کد خبر: ۱۶۴۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۶

ساختمان جدید بیمه آسیا در شهر مقدس قم افتتاح شد

آیین افتتاح ساختمان جدید بیمه آسیا در شهر مقدس قم با حضور مدیرعامل بیمه آسیا، مسئولین بیمه مرکزی، سندیکای بیمه گران، مرکز خدمات حوزه‌های علمیه سراسر کشور و مقامات استان قم برگزار شد.
ساختمان جدید بیمه آسیا در شهر مقدس قم افتتاح شد

ساختمان جدید بیمه آسیا در شهر مقدس قم افتتاح شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه آسیا؛ مسعود بادین نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در آیین افتتاح ساختمان جدید بیمه آسیا در شهر مقدس قم، ارائه خدمات با کیفیت و متناسب با نیاز جامعه را از اهداف و راهبرد‌های بیمه آسیا عنوان کرد و راه اندازی این ساختمان در شهر مقدس قم را نیز در راستای این راهبرد و وجود ظرفیت‌های بالقوه در استان برشمرد.

مدیر عامل بیمه آسیا در ادامه اظهار داشت: بیمه آسیا شرکت خوشنام و توانمند کشور است که با سهم ۱۱/۱۴ درصدی از بازار بیمه در سال ۱۴۰۱ به تنهایی سهم مهمی از حجم عملیات بیمه گری کشور را به عهده داشت.

وی در ادامه گفت: بیمه آسیا در سال گذشته بیش از ۱۹ هزار میلیارد تومان تولید پرتفوی داشته و بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان نیز به مردم خسارت پرداخت کرده است. ما به تنهایی در اسفند سال گذشته ۱۷۰۰ میلیارد تومان خسارت پرداخت کردیم یعنی به طور متوسط روزانه ۷۰ میلیارد تومان خسارت به مردم پرداخت شد. طی سال گذشته نیز به طور متوسط روزانه ۳۶ میلیارد تومان خسارت پرداخت شده است.

وی تصریح کرد: البته شاید به نظر برسد نرخ تورم در افزایش میزان پرتفوی شرکت تاثیر داشته است، ولی با ملاحظه آمار‌ها می‌بینیم که سال گذشته نرخ افزایش تعداد بیمه نامه‌های صنعت بیمه ۴ درصد بوده، ولی این رقم در بیمه آسیا بیش از ۵/۱۰ درصد بوده است که نشان از آن دارد که بیمه آسیا علیرغم افزایش نرخ تورم، تعداد بیمه نامه‌های جدید و بازار خود را به خوبی توسعه داده است.

مسعود بادین تاکید کرد: علیرغم آن که ما می‌توانستیم برخی پرتفوی‌های پرریسک و بزرگ را جذب کنیم و آمار فعالیت خود را بیش از این افزایش دهیم، ولی سیاست بیمه آسیا به عنوان یک شرکت بزرگ و راهبر در صنعت بیمه، ریسک سنجی دقیق، مناسب و کنترل شده است تا حداکثر منافع برای بیمه گر و بیمه گذار و همچنین سهامداران تامین شود.

مدیرعامل بیمه آسیا در ادامه به همکاری بیمه‌ای با مرکز خدمات حوزه‌های علمیه سراسر کشور اشاره کرد و گفت: این قرارداد بیمه‌ای وارد نهمین سال خود شده است و ما ادامه این همکاری را توفیقی برای خود می‌دانیم که در خدمت طلاب محترم و خانواده معزز روحانیان سراسر کشور بوده و از برکات این همکاری همواره بهره‌مند شده ایم.

وی همچنین با اظهار امیدواری از اینکه بیمه آسیا به عنوان بزرگترین بیمه خصوصی کشور در کنار بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سندیکای بیمه گران، در جهت تحقق برنامه‌ها و اهداف صنعت بیمه به ویژه بیمه‌های درمانی حرکت می‌کند، افزود: با توجه به افزایش هزینه‌های درمانی، باید تلاش کنیم با اتخاذ تدابیر و برنامه ریزی دقیق، خدمت رسانی به مردم در این حوزه بیمه‌ای دچار اختلال نشود.

