کد خبر: ۱۷۷۶۹
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۱

روسای دیوان عالی ایران و روسیه در مسکو دیدار کردند

رئیس دیوان عالی کشور در نخستین برنامه کاری خود در سفر به مسکو با رییس دیوان عالی فدراسیون روسیه دیدار و در راستای توسعه مناسبات دوجانبه گفت‌وگو کرد.
روسای دیوان عالی ایران و روسیه در مسکو دیدار کردند

روسای دیوان عالی ایران و روسیه در مسکو دیدار کردند

مخاطب۲۴ : به نقل از تسنیم ؛ حجت الاسلام والمسلمین سید احمد مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور در نخستین برنامه کاری خود در سفر به مسکو با رئیس دیوان عالی فدراسیون روسیه دیدار و در راستای توسعه مناسبات دوجانبه گفتگو کرد.

سید احمد مرتضوی مقدم در دیدار ویچسلاو لبدوف رئیس دیوان عالی روسیه با اشاره به روند رو به رشد مناسبات دوجانبه، بر توسعه این روابط در حوزه قضایی همگام با دیگر بخش‌ها تاکید کرد.

رئیس دیوان عالی کشور در این دیدار متن پیش‌نویس پیشنهادی تفاهم‌نامه دوجانبه با دیوان عالی فدراسیون روسیه را به همتای روس خود تقدیم کرد که با استقبال طرف روس همراه شد.

 

وی در ادامه این جلسه با اشاره به عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای، بر لزوم تقویت همکاری در زمینه مبارزه با جرایم سازمان یافته و تروریستی تاکید کرد.

لبدوف رئیس دیوان عالی فدراسیون روسیه نیز در این دیدار با بیان اینکه مسکو به دنبال توسعه مناسبات با تهران است، گفت: پیش‌نویس پیشنهادی ایران برای توسعه مناسبات قضایی دوجانبه را بررسی و برای تقویت همکاری‌ها آماده هستیم.

رئیس دیوان عالی کشور شامگاه دوشنبه بنا به دعوت رئیس دیوان عالی فدراسیون روسیه و با هدف گفتگو و تبادل نظر با مقامات قضایی این کشور وارد روسیه شد.

مدیرکل دپارتمان دیوان عالی فدراسیون روسیه سه‌شنبه با حضور در محل اقامت رئیس دیوان عالی کشور با وی دیدار می‌کند. دیدار با دادستان کل فدراسیون روسیه دیگر برنامه رسمی این سفر است.

مرتضوی مقدم همچنین چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه در مسکو، با رئیس دومای دولتی روسیه و همچنین وزیر دادگستری و رئیس دادگاه داوری این کشور دیدار خواهد کرد.

دیدار‌های جداگانه با رئیس دادگاه قانون اساسی و رئیس دادگاه سوم استیناف روسیه، برنامه‌های روز پنجشنبه رئیس دیوان عالی کشور در سن پترزبورگ خواهد بود.

حجت الاسلام مرتضوی مقدم روز جمعه در پایان سفر خود به روسیه، از مسکو راهی تهران خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان تهران، معاون نظارت دیوان عالی کشور و رئیس حوزه ریاست و رئیس شعبه ۳۳ این دیوان دیگر اعضای هیات قضایی ایران در سفر به مسکو هستند.

مرتضوی مقدم پیش از این آذرماه ۱۴۰۱ در صدر هیأتی در دهمین نشست سراسری قضات و یکصدمین سالگرد تأسیس دیوان عالی روسیه به مسکو سفر و با همتای روس خود دیدار کرده بود.

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.