کد خبر: ۱۶۴۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۸

مراسم معارفه عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران برگزار شد

مراسم معارفه محمود شایان عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران و تودیع سید فرید موسوی عضو سابق هیات مدیره این بانک با حضور معاون بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی و سرپرست و اعضای هیات مدیره بانک ملی ایران، برگزار شد.
مراسم معارفه عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران برگزار شد

مراسم معارفه عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ سید عباس حسینی معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش‌های سید فرید موسوی عضو سابق هیات مدیره بانک ملی ایران، ابراز امیدواری کرد که حضور محمود شایان در ترکیب هیات مدیره به این بانک در حرکت به سوی اهداف تعیین شده کمک کند.

حسینی بیان کرد: بانک ملی ایران نماد زحمت و تلاش کل نظام بانکی کشور است و امیدوارم این تلاش‌ها همچنان تداوم داشته باشد.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: بانک ملی ایران باید نقش پیشرو خود در نظام بانکی را حفظ کند و هر تحول، تغییر، خدمت جدید و کمک به رشد اقتصادی، ابتدا از دل این بانک بیرون بیاید و سپس در نظام بانکی جاری شود.

وی با تاکید بر همگرایی و وحدت میان اعضای هیات مدیره بانک ملی ایران، گفت: هدف، گره گشایی از مشکلات مردم و کشور است و کار را باید برای خشنودی خدا انجام داد.

سرپرست بانک ملی ایران نیز در این مراسم ضمن تقدیر از تلاش‌های سید فرید موسوی عضو سابق هیات مدیره و تاکید بر توانمندی‌های محمود شایان عضو جدید هیات مدیره، گزارشی از عملکرد بانک ملی ایران و برنامه‌های در دست اقدام ارائه داد.

ابوالفضل نجارزاده با اشاره به تداوم برنامه واگذاری‌ها گفت: واگذاری شرکت‌ها و خروج از بنگاه داری، سیاست اصلی بانک ملی ایران است.

وی با اعلام شرکت‌های در دست واگذاری، تاکید کرد: واگذاری این شرکت ها، منجر به آزادسازی منابع آن‌ها و خلق بنگاه‌های جدید می‌شود.

سرپرست بانک ملی ایران خبر داد: با تمهیدات اندیشیده شده و کمک شرکت داده ورزی سداد، به زودی محصولی ارائه می‌شود که با استفاده از آن ارائه تسهیلات خرد به مشتریان غیر حضوری می‌شود.

اعضای هیات مدیره بانک ملی ایران نیز ضمن تبریک انتخاب عضو جدید هیات مدیره، از خدمات سید فرید موسوی تقدیر کردند.

محمود شایان عضو جدید هیات مدیره بانک ملی ایران نیز در پایان مراسم، ضمن قدردانی از حسن اعتماد در تصدی خود گفت: این انتخاب موجبات افتخار و فصلی جدید در زندگی بنده خواهد بود و امیدوارم بتوانم در پیشبرد اهداف بانک ملی ایران، موثر باشم.

همچنین سید فرید موسوی عضو سابق هیات مدیره بانک ضمن ارائه گزارشی از عملکرد خود در ترکیب هیات مدیره، برای محمود شایان آرزوی موفقیت کرد.

 
برچسب ها: بانک ملی ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.