاری ساختمان ایران)، شسینا (شرکت صنایع شیمیایی سینا) و ثشرق (شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق) در روز چهارشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت شرکت سرمایه گذاری مسکن الوند (ثالوند)، شرکت کشت و دام گلدشت نمونه اصفهان (زگلدشت) و شرکت پیشگامان فن‌آوری و دانش آرامیس (تپسی) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات سه‌شنبه، ۲۰۲ نماد صف خرید داشتند و ۱۴ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۷۳ درصدی نسبت به روز قبل به هزار و ۵۲۳ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۹۵ درصدی به ۱۱ میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس امروز
روز دوشنبه شاخص کل بورس تهران بار دیگر ریزش کرد، اما شاخص هم وزن برخلاف روز قبل صعود کرد و پول حقیقی نیز وارد بازار سهام شد.

در روزی که اغلب نماد‌های بازار سبزپوش بودند، نماد‌های مبین، وغدیر، وکغدیر، حکشتی، همراه و شتران بیشترین تأثیر را در رشد شاخص کل داشتند. در مقابل نماد‌های فارس، تاپیکو، فملی، کگل، فولاد، میدکو و شستا بزرگان قرمزپوش بازار بودند که مانع رشد بیشتر شاخص کل شدند.

از سوی دیگر سرانه خرید هر کد معاملاتی حقیقی نیز بیشتر از سرانه فروش بود. سرانه خرید هر حقیقی به طور میانگین ۳۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه خرید ۲۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بود.

علاوه بر این، پس از یک روز خروج پول حقیقی، روز سه‌شنبه ۶۷۶ میلیارد تومان پول حقیقی به بازار وارد شد. نماد‌های زپارس، کوثر، تنوین، فباهنر، فزر، وکغدیر، وساپا، وتوصا، خاور و مبین بیشترین ورود پول را را ثبت کردند؛ بنابراین سه‌شنبه روز تعدیل شاخص کل و بهبود شاخص‌های عملکردی بازار بود و می‌توان گفت در مجموع حاوی سیگنال‌های مثبت برای معاملات امروز بود.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.