کد خبر: ۱۷۶۵۱
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۷

سفر هیأت سعودی به لیبی برای بازگشایی سفارت این کشور

یک هیأت سعودی با هدف بازگشایی سفارت این کشور در لیبی که از سال ۲۰۱۴ تاکنون بسته است، به طرابلس پایتخت لیبی سفر کرد.
سفر هیأت سعودی به لیبی برای بازگشایی سفارت این کشور

سفر هیأت سعودی به لیبی برای بازگشایی سفارت این کشور

مخاطب۲۴ : وزارت خارجه لیبی روز یکشنبه میزبان یک هیأت از سوی وزارت خارجه عربستان بود که با هدف زمینه سازی بازگشایی سفارت این کشور به طرابلس پایتخت لیبی سفر کرده‌اند.

«راشد ابوغفه» مدیر اداره امور مالی و اداری در وزارت خارجه لیبی در جریان دیدار با این هیأت سعودی تاکید کرد: روابط میان دو کشور تاریخی و ریشه دار است. دولت وحدت ملی لیبی (دولت انتقالی) خواهان تقویت این روابط و حرکت رو به جلو آن در چارچوب منافع دو کشور است.

مقامات عربستان سعودی در می ۲۰۱۴ سفارت این کشور در لیبی و کنسولگری آن در طرابلس را بستند. بعد از این اقدام بود که سعودی‌ها تمام اعضای هیأت‌های دیپلماتیک خود را به وسیله ارسال یک هواپیمای ویژه از لیبی خارج کردند.

 


مقامات سعودی در آن زمان اعلام کردند که این اقدام در پی شرایط امنیتی بی ثبات لیبی صورت می‌گیرد.

پیش از عربستان، مقامات عراقی، سفارت خود را در لیبی بعد از گذشت ۹ سال بازگشایی کردند. عراقی‌ها در آوریل گذشته با هدف تقویت روابط میان این کشور و لیبی سفارت خود را در طرابلس بازگشایی کرده و فعالیت‌های دیپلماتیک را در این کشور ازسر گرفتند.

احمد الصحاف، سخنگوی وزارت خارجه عراق اعلام کرده بود که عراق برای تقویت روابط دوجانبه با لیبی و اهتمام به ارائه خدمات به شهروندان عراقی در این کشور، تصمیم به بازگشایی سفارت خود در لیبی گرفته است.

ماه گذشته نیز حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان و نجلاء المنقوش، وزیر خارجه و همکاری‌های بین‌المللی لیبی، در گفتگوی تلفنی، ضمن تبریک متقابل ماه مبارک رمضان، درباره گسترش روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی رایزنی و تبادل نظر کردند.

وزیر امور خارجه ایران در این گفتگو، از وزیر خارجه لیبی برای سفر به تهران دعوت کرد که مورد استقبال وی قرار گرفت. بازگشایی سفارت جمهوری اسلامی ایران در لیبی و اعزام سفیر به این کشور آفریقایی، دیگر محور گفتگو‌های دو وزیر بود.|مهر 

برچسب ها: لیبی عربستان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.