کد خبر: ۱۷۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۰
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در همایش فعالان حوزه بانوان سازمان تأمین‌اجتماعی؛

حمایت‌هایی که از بانوان شاغل می‌شود باید تقویت شود

دومین و آخرین روز نخستین همایش سراسری فعالان حوزه بانوان سازمان تأمین‌اجتماعی با حضور دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، دکتر میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی و جمعی از مدیران ارشد این سازمان در محل ستاد مرکزی این سازمان برگزار شد. دکتر خزعلی در این همایش با تأکید بر اینکه مسئله جمعیت از مسائل فوق‌اضطراری کشور است، گفت: در مسئله جمعیت به دنبال به افزایش توأمان در کیفیت و کمیت جمعیت هستیم. یکی از نکات مهم در کیفیت جمعیت این است که بانوان تحصیل‌کرده و فرهیخته ما هم فرزندآوری داشته باشند. باید تلاش کنیم کیفیت جمعیت را حفظ کنیم، اگر چه در حال حاضر کیفیت جمعیت کشور ما بالاتر از متوسط جهانی است. از نظر توسعه نیروی انسانی نیز وضعیت خوبی داریم، اما کسی تضمین نکرده این گونه بماند و باید در این رابطه قوانین پیشگیرانه‌ای وضع شود.
حمایت‌هایی که از بانوان شاغل می‌شود باید تقویت شود

حمایت‌هایی که از بانوان شاغل می‌شود باید تقویت شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛ دکتر خزعلی با استقبال از اقدامات سازمان تأمین‌اجتماعی در ارتباط با مسائل زنان و تحکیم خانواده و جوانی جمعیت، اظهار داشت: کسانی‌که به‌صورت گمنام و بدون اینکه مقام و منصبی داشته باشند در کسوت مادری به جامعه خدمت می‌کنند، بسیاری از پیشرفت‌های تمدنی کشور چه از نظر کمی و چه از نظر کیفی مرهون آن‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در قانون تأمین‌اجتماعی تا حدی حمایت‌هایی برای بانوان شاغل خصوصاً مادران وجود دارد، بر افزایش این حمایت‌ها تأکید کرد و گفت: بسیاری از حمایت‌هایی که از بانوان شاغل می‌شود لازم است تقویت شود و باید دستورالعمل‌هایی که بتواند پوشش‌دهی بیشتری داشته باشد و دغدغه‌های این گروه از شاغلان را کمتر کند، تدوین شود.

دکتر خزعلی با تأکید بر اینکه مساله جمعیت از مسائل فوق‌اضطراری کشور است، گفت: با توجه به آمار و ارقام موجود، متأسفانه با وجود تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سال گذشته، هنوز هم شاهد روند کاهشی جمعیت در کشور هستیم و در چند بخش تبعات این کاهش باید به‌صورت جدی‌تری مورد توجه قرار گیرد و برای درمان آن بیشتر تلاش شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه یکی دیگر از معضلات کشور در بحث جمعیت، پدیده سقط جنین است، اظهار داشت: متأسفانه آمار این پدیده در کشور ما مناسب نیست. در پژوهشی که یکی از گروه‌های حامی جمعیت در ۲۸ استان کشور انجام داده است، علت ظهور این پدیده را عمدتاً نوع نگرش فرهنگی اجتماعی معرفی کرده است. برخی می‌خواهند تعداد فرزند خاصی داشته باشند و برخی هم به دنبال حفظ فاصله‌های مشخص میان فرزندانشان هستند و بیش از همه رویکرد‌های فرهنگی که در سال‌های اخیر حول موضوع تعارض پیشرفت با فرزندآوری در کشور شکل گرفته، عامل این مشکلات است؛ بنابراین برای مدیریت این پدیده، باید راه‌هایی فراتر از راه‌های موجود در این حوزه پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه آگاهی‌بخشی، تبیین رسانه‌ای و ممانعت از تجویز سقط‌هایی که مخالف شرع و قانون است از جمله این راه‌حل‌هاست، گفت: این فرمایش قرآن که هر کس یک نفر را به ناحق بکشد انگار همه انسان‌ها را کشته و اگر زندگی یک نفر را حفظ کند گویا همه را نجات داده است، نشان از حرمت انسان دارد و انسان از همان دوران جنینی، انسان است و باید قتل او تقبیح شود، اما متأسفانه دارند برخی این را عادی‌سازی می‌کنند.

