کد خبر: ۱۶۹۰۱
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۳

حضور پُررنگ مناطق آزاد در پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با ارائه ۳۷۰ طرح سرمایه گذاری

مشاور و قائم مقام دبیر شورایعالی در ستاد برگزاری نمایشگاه‌های مناطق آزاد از حضور پُررنگ مناطق آزاد در پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (IRAN EXPO ۲۰۲۳) خبر داد.
حضور پُررنگ مناطق آزاد در پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با ارائه ۳۷۰ طرح سرمایه گذاری

حضور پُررنگ مناطق آزاد در پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با ارائه ۳۷۰ طرح سرمایه گذاری

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: مسعود حسین پور با اعلام این خبر گفت: بعد از حضور دکتر عبدالملکی به عنوان دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، ۷ منطقه آزاد مکلف شدند در هر فصل ۵۰ طرح به عنوان فرصت‌های سرمایه گذاری در مناطق خود را مورد مطالعه و بررسی قرار دهند و پیشنهادات خود را برای آماده سازی اولیه طرح‌ها ارائه نمایند.

حسین پور افزود: در مجموع حدود ۳۷۰ طرح تحت عنوان فرصت‌های سرمایه گذاری در مناطق آزاد در حوزه‌های مختلف و متنوع برای جذب سرمایه گذاران تهیه و آماده سازی شده است که در این نمایشگاه در دسترس علاقمندان قرار خواهد گرفت.

وی به حضور ۵۵ کشور در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: تلاشمان این است با اجرای این ۳۷۰ طرح مبلغ ۵ میلیارد یورو (بالغ بر ۲۴۰ هزار میلیارد تومان) سرمایه خارجی و داخلی در مناطق آزاد جذب کنیم و برای ۲۳ هزار نفر نیروی کار ایجاد اشتغال نماییم.

مشاور و قائم مقام دبیر شورایعالی در ستاد برگزاری نمایشگاه‌های مناطق آزاد افزود: نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۳ توسط سازمان توسعه تجارت و وزارت صمت از تاریخ ۱۷ تا ۲۰ اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود که این فرصت خوبی است تا ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود در مناطق آزاد را عرضه کنیم.

حسین پور ادامه داد: هر یک از مناطق آزاد به همراه حداقل ۵ شرکت‌های بزرگ تولیدی در سالن ۳۸A حضور فعال خواهند داشت.

وی با بیان اینکه دبیرخانه شورایعالی نیز در این نمایشگاه حضور فعال دارد افزود: قرار است شخص دبیر شورایعالی و گروه‌های تخصصی دبیرخانه نشست‌های مختلف سرمایه گذاری داخلی و خارجی با حضور تجار و بازرگانان و مقامات تجاری ـ سیاسی کشور‌های مختلف برگزار کنند.

 
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.