کد خبر: ۱۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۹

رستم قاسمی برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسما اعلام کاندیداتوری کرد.

وزیر نفت دولت دهم ضمن اعلام کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم تاکید کرد: بزودی تیم همکار (کابینه) خود را معرفی خواهد کرد تا مردم بتوانند راحت تر در خصوص او تصمیم بگیرند
رستم قاسمی برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسما اعلام کاندیداتوری کرد. وزیر نفت دولت دهم ضمن اعلام کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم تاکید کرد: بزودی تیم همکار (کابینه) خود را معرفی خواهد کرد تا مردم بتوانند راحت تر در خصوص او تصمیم بگیرند.

وزیر نفت دولت دهم ضمن اعلام کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم تاکید کرد: بزودی تیم همکار (کابینه) خود را معرفی خواهد کرد تا مردم بتوانند راحت تر در خصوص او تصمیم بگیرند؛ کابینه ای که 50 درصد آن را جوانان تشکیل خواهند داد.

به گزارش «تابناک»، رستم قاسمی وزیر نفت دولت دهم صبح امروز (سه شنبه ۷ اریبهشت‌ماه) طی نشست خبری با اصحاب رسانه برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسما اعلام کاندیداتوری کرد.

رستم قاسمی برای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری رسما اعلام کاندیداتوری کرد.

وی در این نشست در پاسخ به این پرسش «تابناک» مبنی بر اینکه آیا امکان دارد از الان کابینه و معاون اول خود را از به مردم معرفی کنید، اظهار داشت: برای معرفی کابینه زود است و باید جلوتر برویم ولی تیم همکار خود را بزودی به مردم معرفی می کنم. حداقل پنجاه درصد همکاران من از جوانان خواهند بود.

قاسمی درباره برنامه خود برای مقابله با آسیب های اجتماعی، خاطرنشان کرد: ریشه اصلی آسیب های اجتماعی ، مسایل اقتصادی است که با حل مشکلات اقتصادی می توان بخش قابل توجهی از آسیب های اجتماعی را حل کرد.

این داوطلب انتخابات ریاست جمهوری در ادامه در پاسخ به  انتقادی درباره حضور نظامیان در انتخابات، گفت: به لحاظ قانونی نظامیان می توانند در انتخابات شرکت کنند. در قانون انتخابات ریاست جمهوری نیازی به استعفا از ساختار نظامی وجود ندارد. بسیاری از روسای جمهوری کشورهای مختلف در دوره بحران نظامی بوده اند. ۳۱ رییس جمهور آمریکا نظامی بوده اند. در روسیه سال ها شاهد حضور پوتین هستیم که فردی نظامی و امنیتی است. افتخارم این است که عضو سپاه هستم. بعد جنگ ، عمرم را در اقتصاد، آبادانی و سازندگی کشور گذرانده و در بسیاری از پروژه های زیربنایی کشور حضور داشته ام. من فکر می کنم با تفکر مهندسی می توان مشکلات کشور را حل کرد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره عملیاتی ترین برنامه خود برای ریل گذاری اقتصادی، تصریح کرد: امروز کیک اقتصادی ایران در رده صدم در دنیا هستیم. درآمد سرانه ما تناسبی با امکانات کشور ندارد. فاصله عرضه و تقاضا در عرصه مسکن خیلی زیاد شده است ولی ساخت یک میلیون مسکن در سال می تواند اشتغال و رونق اقتصادی ایجاد کند. باید نظام بانکداری را تغییر دهیم. متاسفانه بورس که می توانست امید در بازار سرمایه باشد، به ناامیدی مردم تبدیل شده است. احیای بورس می تواند موجب رونق اقتصادی شود.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان اجماع درباره رییسی وجود دارد، گفت: در مجموعه اردوگاه انقلابیون نیاز به اجماع است و اجماع را باید به زمان خود بسپاریم. دو ماه پیش با رییسی ملاقات داشته ام و آنجا گفتند برنامه ای برای حضور ندارد و از برنامه جدید ایشان اطلاعی ندارم. من برنامه دومی برای کنار رفتن به نفع کسی ندارم.

