کد خبر: ۱۶۸۶۹
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۶:۱۱

تارتار: در مصاف با فولاد نگران نیمه اول بودم که بخیر گذشت

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن تأکید کرد، تنها نگران نیمه اول دیدار تیمش مقابل فولاد بوده که آنهم بخیر گذشته است.
تارتار: در مصاف با فولاد نگران نیمه اول بودم که بخیر گذشت

تارتار: در مصاف با فولاد نگران نیمه اول بودم که بخیر گذشت

مخاطب۲۴ : مهدی تارتار پس از پیروزی ۲ بر صفر تیمش مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: ما بازی را در نیمه اول خوب آغاز کردیم. بعد از آن، فولاد با بازی مالکانه‌ای که داشت و دیروز هم به این مسئله اشاره کردم، ما را کمی اذیت کرد. البته این بازی مالکانه در زمان استراحت بازیکنان ما بود و من از بازیکنان خواستم که کمین کنند و ضدحمله بزنند، با این وجود فولاد ما را در نیمه اول خیلی اذیت کرد.

وی افزود: ما در نیمه دوم هوشمندانه بازی کردیم. ما از فضا‌هایی که ایجاد شده بود، دو گل زدیم و موقعیت‌های دیگری هم داشتیم. اگر حتی بهتر عمل می‌کردیم، نتیجه بهتری هم رقم می‌خورد. از بازیکنانم تشکر می‌کنم. در نیم‌فصل دوم هم کیفیت بازی‌های‌مان بهتر شده و هم نتایج بهتری را گرفته‌ایم. این برد را به همه کارگران زحمتکش ذوب‌آهن و هواداران تقدیم می‌کنم.

 

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن یادآور شد: این از عجایب امسال من است. تیم‌های من در بازی‌های خارج از خانه کمتر از بازی‌های خانگی برنده نمی‌شدند، ولی امسال، سال عجیبی است و به خدا می‌سپاریم. به هر حال تقدیر این است؛ تیم‌های من هیچ‌گاه در بازی‌های بیرون خانه تا این اندازه بد نتیجه نگرفته‌اند. در واقع تیم‌های من تیم‌های منسجمی هستند که در بیرون از خانه نتیجه بهتری می‌گیرند، اما این هم یک حکمتی است. ضمن اینکه ارتفاع فولادشهر به ما کمک می‌کند. من می‌دانستم که فولادی‌ها در نیمه دوم اُفت می‌کنند و این مسئله را پیش‌بینی کرده بودم، چون از سطح دریا آمده بودند. فقط نگران نیمه اول بودم که بخیر گذشت و در نیمه دوم توانستیم تیم برتر باشیم.

تارتار در خاتمه تصریح کرد: سابقه نداشته تیمم در ۱۵ سال مربیگی‌ام اینقدر مصدوم بدهد. ۹۰، ۹۵ درصد این مصدومیت‌ها در بازی‌های رسمی اتفاق افتاده است. پس نمی‌توان گفت که تمرینات مشکل داشته است. وقتی چنین اتفاقاتی در بازی‌های رسمی بیفتد، باید به آن بدشانسی گفت و این بخشی از فوتبال است. امسال به لحاظ روحی خیلی به‌هم ریخته‌ام که به این به خاطر بازیکنانم بود؛ بازیکنانی که حتی می‌توانستند به تیم ملی دعوت شوند و چند نفر از آن‌ها استحقاق این را داشتند. در کل فکر می‌کنم بدترین سال فوتبالی‌ام بود و از این بابت خیلی ناراحتم، ولی باز هم آنقدر تیم خوبی داریم که می‌توانیم این نتایج خوب را بگیریم.|تسنیم 

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید! ترامپ مقابل تیم ملی ایران دیوار کشید!
تیمی که قرار است در جام جهانی حاضر باشد، اما اجازه زندگی عادی در کشور میزبان را ندارد - گزارش یک وبسایت مکزیکی در مورد تیم ملی ایران.
ضد حال فیفا به تیم منصوریان ضد حال فیفا به تیم منصوریان
فیفا تیم الطلبه عراق را از فعالیت در سه پنجره نقل و انتقالاتی محروم کرد.
تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی تغییر نام دنیس اکرت مهاجم جدید تیم ملی به دنیس درگاهی
ثبت نام دنیس اکرت در فیفا با نام دنیس درگاهی ثبت شد و حالا این مهاجم دورگه آماده بازی برای تیم ملی ایران است.