قائم مقام بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم ضمن تبریک افتتاح ساختمان جدید بیمه آسیا اظهار داشت: بیمه آسیا با در اختیار داشتن بیش از ۱۱ درصد بازار کشور، یکی از بهترین و منظم‌ترین شرکت‌های خصوصی بیمه است که به سبب زیرساخت‌های مناسب و نیروی انسانی متعهد و متخصص و شعب گسترده، رتبه ممتاز در جذب پرتفوی و ارائه خدمات را داراست.

وی با اشاره به اینکه حوزه خدمات و حوزه بیمه قرین و همزاد هم هستند، گفت: در دنیا، حوزه خدمات بر اساس ساز و کار صنعت بیمه عمل می‌کند. اساسا اقتصاد باید مردم محور باشد و صنعت بیمه دارای چنین ویژگی است.

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران نیز دیگر سخنران مراسم بود و در بیاناتی ضمن قدردانی از مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بیمه آسیا در هدایت خوب و فنی این شرکت بزرگ بیمه ای، بر حفظ این روند رو به جلو در بیمه اسیا، تاکید کرد.

وی با اشاره به برخی فعالیت‌های صنعت بیمه در سال گذشته، گفت: صنعت بیمه در حقیقت یک تعاونی بسیار بزرگی است که در توسعه کسب و کار کشور تاثیر زیادی می‌گذارد و به قوام حکومت و توان حاکمیت کمک می‌کند لذا خدمات این صنعت و فعالیت‌های آن باید به نحو شایسته‌ای برای مردم بیان شده و شفاف سازی شود.

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین حسام افروز مدیرعامل موسسه الهادی ضمن قدردانی و اظهار رضایت از خدمات شایسته بیمه آسیا به روحانیون و خانواده‌های آن‌ها در قرارداد فی مابین، عملکرد این شرکت در قرارداد مذکور را نگاهی تخصصی همراه با تدین توصیف کرد و ادامه طولانی مدت این همکاری را در صنعت بیمه بی نظیر خواند.

وی افزود: من می‌خواهم اعلام کنم که قراداد بیمه آسیا و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه سراسر کشور از معدود قرارداد‌های صنعت بیمه است که به صورت اسلامی حرکت می‌کند و اجرا می‌شود.

مدیرعامل موسسه الهادی تصریح کرد: کمتر دیده شده است که مدیرعاملی راسا پیگیر وضعیت تک تک بیمه گذاران و ارایه خدمات به آن‌ها باشد، ولی در این قرار داد ما شاهد پیگیری جدی آقای بادین در اجرای صحیح و شفاف قرارداد فی مابین هستیم و البته در کنار مدیران و کارکنان پرتلاش شرکت، خودمان نیز بر اجرای شفاف و دقیق آن نظارت می‌کنیم.

در ادامه این مراسم از طرح جدید بیمه‌ای بیمه آسیا با عنوان " طرح آسیا مهر" رونمایی شد. این طرح بیمه در راستای ارائه خدمات هرچه بهتر به مردم در قالب ارائه تسهیلات بانکی طراحی و ارائه شده است.

بر اساس طرح " آسیا مهر" که با همکاری بانک قرض الحسنه مهر ایران انجام می‌شود، متقاضیان خرید پوشش‌های بیمه‌ای بیمه آسیا می‌توانند با مراجعه به شعب و نمایندگی‌های این شرکت در سراسر کشور ضمن برخورداری از تسهیلات وام بانکی، انواع بیمه نامه‌های مورد نیاز خود را به صورت اقساطی خریداری کنند.
رونمایی از لوح یادبود افتتاح ساختمان جدید بیمه آسیا در شهر مقدس قم و بازدید مسئولین از این ساختمان، از دیگر برنامه‌های آیین افتتاح بود.

در این مراسم همچنین مدیرعامل را اعضای هیات مدیره، معاونین مدیرعامل، تعدادی از مدیران و مسئولین سرپرستی بیمه آسیا در استان قم همراهی می‌کردند.

گفتنی است ساختمان جدید بیمه آسیا در شهر مقدس قم در زمینی به مساحت ۱۶۷۸ متر مربع و با زیربنای ۲۵۴۰ متر مربع در شش طبقه در خرداد ماه سال ۱۴۰۰ ساخت آن آغاز شد و در فرودین ۱۴۰۲ به پایان رسید. در این مجتمع بیمه‌ای که دارای پارکینگ خسارت نیز می‌باشد، کلیه خدمات بیمه‌ای و پرداخت خسارت ارائه می‌شود.

برچسب ها: بیمه آسیا
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.