وی درباره موضع خود نسبت به مذاکراتش وین، تصریح کرد: جمهوری اسلامی همیشه دنبال تنش زدایی بوده است. به جز رژیم صهیونیستی با همه کشورها اهل تعامل هستیم. ما مسیر طولانی از مذاکره را انجام دادیم. با وجود همه انتقادها به برجام، این توافق بین المللی  امضا شد اما در دوره اجرای برجام شاهد تحریم های جدیدی علیه کشورمان بودیم در حالیکه ایران همواره به تعهدات خود عمل کرد. آمریکا بدون هیچ بهانه ای از برجام خارج شد و یکبار دیگر بی اعتمادی خود را به اثبات رساندند و تحریم های حداکثری را دوباره اعمال کردند. جو بایدن اساسا مبتکر تحریم ها و موافق برجام است. آمریکا باید بدون قید و شرط به برجام بازگردد. من اگر انتخاب شوم، خودم فرمان مذاکره را بدست می گیرم و با اقتدار مذاکره می کنم.

قاسمی درباره برنامه خود در حوزه سیاست خارجی عنوان کرد: روابط با همسایگان می تواند جز مزیدهای همه باشد، اگر تنها ۵ درصد از تراز مالی کشورهای منطقه و همسایه وارد کشور ما شود می تواند تحول عظیمی در حوزه اقتصاد ایجاد کند، باید با کشورهای همسایه روابط خوبی برقرار کنیم با کشور قطر برداشتن ویزا بین ایران و قطر را پیگیری و به نتیجه رساندیم.

 این کاندیدای ریاست جمهوری گفت:در دوران تحریم با چین، روسیه افریقا و آمریکای لاتین ارتباطات خوبی داشتیم اگر آمریکایی ها هم اعتماد مردم ایران را جلب کنند مانعی برای مذاکره وجود ندارد.

 رستم قاسمی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه با توجه به سابقه جدی شما در حوزه نفت و انرژی در دو دولت و حتی پس از آن؛ آقای ظریف در فایل صوتی مدعی شدند که بعد از تصویب قطعنانه ۱۹۲۱ و تحریم نفت ایران، دولت وقت بی توجهی کرده و فهم لازم برای جلوگیری از کاهش فروش نفت را نداشته است گفت: یک دوره ای تحریم در سالهای ۹۰ _۹۱ را داشتیم من در وزارت نفت بودم، اما بعد از آن در دولت یازدهم تحریم ها ادامه داشت و برجام تصویب شد.

 وی افزود:بعد از تصویب برجام دوباره تحریم‌ها برگشت و فروش نفت کاهش یافت.

وزیر سابق نفت گفت: مدتی است که بنده در بخشی از فروش نفت کمک می کنم و در کنار وزارت نفت هستم، خودم را سرباز نظام می دانم و در همه دولت‌ها از سازندگی تا دولت فعلی هر آنچه از دستم برآمده انجام دادم گاهی خطر کردم ولی برای کمک به دولت کوتاهی نکردم.

 قاسمی با اشاره به اینکه ۵ تا ۶ میلیارد دلار در کره پول ما بلوکه شده است عنوان کرد: باید دید این منابع مالی برای چه زمانی بوده که بلوکه شده است.

 این کاندیدای ریاست جمهوری ادامه داد: بعد از برجام هیچ بشکه نفتی را صادر نکردیم پس این پول های بلوکه شده برای قبل از برجام است بعد از برجام باید این پول‌ها استفاده می شد زیرا برجام آمد تا ما بتوانیم از منابع خود استفاده کنیم اما چون یوترن بر ما حاکم است به ما اجازه داده نشد که از گردش مالی دلار استفاده کنیم.

 وی تصریح کرد: در دوره مسئولیت بنده در وزارت نفت هم تحریم بود و صادرات کاهش و افزایش داشت اما تلاش کردیم با حداکثر مسئولیت پذیری مشکلات کشور را حل کنیم.


اخبار سیاسی


captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»