کد خبر: ۱۶۲۹۲
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۲

تاکید سرپرست بانک ملی ایران بر ضرورت توجه مدیران به رفع ناترازی و انضباط مالی

سرپرست بانک ملی ایران با تاکید بر ضرورت و اهمیت ایجاد تراز نقدینگی و مدیریت انضباط مالی در تمامی ارکان بانک گفت: براساس هدفگذاری‌ها و برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای واحد‌ها و شعب بانک در سال جاری، مدیریت منابع و مصارف و رفع ناترازی است که ایجاد توازن میان منابع و مصارف بانک باید بیشتر مورد توجه مدیران واحد‌ها و شعب باشد.
تاکید سرپرست بانک ملی ایران بر ضرورت توجه مدیران به رفع ناترازی و انضباط مالی

تاکید سرپرست بانک ملی ایران بر ضرورت توجه مدیران به رفع ناترازی و انضباط مالی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ دکتر ابوالفضل نجارزاده در همایش بررسی عملکرد سال ۱۴۰۱ و تبیین اهداف و برنامه‌های سال جاری که با حضور اعضای هیات مدیره، اعضای هیات عامل، معاونان، روسای ادارات کل، روسای ادارات امور شعب استان‌ها و شعب مستقل بانک برگزار شد، در ابتدا ضمن بیان تسلیت شهادت آیت الله عباسعلی سلیمانی عضو مجلس خبرگان رهبری، بر بسیج حداکثری امکانات در جهت مدیریت اضافه برداشت‌ها و تراز نقدینگی بانک تاکید کرد و در ادامه خواستار ریل گذاری جدید بانک طبق نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری در مسیر تقویت مهار تورم و رشد تولید در سال جاری شد.

اولویت اصلی، مهارتورم و رشد تولید

دکتر ابوالفضل نجارزاده ضمن قدردانی از هم افزایی و نقش آفرینی مطلوب و مناسب شعب، واحد‌ها و ادارات امورشعب استان‌ها که در پیشبرد اهداف عملیاتی بانک در سال گذشته اثرگذار بودند، با اشاره به موانع و مشکلات موجود، مهم‌ترین راهبردها، سیاست‌ها و اهداف جدید بانک را در سال جدید تبیین کرد.

وی اظهارداشت: تلاش ها، اقدامات موثر و فعالیت‌های مطلوب و سازنده همکاران در تمامی ارکان بانک در سال گذشته موجب شد که بانک در شاخصه‌های مختلف سهم بازار را کسب کند.

نجارزاده در ادامه با بیان این که بانک ملی ایران باید در سال جاری با تمام توان و ظرفیت در مسیر "مهار تورم و رشد تولید" گام‌های مثبت و سازنده‌ای بردارد، گفت: تامین مالی برای رشد تولید در کشور در تمامی زمینه‌ها باید هدفمند، با برنامه و در چارچوب قانونی باشد تا برایند آن کسب سهم عمده از خدمات مالی بانک ملی ایران

توسط تمامی تولیدکنندگان، صاحبان صنایع و کارآفرینان در ایجاد و توسعه کسب و کار و تولید باشد.

تلاش در مسیر کسب سهم بازار

وی در ادامه با بیان این مطلب که در سال گذشته بانک با سعی، تلاش، همدلی، همکاری و همت همه همکاران در شاخصه‌های مختلف از جمله کل سپرده‌ها توانست به هدفگذاری‌های خود دست یابد و مجدد سهم عمده‌ای از بازار را کسب کند، افزود: امسال با برنامه‌های کوتاه و بلند مدت، اهداف متفاوت و براساس برنامه‌های صورت گرفته بنا داریم سهم بیشتری از بازار را بدست آوریم تا بانک را به جایگاه اصلی و قبلی خودش برگردانیم.

سرپرست بانک ملی ایران لازمه موفقیت و کسب دستاورد‌های جدید در نظام بانکداری امروز دنیا را ایجاد محصولات و خدمات منحصربفرد و نوین و به دنبال آن تقویت بازاریابی و فضا‌های رقابتی عنوان کرد و گفت: در سال جاری برای موفقیت‌های بیشتر بانک باید ابزار‌های لازم، امکانات و تجهیزات مناسب را تهیه و در اختیار همکاران شعب قرار دهیم.

گام‌های اساسی در راستای موفقیت

وی در ادامه این همایش با تاکید بر این نکته که همه شرکت‌های تابعه ملزم به همکاری هستند و باید براساس سیاست‌های مدون بانک حرکت کنند، گفت: شرکت‌های تابعه که برای تسهیل و تسریع در امور بانک تاسیس شدند باید با همراهی و همکاری گسترده در چارچوب‌های قانونی، بانک را در اجرای تکالیف و وظایفش کمک کنند.

نجارزاده در ادامه به هم افزایی همکاران در راستای کاهش وصول مطالبات و قیمت تمام شده پول اشاره کرد و افزود: با اراده و همت همکاران و همچنین ابزار‌های لازم امسال همچون سال گذشته در تحقق اهداف بانک گام‌های محکم تری بر می‌داریم تا اتفاقات مهمی را در بانک و اقتصاد کشور رقم بزنیم.

وی در بخش دیگری از این همایش با اشاره به این که شعب بانک با کسری کادر و نیروی متخصص مواجه هستند، تصریح کرد: با تلاش‌های بسیار توانستیم مجوز استخدام ۱۸۰۰ نفر را بگیریم که بزودی آزمون استخدامی آن‌ها برگزار خواهد شد و به عنوان همکار در بانک ملی ایران فعالیت خواهند کرد.

وی با تاکید بر این که برنامه استراتژیک سال جاری بانک با قدرت پیاده سازی خواهد شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین محور‌های این برنامه در حوزه منابع انسانی، افزایش سطح معیشت همکاران است که راه اندازی گروه توسعه اقتصادی تابام با همین هدف است.

دکتر نجارزاده به موضوع جانشین پروری اشاره کرد و گفت: موضوع جانشین پروری در بانک بسیار مهم است و باید انتصابات و انتخاب مدیران تحت یک سامانه جامع و نظام‌مند باشد.

وی در ادامه بر یکپارچگی مدیریت در ارکان بانک تاکید کرد و گفت: در سال جاری با وجود برنامه‌های عملیاتی بلند مدت و کوتاه مدت درکنار بازاریابی فعال همکاران، شعب بی شک ما را در گرفتن سهم بازار کمک خواهند کرد.

نجارزاده با تاکید بر اینکه افزایش سهم بانک در شاخصه‌های نظام بانکی مهم است، یادآور شد: با طرح و پیاده سازی یک برنامه دقیق باید به شعبی که سال گذشته به حد نصاب سودآوری نرسیدند کمک کنیم عقب ماندگی آن‌ها جبران شود.

وی در پایان تصریح کرد: انتظار داریم همکاران تلاش کنند مطابق برنامه‌ها و نقشه راه موجود به اهداف و سیاست‌های ابلاغی دست یابیم.

برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.