دکتر خزعلی در عین حال تأکید کرد: با وجود حمایت‌هایی که از خانواده‌های نابارور انجام می‌گیرد، اما همه این درمان‌ها با این که هزینه بالایی دارند و بیمه هم کل هزینه آن را پوشش می‌دهد، در ۳۰ درصد موارد به موفقیت می‌رسند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه یکی از مشکلات فعلی در حوزه جمعیت، کاهش بُعد خانواده است، گفت: اگر تا قبل از سال ۱۳۵۰ بیش از ۷۷ درصد خانواده‌ها سه فرزندی بودند، در حال حاضر اکثر خانواده‌ها دو فرزندی و کمتر سه فرزند به بالا هستند. خانواده‌ای که این آمادگی را دارد که فرزندآوری داشته باشد و از موهبت فرزندآوری برخوردار است، باید شرایطی برای او فراهم شود که بُعد فرزند این خانواده افزایش پیدا کند.

وی ضمن تقدیر از حمایت‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در مسائل مربوط به زنان و خانواده، اظهار داشت: حمایت‌هایی که در زمینه افزایش مرخصی زایمان انجام گرفته و پرداخت غرامت دستمزد ماهانه این دوره یک ماه پس از ثبت درخواست آغاز می‌شود، اقدام بسیار خوبی است که بسیاری از بانوان درگیر با این موضوع را امیدوار کرده است. با این حال باید بحث‌هایی مثل فراهم شدن امکان دورکاری بانوان جدی‌تر گرفته شود و مدیران حمایت لازم را داشته باشند.

دکتر خزعلی با تأکید بر اینکه ما به دنبال به افزایش توأمان در کیفیت و کمیت جمعیت هستیم، گفت: یکی از نکات مهم در کیفیت جمعیت این است که بانوان تحصیل‌کرده و فرهیخته ما هم فرزندآوری داشته باشند. باید تلاش کنیم کیفیت جمعیت را حفظ کنیم، اگر چه در حال حاضر کیفیت جمعیت کشور ما بالاتر از متوسط جهانی است. از نظر توسعه نیروی انسانی ما وضعیت خوبی داریم، اما کسی تضمین نکرده این گونه بماند و باید در این رابطه قوانین پیشگیرانه‌ای وضع شود. در سال‌های اخیر با تدابیری که اندیشیده شد وضعیت آموزش و سواد و شکاف جنسیتی را تا حدودی از بین برده‌ایم و در حال حاضر بانوان ما پابه پای مردان در حوزه‌های مختلف فعالیت دارند و در برخی عرصه‌ها مثل دانشگاه که ۶۰ درصد جمعیت را بانوان تشکیل می‌دهند، از مردان نیز پیشی گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش در پایان همایش دو روزه فعالان حوزه بانوان سازمان تأمین‌اجتماعی، از فعالان برگزیده حوزه امور بانوان سراسر کشور تقدیر شد.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
زمان بازگشایی بازار سهام! زمان بازگشایی بازار سهام!
دیروز جلسه شورای‌عالی بورس با موضوع بررسی تحقق الزامات بازگشایی بازار سهام برگزار شد.
فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید فروش فوری و فوق‌العاده ایران‌خودرو با تحویل ۳۰ و ۹۰ روزه/ جدول ثبت‌نام را ببینید
شرکت ایران خودرو قیمت مصوب فروش ۱۱ محصول تولیدی خود را برای عرضه بدون قرعه‌کشی در هفته جاری اعلام کرد.