کد خبر: ۱۷۱۴۴
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۲

ثبت رکورد تولید ۳۰۰ هزار تن کاتد در شرکت مس برای نخستین‌بار

دکتر علی رستمی با اشاره به ثبت رکورد تولید ۳۰۰ هزار تن کاتد در شرکت مس، اعلام کرد: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه حمایت از تولید داخل ۳ میلیارد دلار پروژه به شرکت‌های زیر مجموعه صندوق بازنشستگی شرکت مس محول شده است.
ثبت رکورد تولید ۳۰۰ هزار تن کاتد در شرکت مس برای نخستین‌بار

ثبت رکورد تولید ۳۰۰ هزار تن کاتد در شرکت مس برای نخستین‌بار

مخاطب24:دکتر علی رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در دومین رویداد میز تخصصی «ارتباط مؤثر بین صنایع کوچک و صنایع بزرگ استان کرمان» که با حضور مدیران و مسئولان استان در تالار مرکزی فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد، گفت: باتوجه به نام‌گذاری سال «مهار تورم و رشد تولید» از سوی مقام معظم رهبری باید برای تقویت قدرت ساخت توسط بخش خصوصی تلاش بیشتری کنیم.

وی در ادامه افزود: شرکت ملی صنایع مس ایران برنامه‌ای با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۵ میلیارد دلاری تهیه و تدوین کرده است. پایه‌های این برنامه به میزان ذخایر مواد معدنی مرتبط است.

مدیرعامل شرکت ملی مس با اشاره به این که تنها ۷ درصد از سرزمین تحت عملیات اکتشاف قرار گرفته است، عنوان کرد: ۱۹ میلیارد تن ماده معدنی ثبت شده در اختیار داریم؛ به‌این‌ترتیب برای بیش از ۲۵۰ سال آینده نیز ماده معدنی موجود است.

دکتر رستمی با تأکید براین که با برنامه ریزی‌های صورت گرفته باید بتوانیم میزان ماده معدنی را طی یک دوره ۵۰ ساله استحصال کرده و برای ملت و کشور عزیزمان تبدیل به ثروت کنیم، گفت: به این ترتیب می‌توانیم به زنجیره تولید کمک کرده و آن را افزایش دهیم.

وی ضمن یادآوری ثبت رکورد تولید ۳۰۰ هزار تن کاتد در شرکت مس برای نخستین‌بار، تأکید کرد: هدف‌گذاری تولید ۱ میلیون تن کاتد توسط شرکت ملی صنایع مس ایران به طور قطع شدنی است و ظرف ۵-۴ سال آینده رخ می‌دهد.

مدیرعامل شرکت ملی مس خاطرنشان کرد: این برنامه سال قبل قطعی شده و تمام پروژه‌های استان کرمان به پیمان رفته است. از همه پیمانکاران نیز خواسته شده تا با سرعت بیشتری پروژه‌ها را اجرایی کنند.

دکتر رستمی با بیان این که تقریبا پیمان‌های ملی مس را به شرکت‌های استان کرمان سپرده‌ایم، عنوان کرد: برای نمونه ۳ پروژه عظیم شرکت ملی مس به شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه محول شده است. همچنین ۲ پروژه تغلیظ ۹۰۰ هزار تنی را به شرکت نیپک که در استان کرمان است، واگذار کرده‌ایم.

مدیرعامل شرکت ملی مس اعلام کرد: ۳ میلیارد دلار پروژه شرکت ملی صنایع مس ایران به شرکت‌های زیر مجموعه صندوق بازنشستگی مس واگذار گردیده است.

وی با تاکید بر اینکه توانمندی صنعت ایران ثابت شده است، تصریح کرد: بر اساس هدف‌گذاری صورت گرفته باید ۷۰ درصد وسایل و قطعات صنعتی مورد نیاز شرکت صنعتی مس ساخت داخل باشند؛ صنعت استان کرمان نشان می‌دهد قابلیت ساخت و تامین نیاز داخل را دارد.

دکتر رستمی با اشاره به تشکیل کمیته ساخت داخل در شرکت مس و بررسی درخواست‌های خرید قطعات و تجهیزات از خارج کشور، عنوان کرد: در صورتی که شرایط ساخت قطعات و تجهیزات مورد نظر در داخل فراهم باشد، اجازه خرید از خارج از کشور را به‌هیچ‌وجه نمی‌دهیم.

 
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.