کد خبر: ۱۶۱۲۳
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸

بررسی ماجرای توهین ساپینتو به داور بازی دربی

اینطور که گفته می‌شود کمیته انضباطی قصد دارد هفته آتی جلسه‌ای را در خصوص اتفاقات دربی برگزار کند و قطعاً به ماجرای توهین ساپینتو به داور بازی هم می‌پردازد.
بررسی ماجرای توهین ساپینتو به داور بازی دربی

بررسی ماجرای توهین ساپینتو به داور بازی دربی

مخاطب۲۴ : واکنش ساپینتو در پایان دربی جای تأمل داشت، وقتی سرمربی استقلال خودش را سراسیمه به کوبل داوری رساند و جملاتی را به زبان آورد که اگرچه پرتغالی بود، اما خیلی زود زحمت ترجمه‌اش را رسانه‌های پرتغال کشیدند! تا هموطنشان در خطر محرومیت قرار گیرد. این مهم نیست پیام حیدری و کمک‌هایش از زبان پرتغالی هیچ چیز نمی‌فهمند و در هنگام صحبت‌های ساپینتو فقط او را مات و مبهوت نگاه کردند! بازی دربی آن قدر زیر ذره‌بین رسانه‌های داخلی و خارجی هست که با کمی لب‌خوانی تشخیص دهند ساپینتو به حیدری چه گفته است. بازی دربی که تمام شد گزارش داوری در مورد سرمربی استقلال هیچ نکته منفی نداشت، دلیلش هم واضح بود سرمربی استقلال به زبان مادری الفاظی را به زبان آورده بود که داور بازی نتوانسته بود متوجه معنای آن شود.

 

به همین دلیل حیدری و کمک‌هایش در گزارش ارسالی خود کوچکترین اشاره‌ای به دشنام‌های سرمربی استقلال نداشتند و به نظر می‌رسید سرمربی استقلال قسر در رفته است، اما وقتی برنامه فوتبالی برای مخاطب مشخص کرد که حرف‌های سرمربی استقلال توهین و فحاشی مستقیم به داور بوده است و رسانه‌های پرتغالی نیز این مسأله را تأیید کردند، این بار پای ارکان انضباطی وسط کشیده شد و دیگر گزارش داوری ملاک حکم حسن‌زاده نیست.

یعنی به فاصله ۲۴ ساعت همه چیز علیه ساپینتو شد و، چون این مربی هیجانی ید طولایی در اعتراض به داوری و رفتار‌های پرتنش دارد، این بار هم خطر محرومیت را بیخ گوش خود احساس می‌کند. اما در پی جو بدی که روز گذشته علیه سرمربی استقلال راه افتاد و رقبا بدشان نمی‌آید در سه هفته پایانی لیگ با فرستادن ساپینتو روی سکو‌ها شانس استقلال را برای کسب عنوان قهرمانی کم کنند، سرپرست استقلال سعی کرد با حمایت از مربی خود کمی فضا را تلطیف کند و در همین راستا، حجت کریمی، سرپرست باشگاه استقلال با حمایت از سرمربی این تیم در این خصوص گفت: «باشگاه استقلال از تلاش‌ها و زحمات ریکاردو ساپینتو، سرمربی ارزشمند خود تشکر و قدردانی می‌کند. حاشیه‌هایی که سعی می‌کنند برای او درست کنند، بی‌فایده است و باشگاه حمایت کامل خود را از سرمربی‌اش اعلام می‌کند. در تلاش هستیم تا بزودی بتوانیم بخش دیگری از مطالبات بازیکنان را پرداخت کنیم.» با وجود حمایت کریمی، اما طرف دیگر ماجرا یعنی ارکان انضباطی که این روز‌ها تحت فشار رسانه‌ها و همچنین جو حاکم بر فوتبال هستند باید در خصوص ساپینتو و الفاظی که برای داور به کار برد تصمیم بگیرند.

اینطور شایعه شده بود که ساپینتو پیش از این محرومیت تعلیقی داشته و اگر کمیته انضباطی بخواهد در خصوص او تصمیم بگیرد قطعاً این مسأله را لحاظ می‌کند. اما با توجه به تحقیقی که ما انجام دادیم سرمربی استقلال محرومیت تعلیقی ندارد و اگر قرار باشد حکمی برای او صادر کنند، محرومیت او تازه است. اینطور که گفته می‌شود کمیته انضباطی قصد دارد هفته آتی جلسه‌ای را در خصوص اتفاقات دربی برگزار کند و قطعاً به ماجرای توهین ساپینتو به داور بازی هم می‌پردازد. طبق آیین‌نامه انضباطی فحاشی به داور بین دو تا پنج جلسه محرومیت در پی خواهد داشت و اگر حسن‌زاده و همکارانش بخواهند برای سرمربی استقلال تصمیم بگیرند در خوشبینانه‌ترین حالت او را دو جلسه محروم می‌کنند. سرمربی استقلال که پیش از این هم با احکام سنگین کمیته انضباطی مواجه شده است شاید یک بار دیگر از رأی این کمیته حسابی شوکه شود. لیگ نفس‌های آخر خود را می‌کشد و، چون سه تیم بالای جدول فقط با اختلاف یک امتیاز از هم در صدر قرار دارند امتیازات هفته پایانی برایشان حکم مرگ و زندگی را دارد و حتی یک امتیاز هم می‌تواند آن‌ها را به سکو نزدیک و یا از قهرمانی دور کند. حالا اگر قرار باشد با پرداختن به حاشیه آخری که ساپینتو راه انداخته است تصمیم جدیدی برای او بگیرند، استقلال از بابت نداشتن مربی خود متضرر می‌شود.|همشهری آنلاین 

برچسب ها: ساپینتو استقلال
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.