کد خبر: ۱۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۴

اظهارات مسعود جعفری جوزانی درباره فلج شدن فک دخترش

مسعود جعفری جوزانی با بیان اینکه به زودی از پزشکی که فک دخترش سحر جعفری جوزانی را فلج کرده شکایت می‌کند، روایت یکی از مسوولان سازمان نظام پزشکی از این ماجرا را «جانبدارانه» و «نادرست» خواند.
اظهارات مسعود جعفری جوزانی درباره فلج شدن فک دخترش

به گزارش «مخاطب ۲۴» به نقل از ایسنا، پس از اینکه سحر جعفری جوزانی ـ بازیگر سینما و تلویزیون ـ با انتشار ویدیویی، از فلج شدن فکش به خاطر اشتباه پزشکی خبر داد، رحمت‌الله توکل ـ مدیرکل کمیسیون پزشکی سازمان نظام پزشکی و جانشین دادستان نظام پزشکی ـ در پاسخ به این گله مندی تاکید کرد که سحر جعفری جوزانی تاکنون نه مراجعه کرده و نه شکایتی داشته است؛ با این حال آن‌ها با مسعود جعفری جوزانی، کارگردان سینما و تلویزیون و پدر سحر جعفری جوزانی تماس گرفته و با او قرار ملاقات گذاشته اند، اما جعفری جوزانی به این قرار ملاقات نرفته است. او سپس عنوان کرد: «ما می‌خواستیم خانم جعفری جوزانی با پزشک معالج روبرو شوند و مطالب را در حضور یکدیگر بیان کنند تا بعد برایشان کمیسیون تشکیل داده و مشکل را رفع کنیم.»

 


حالا مسعود جعفری جوزانی در گفت‌وگویی با ایسنا اظهارات این مسوول سازمان نظام پزشکی را جانبدارانه عنوان می‌کند و می‌گوید: متاسفانه بیشتر حرف‌هایی که توسط این اشخاص محترم بیان شده یک سویه، جانبدارانه و نادرست است.

این کارگردان در پاسخ به پرسشی درباره اظهارات رحمت‌الله توکل درباره قرار ملاقات با او و رسیدگی به این پرونده، چنین توضیح می‌دهد: البته ایشان لطف کردند و تلفنی با من تماس گرفتند. آن لحظه من در بیمارستان بودم. فردای آن روز، طی تماسی تلفنی فرمودند یکشنبه نیستند پس بهتر است برای دوشنبه قرار بگذاریم. گفتم من روز دوشنبه قرار بسیار مهم قبلی دارم. به این دلیل صبح روز سه شنبه و یا چهارشنبه می‌توانم در خدمت باشم که موافقت کردند.

او به حرفهایش اضافه می‌کند: من به دکتر توکل توضیح دادم که ما با قرار قبلی به مطب این دکتر رفته ایم و چنانچه شخص دیگری خود را به دروغ جای او معرفی کرده باشد که دیگر بحث به جا‌های باریک‌تر می‌کشد. قرار هم گذاشتیم که من روز سه شنبه یا چهارشنبه به دیدارشان بروم؛ حالا چرا پیش از ملاقات، مصاحبه کرده اند، خدا می‌داند!

مسعود جعفری جوزانی با ابراز ناراحتی و نگرانی به خاطر وضعیت سلامتی دخترش، در توضیح کامل این اتفاق و اشتباه پزشکی، عنوان می‌کند: از آنجا که دندان‌های عقل بالا و پایین سمت راست دخترم به شکل نهفته روییده است و هر از چند گاهی درد می‌گیرد، به پیشنهاد یکی از دوستان با مطب این دکتر تماس گرفتیم و پس از تهیه یک عکس OPG که به دستور ایشان انجام شد، روز سه شنبه (یازدهم خردادماه)، با قرار قبلی، من به همراه دستیار و دخترم به مطب او مراجعه کردیم. شخصی که خانم منشی، او را دکتر معرفی کرد، یک نگاه زودگذر و سطحی به عکس OPG انداختند، و بعد از معاینه لثه به دخترم گفتند: درد شما هیچ ربطی به دندان‌های عقل شما ندارد، احتمالا شما هنگام خواب دندان هایتان را به هم فشار می‌دهید، از این روی دچار اسپاسم شدید، شده اید و باید به این نواحی بوتاکس تزریق شود. دخترم که با شنیدن این حرف دکتر نگران شده بود، به او توضیح داد که متخصصانی که قبل از ایشان دیده بودیم، گفته بودند عکس OPG زیاد دقیق نیست و نشان نمی‌دهد، ریشه دندان تا چه اندازه با عصب‌ها درگیر هستند، اگر لازم است بروم عکس رنگی بگیرم! دکتر با اطمینان به نفس کامل گفتند: خیر، عکس رنگی لازم نیست و همین الان به دلیل اسپاسم و فشار شدیدی که به لثه وارد شده باید بوتاکس تزریق شود؛ عمل اشتباه و نسنجیده‌ای که باعث شد تا امروز که ۴۰ روز از آن اتفاق می‌گذرد، فک دخترم فلج شود.
اظهارات مسعود جعفری جوزانی درباره فلج شدن فک دخترش
او می‌افزاید: جالب اینکه به جز سحر جان که سخت ترسیده بود، خود من هم سه بار به دکتر تاکید کردم که سحر باید سه روز دیگر هم خودش جلوی دوربین فیلمبرداری حرف بزند و هم از دیگران تست بگیرد، اما این دکتر با اعتماد به نفس قانع کننده‌ای گفتند: شما اصلا نگران نباشید. من به شما اطمینان می‌دهم که کوچکترین تغییری در صورت و یا حرف زدن او به وجود نمی‌آید.
اما متاسفانه به عکس آنچه ادعا کرده بود، دو روز بعد از تزریق، صورت دخترم کاملا کج شد و همچنان هم این وضعیت ادامه دارد.

این کارگردان باسابقه علت اینکه تاکنون او و دخترش سکوت کرده و شکایت نکرده‌اند را اینگونه شرح می‌دهد: علت سکوت و شکایت نکردنم این بود که از یک طرف امیدوار بودم به گفته دوستان دکترم یک ماهه خوب شود و علت دیگر دوندگی‌های بیهوده و برخورد‌های متکبرانه، جانبدارانه و تحقیرآمیزی بود که چند بار در مراجعه به این نهاد‌ها تجربه کرده بودم. این است که از دخترم خواهش کردم مردم را آگاه کند تا به افرادی که به نام دکتر، با رفتار و کردار غیرمسئولانه نام پزشکان فرهیخته، فداکار و انسان دوست کشورمان را لکه دار می‌کنند، اعتماد نکنند.

مسعود جعفری جوزانی در پایان می‌گوید: به هر حال روال این اتفاق مشخص و پرینت مکالمات و قرار قبلی ما با دکتر مورد نظر گویاست؛ در نتیجه شکایت از پزشکی که با تصمیم اشتباه و غیرمسئولانه باعث این مساله شده است نیز در روز‌های آتی انجام خواهد شد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.