کد خبر: ۱۷۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۰

شهریه صد میلیون تومانی دبستان‌های غیرانتفاعی تهران برای سال تحصیلی جدید

نرخ برخی دبستان‌های غیرانتفاعی آنهم در پایتخت و آنهم در چهار منطقه برتر آموزش و پرورش تهران از جمله منطقه یک، ۲، ۳ و ۴، با احتساب کلاس‌های فوق برنامه، توزیع صبحانه و نهار و سرویس به بیش از یکصد میلیون تومان رسیده است.
شهریه صد میلیون تومانی دبستان‌های غیرانتفاعی تهران برای سال تحصیلی جدید

شهریه صد میلیون تومانی دبستان‌های غیرانتفاعی تهران برای سال تحصیلی جدید

مخاطب 24: گفته می‌شود شهریه مدارس غیرانتفاعی جهت ارائه امکانات مختلف و نیز هزینه‌های متفاوت این مدارس از دانش آموزان هر مقطع تحصیلی دریافت می‌شود؛ لذا این افراد می‌توانند با استعلام هزینه مدرسه غیردولتی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ از میزان مبلغ قابل پرداخت برای شهریه مدارس غیرانتفاعی اطلاعات لازم را کسب نماند. اما وقتی وارد گود می‌شوید و قیمت برخی مدرسه‌های غیر انتفاعی آنهم در دبستان‌ها را جویا می‌شوید با اعداد ترسناکی مواجه خواهید شد.

 

 


تب و تاب ثبت نام در مدارس غیرانتفاعی در آستانه امتحانات پایان ترم و مقطع دانش آموزان در کلیه مقاطع بالا گرفته و می‌توان تکاپوی خانواده‌ها برای نام نویسی دانش آموزانشان را در مدارس برتر به شرط آنکه بنیه مالی قوی داشته باشند، به وضوح مشاهده کرد.

در این میان همچون سال‌های گذشته قیمت شفافی از سوی وزارت آموزش و پرورش برای سال تحصیلی پیش رو اعلام نشده در حالیکه بسیاری از مدارس خوشنام و سختگیر پایتخت حتی لیست‌های ثبت نام خود را تکمیل و به عبارتی فرصت برای ثبت نام سایر دانش آموزان را به دلیل ازدحام برای نام نویسی و تکمیل ظرفیت کلاس‌ها بسته اند.

حال شوخی یا جدی مسئله این است که نرخ برخی دبستان‌های غیرانتفاعی آنهم در پایتخت و آنهم در چهار منطقه برتر آموزش و پرورش تهران از جمله منطقه یک، ۲، ۳ و ۴، با احتساب کلاس‌های فوق برنامه، توزیع صبحانه و نهار و سرویس به بیش از یکصد میلیون تومان رسیده است.

این درحالیست که هرساله آموزش و پروش ادعا می‌کند نرخ‌های افزایش شهریه‌ها را برای مدارس غیرانتفاعی در قالب دستورالعمل و بخشنامه ابلاغ کرده و مدارس موظف به پیروی از آن هستند، اما عملاً به گواه حتی کارمندان ادارات کل مناطق آموزش و پرورش، این بخشنامه‌ها جز کاغذی بلامصرف نیست و بسیاری از مدیران در قالب تبصره‌های من درآوردی و بدون توجه به ابلاغیه‌های آموزش و پرورش، مبادرت به اخذ وجوهی سرسام آور می‌کنند و مدعی هستند مسئولان آموزش و پرورش نرخ‌هایی که اعلام می‌کنند، هزینه‌های جانبی آن‌ها از جمله برنامه‌های فوق برنامه و امکاناتشان را در نظر نمی‌گیرند!

