کد خبر: ۱۶۲۱۵
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۵

رشد ۴۸ درصدی منابع بانک توسعه تعاون استان بوشهر در سال گذشته

مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان بوشهر رشد منابع بانک توسعه تعاون استان را در پایان سال ۱۴۰۱ همراه با ۴۸ درصد رشد در مقایسه با سال گذشته اعلام کرد.
رشد ۴۸ درصدی منابع بانک توسعه تعاون استان بوشهر در سال گذشته

رشد ۴۸ درصدی منابع بانک توسعه تعاون استان بوشهر در سال گذشته

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛مدیر شعب بانک توسعه تعاون در نشست کمیته راهبردی با رؤسای شعب استان بوشهر پس از تبریک سال جدید و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: این بانک در پایان سال گذشته رشد ۴۸ درصدی منابع و رشد ۱۳۲ درصدی تحقق برنامه تسهیلات اعطایی را در پایان سال ۱۴۰۱ محقق نموده است.

سید علمدارشایان افزود: بانک توسعه تعاون در حوزه‌های مختلف بانکی، مالی و اعتباری خدمات قابل قبولی را در سال گذشته به جامعه هدف ارائه کرده است.

مدیرشعب استان بوشهر گفت:با اعمال تدابیرلازم نسبت مصارف به منابع استان به سطح مطلوبی نزدیک شده و رؤسای شعب استان بایددر نظر داشته باشند که در صورت وصولی مناسب و رشد منابع استان در سال جاری، امکان رشد مصارف نیز فراهم خواهد شد.

این مقام مسئول در استان با بیان اینکه نسبت NPL شعب استان بوشهر در پایان سال گذشته به ۳/۳ درصد رسیده و کاهش خوبی داشته اضافه کرد:با ایجاد تحول دربرنامه‌های اجرایی سال جاری و افزایش سرمایه این بانک دولتی در سال مهارتورم و رشد تولید، رفع نیاز‌های تعاونی‌ها و بنگاه‌های تولیدی استان از اولویت برنامه‌های جاری بانک می‌باشد.

شایان اعلام کرد: بانک توسعه تعاون به عنوان جوان‌ترین بانک دولتی در دوره کوتاه از آغاز فعالیت خدمات قابل توجهی را در تمامی استان در موضوع اشتغال زایی و حمایت از طرح‌ها، پروژه‌های عمرانی و فعالان اقتصادی استان بوشهر انجام داده است.

در این نشست که با حضور کلیه رؤسای شعب تابعه استان بوشهر برگزار شد، مدیرشعب استان نکات حائز اهمیتی را که مدیرعامل بانک توسعه تعاون در جلسه نشست حضوری با مدیران ستادی و ارتباط ویدئو کنفرانسی با مدیران استانی در ابتدای سال در خصوص تحول دیجیتال، هدایت نقدینگی در جهت حمایت از واحد‌های تولیدی و تعاونی و انضباط مالی و اعتباری و دیگر برنامه‌های مهم بانک توسعه تعاون اعلام کرده بود را با حاضرین در جلسه مطرح کرد.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.