کد خبر: ۱۷۸۴۹
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۷

قیمت دلار به زیر ۵۰ هزار تومان ریزش می‌کند؟

بررسی بازار ارز در روز گذشته نشان می‌دهد، بعد از مدت‌ها، در روز سه‌شنبه که تعطیل بود، یکسری خبر از برجام به بازار مخابره شد که ترس در دل بازار ایجاد کرد.
قیمت دلار به زیر ۵۰ هزار تومان ریزش می‌کند؟

قیمت دلار به زیر ۵۰ هزار تومان ریزش می‌کند؟

مخاطب24:بررسی بازار ارز در روز گذشته نشان می‌دهد، بعد از مدت‌ها، در روز سه‌شنبه که تعطیل بود، یکسری خبر از برجام به بازار مخابره شد که ترس در دل بازار ایجاد کرد.

 

 

 


دلار هرات کاهشی شد

دلار هرات در پشت‌خط کاهشی شد و از ۵۲ هزار تومان فاصله گرفت. در معاملات پشت‌خطی سه‌شنبه گفته می‌شد که از هرات و سلیمانیه گرفته تا دبی و ترکیه همه فروشنده شدند، این معامله‌گران مکررا متذکر می‌شدند که ریزش دلار قطعی است.

قیمت دلار هرات در روز چهارشنبه ۵۱ هزار و ۵۰۰ تومان شروع کرد و در ابتدای کار یک نوسان صعود به سمت مقاومت ۵۱ هزار و ۸۰۰ تومان زد و کاهشی شد. بالاخره بازار هرات بعد از ساعت ۱۲ چهارشنبه حمایت ۵۱ هزار و ۲۰۰ تومان را از دست داد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد در سطح بعدی حمایتی یعنی ۵۰ هزار و ۷۰۰ تومان، به مرز ۵۱ هزار تومان برگشت.

مرز‌های حمایت می‌شکند

معامله‌گران می‌گویند دلار هرات از ابتدای هفته شروع به کاهش کرده و هر روز یک مرز حمایت می‌شکند و بعد از برخورد به حمایت بعدی یک نوسان رو به بالا می‌دهد. از آنجایی که روند کاهشی است و در نوسان برگشتی نرخ جان شکستن مرز مقاومت را ندارد، در روز بعد برای شکستن حمایت روز قبل تلاش می‌کند و این سطح حمایت از دست می‌رود.

طبق این تحلیل اگر روز پنجشنبه هم قیمت دلار هرات زیر ۵۱ هزار و ۲۰۰ تومان باشد و این کندل نزولی در این روز تثبیت دهد، میزان اصلاح در بازار بیشتر خواهد شد و نرخ برای از دست دادن ۵۰ هزار و ۷۰۰ تومان می‌رود.

در مقابل می‌گویند اگر دلار هرات کندل پنجشنبه را بالای ۵۱ هزار و ۲۰۰ تومان تثبیت دهد، پس از آن برای شکستن ۵۲ و بعد برای ۵۲ هزار و ۲۰۰ تومان تلاش خواهد کرد.

با رسیدن قیمت دلار به بالای این سطح، معامله‌گران مطمئن می‌شوند که دلار کف زده است. این دسته معتقدند که اصلاح نرخ در این هفته برای شروع موج صعودی لازم بود تا فنر جمع نشود.

دست به دست شدن یک چارت در بازار ارز

یک چارت در بازار دست به دست می‌شد که بر اساس آن، روند دلار هرات از خرداد ۱۴۰۱ وارد کانال صعودی شده و همچنان در این کانال قرار دارد. در این روز‌ها قیمت دلار نزدیک به کف کانال صعودی شده و همین موضوع بازار را پرریسک کرده است.

توصیه مهم معامله گران کهنه کار بازار ارز

پیشکسوتان گوشزد می‌کنند فعلا نظاره‌گر باشید. اگر کف این کانال بشکند و تثبیت بدهد می‌توانیم شاهد فشار فروش در دامنه ۴۰ باشیم. اما از آنجایی که هر بار به کف خورده و یک نوسان رو به بالا داده، الان این سطح نقطه خطرناکی برای بازار شده است.

ریزش قیمت دلار کار بازارساز است؟

اما یک عده برخلاف فنی‌ها و باتوجه به خبر‌های تزریق شده به بازار معتقدند که ریزش نرخ کار بازارساز است و اصلاح نیست. از نظر آن‌ها در کف قیمت‌ها خبر مذاکره می‌آید و در سقف هم جنگ و خونریزی.

این دسته می‌گویند روزی که با پمپاژ اخبار و شانتاژ شروع می‌شود یعنی بازارساز قرار است آن روز برای کاهش دخالت کند؛ اما قدیمی‌های بازار می‌گویند که بیش از دو سال است که اخبار مذاکرات و توافق در بازار بوده و هست؛ تا خبر قطعی بیاید.

دلار دامنه ۵۰ هزار تومان را از دست می‌دهد؟

از نظر آن‌ها اگر خبر قطعی مثبت باشد ریزش نرخ می‌تواند بیشتر شود و دلار دامنه ۵۰ را از دست بدهد، اگر هم که منفی باشد دلار در این هفته هرچه پایین رفته را پس می‌گیرد.

 
برچسب ها: بازار ارز
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.