بازدید میدانی خبرنگار پارسینه از برخی مدارس در منطقه سه، چهار، دو و یک و مصاحبه با والدین دانش آموزان حاکی از آن است شهریه ثابت برخی دبستان‌های مشهور، به بیش از هشتاد میلیون تومان افزایش یافته، در حالیکه این نرخ در سال گذشته تحصیلی بین چهل تا پنجاه میلیون تومان بوده و عملاً افزایش نزدیک به صد درصدی را تجربه می‌کنند.

مدیران ارشد این مدارس از طریق اولیامدارس و معاونین خود به شکل غیر رسمی مبالغ را اعلام و حتی وجوه کامل ثبت نام سال آینده را اخذ کرده اند.

این در حالی است که اگر خانواده‌ای تمایل به ثبت نام دانش آموز برای برخی برنامه‌های پرورشی و مهارتی، صرف صبحانه، نهار و یا سرویس داشته باشد، باید مبلغی بین یکصد تا یکصدوبیست میلیون تومان وجه پرداخت نماید.

در مصاحبه با والدین یکی از دانش آموزان که موفق به ثبت نام فرزندش در سال تحصیلی پیش رو در یک دبستان مشهور منطقه چهار تهران داشتیم، وی تأکید کرده که مدیر و موسس این آموزشگاه گفته به دلیل آنچه تورم لجام گسیخته و فروپاشی اقتصادی پیش بینی کرده، چاره‌ای جز افزایش نرخ ثبت نام نداشته و، چون تمایل دارد کیفیت آموزش را بالا نگهدارد، عوامل و کادر مدرسه را از شرایط تورمی ایمن سازد و کلاً در این شرایط توانایی ادامه حیات داشته باشد، چاره‌ای جز افزایش با این شیب نداشته و از سوی دیگر حتی ادعا کرده برخی والدین دانش آموزان به وی پیشنهاد داده اند مبالغ را حتی بالاتر برده تا از کیفیت تحصیلی دانش آموزانشان کاسته نشود!

جالب اینجاست این مبالغ تنها مربوط به دبستان‌های مشهور پایتخت بوده و برخی ادعا‌های والدین دانش آموزان حاکی از آن است که مدیران ارشد مدارس فوق، طی نشست و مذاکره و توافق با استفاده از خلاء‌های موجود و سیستم‌های نظارتی آموزش و پرورش و با توجیه و بهانه‌های سرویس دهی‌های خاص و معلمان گرانقیمت و. به شکلی متحد نسبت به این افزایش قیمت اقدام کرده اند.

از سوی دیگر مدارس دولتی و نمونه دولتی شاخص و توانمند در این مناطق هم اصلا در همان ابتدای امر خیال والدین را برای عدم پذیرش به دلیل تکمیل ظرفیت راحت می‌کنند و عملاً شانسی برای حضور برخی از دانش آموزان وجود ندارد تا بتوانند در دوره دبستان از خدمات ارزانقیمت مدارس دولتی بهره‌مند شوند.

شایان ذکر است در کنار برخی از خانواده‌ها که ثروتمند هستند و علاقمندند فرزندانشان در مدارس خاص با ویژگی‌های برتر تحصیل کنند، برخی والدین نیز هستند که مجبورند به دلیل مشکلات فرزندانشان از قبیل بیماری‌های خاص، عدم تمرکز و نقص توجه و. به مدارسی پناه ببرند که تعداد دانش آموزان کمتر و کیفیت توجه اولیای مدرسه به فرزندان آن‌ها بیشتر است، لذا این هزینه‌های سرسام آور به شکلی ترسناک به این خانواده‌ها تحمیل می‌شود.

اخیراً خبرگزاری تسنیم مدعی شده بود برخی مدارس در پایتخت شهریه‌های شصت میلیون تومانی از والدین دانش آموزان طلب کرده اند، در حالیکه پارسینه گزارش می‌دهد نرخ دبستان‌ها حداقل از این مبلغ آغاز و در پایه‌های متوسطه بالاتر به نزدیک یکصدوپنجاه میلیون تومان برای یک سال تحصیلی می‌رسد.

منبع: تسنیم

 
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.