کد خبر: ۱۸۲۹۸
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۲

مراسم تکریم و معارفه مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان لرستان برگزار شد

با حکم مدیرعامل بانک توسعه تعاون سید مسعود هاشمی نژاد به‌عنوان سرپرست مدیریت شعب استان لرستان منصوب شد.
مراسم تکریم و معارفه مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان لرستان برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه مدیر شعب بانک توسعه تعاون استان لرستان برگزار شد

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بانک توسعه تعاون؛ درمراسمی با حضور محمدجعفر ایرانی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون، رسول ارجمند مدیر امور سرمایه انسانی، روسای شعب استان به همراه جمعی از مدیران و معاونین دستگاه‌های دولتی و بانک‌های استان، از زحمات فریدون خالویی، مدیرسابق شعب استان قدردانی و سید مسعود هاشمی نژاد به‌عنوان سرپرست مدیریت شعب استان لرستان معرفی شد.

در این جلسه محمدجعفر ایرانی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات فریدون خالویی گفت: جا دارد از زحمات مجموعه و همکاران استان به دلیل حمایت و همراهی ایشان تشکر کنم. وی افزود:تغییر و جابجایی شغلی برای حفظ پویایی و ارتقای سازمان ضروری است و افرادی که به‌عنوان مدیر معرفی می‌شوند علاوه بر ویژگی‌های عمومی باید روحیه جهادی و انقلابی داشته باشند.

در ادامه رسول ارجمند، مدیر سرمایه انسانی بانک بابیان اینکه بهره‌مندی صحیح از نظام جبران خدمت موجب ایجاد حس رقابت و انگیزه و تلاش بیشتر در کارکنان بانک می‌شود، افزود: خلق ارزش برای سازمان و مشتریان از طریق سرمایه انسانی صورت می‌پذیرد که به‌عنوان امانت در اختیار مدیر استان قرارگرفته است و چنانچه نیرو انگیزه و روحیه مناسب برای فعالیت نداشته باشد، بهره‌وری سازمان نیز پایین می‌آید.

سید مسعود هاشمی نژاد سرپرست مدیریت شعب استان عنوان کرد:در جهت تعالی بخشی به اهداف بانک اقداماتی در ادوار گذشته انجام‌شده است، اما می‌توان با بهره‌مندی هرچه بیشتر و شناسایی نقاط قوت و تقویت نقاط ضعف، به توسعه هرچه بیشتر دست پیدا کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع جانشین پروری پرداخت و بر توجه ویژه به بحث آموزش کارکنان و مدیران برای توسعه و ارتقای بانک تأکید داشته و شعب مرکزی هر استان را به‌مثابه دانشگاهی جهت پرورش نیروی جانشین متخصص و زبده قلمداد کرد.

در این مراسم خالویی مدیر سابق شعب استان به اقداماتی که در دوره تصدی خود اشاره و برای سید مسعود هاشمی نژاد آرزوی موفقیت کرد.

براساس این گزارش، سید مسعود هاشمی نژاد مدیر شعب جدید بانک توسعه تعاون لرستان پیش از این رئیس شعبه هرسین، رئیس شعبه مرکزی کرمانشاه، رئیس حوزه حراست، مدیریت شعب استان کرمانشاه، معاون اداری و مالی مدیریت شعب استان لرستان، معاون اعتباری حقوقی مدیریت شعب استان لرستان، سرپرست مدیریت شعب استان ایلام و بازرس ویژه مدیریت شعب استان لرستان را در کارنامه مدیریتی خود دارد.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.