کد خبر: ۱۸۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۶

اولین روز معاملاتی خرداد ۱۴۰۲ چگونه خواهد بود؟

در آخرین روز اردیبهشت، شاخص کل بورس تهران به بالای مرز ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد صعود کرد.
اولین روز معاملاتی خرداد ۱۴۰۲ چگونه خواهد بود؟

اولین روز معاملاتی خرداد ۱۴۰۲ چگونه خواهد بود؟

پیش بینی بورس - مخاطب24:بورسی‌ها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه می‌روند که روز یکشنبه شاخص‌های بازار سهام صعود کردند. برای پیش بینی بورس امروز –دوشنبه یکم خرداد- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه می‌کنیم. روز یکشنبه شاخص کل ۴ هزار و ۷۸۴ واحد رشد کرد و شاخص کل هم‌وزن ۳ هزار و ۸۶ واحد صعود کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۲۱ واحد بالا آمد و شاخص هم وزن فرابورس رشد ۵۹۶ واحدی داشت.

 


در پایان معاملات روز یکشنبه، ۳۹۸ نماد رشد قیمت داشتند و قیمت سهام ۲۷۴ نماد کاهش یافت، به عبارت دیگر، ۵۹ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۴۱ درصد بازار افت قیمت داشتند.

بیشترین افزایش قیمت
روز یکشنبه در بورس شرکت سیمان فارس نو (سفانو)، شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران (واعتبار) و شرکت فولاد امیرکبیر کاشان (فجر) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت تولید و توسعه سرب و روی ایرانیان (فتوسا)، شرکت داروسازی سبحان انکولوژی (دسانکو) و شرکت سرمایه گذاری مسکن پردیس (ثپردیس) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

 


بیشترین کاهش قیمت
در بورس نماد‌های قپیرا (شرکت قند پیرانشهر)، فسپا (شرکت گروه صنعتی سپاهان) و شغدیر (شرکت پتروشیمی غدیر) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت دارویی ره آورد تامین (درهآور)، شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود (کشرق) و شرکت تولید برق عسلویه مپنا (بمپنا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار
در معاملات یکشنبه، ۱۳۳ نماد صف خرید داشتند و ۴۴ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۹۵ درصدی نسبت به روز قبل به هزار و ۱۳۲ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۴۳ درصدی به ۱۹۶ میلیارد تومان رسید.

 


پیش بینی بورس امروز
معاملات دیروز بورس تهران با روند نزولی شاخص کل آغاز شد. در ۱۵ دقیقه ابتدایی شاخص ۹ هزار واحد ریزش کرد. اما پس از آن روند صعودی پیدا کرد و بالا آمد. در نیم ساعت پایانی شاخص وارد کانال ۲.۳ میلیونی شد و در نهایت ۴ هزار واحد بالاتر از روز قبل ایستاد. شاخص هم وزن نیز روند مشابهی را طی کرد.

در پایان، تعداد نماد‌های سبزپوش بازار نیز بیشتر بود و ۵۹ درصد نماد‌ها سبزپوش بودند. نماد‌های وبملت، فارس، شستا، حکشتی، وتجارت، وپاسار و شپنا بیشترین اثر مثبت را بر شاخص داشتند. در مقابل کگل، نوری و شپدیس بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند.

دیروز سرانه خرید حقیقی بیشتر از سرانه فروش بود. سرانه خرید هر کد معاملاتی حقیقی ۳۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و سرانه فروش ۲۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود.

تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار نیز تقریبا سر به سر بود و تنها ۵ میلیارد تومان خروج پول حقیقی گزارش شد. نماد‌های شتران، فملی، وشهر، خنصیر، فولاد و خبنیان بیشترین خروج سرمایه را داشتند. در مقابل خپویش، فجر، حفاری، صبا و خزامیا بیشترین ورود پول حقیقی را ثبت کردند؛ بنابراین در معاملات دیروز بازار در تعادل نسبی بود و در آخرین روز معاملاتی اردیبهشت شاخص توانست به کانال ۲.۳ میلیونی برگردد. هرچند تقاضا در بازار بیشتر از عرضه‌ها بود، اما ارزش معاملات خرد افت ۱۷ درصدی داشت و به ۱۱ هزار میلیارد تومان سقوط کرد؛ بنابراین با رکود نسبی معاملات مواجه بودیم. در مجموع به نظر می‌رسد بازار فعلا در حوالی سطح ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار واحد نوسان کند و منتظر گزارش‌های مالی ماهانه و ۱۲ ماهه شرکت‌ها باقی بماند.

منبع: اکوایران

 
برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.