کد خبر: ۱۸۳۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۶

معرفی بیمه تعاون به عنوان روابط عمومی برتر صنعت بیمه کشور

در اختتامیه نهمین جشنواره روابط عمومی‌های برتر صنعت بیمه کشور، بیمه تعاون به عنوان روابط عمومی برتر صنعت معرفی شد.
معرفی بیمه تعاون به عنوان روابط عمومی برتر صنعت بیمه کشور

معرفی بیمه تعاون به عنوان روابط عمومی برتر صنعت بیمه کشور

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون:نهمین جشنواره روابط عمومی‌های برتر صنعت بیمه کشور، عصر روز دوشنبه اول خرداد با معرفی برگزیدگان خود به پایان رسید که در این افتخار، یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون نیز به عنوان مدیرعامل شرکت برتر در زمینه روابط عمومی حضور داشت و همراهی خود را با روابط عمومی بیمه تعاون نشان داد.

جوایز این دوره از رقابت‌ها نیز از سوی مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی؛ مهدی محمدی، مدیرکل روابط عمومی وزارت اقتصاد و امور دارایی؛ علی استاد هاشمی، معاون نظارت بیمه مرکزی؛ مصطفی رئوفی، مدیرکل روابط عمومی بیمه مرکزی؛ محمد سلطانی فر، رئیس کمیته داوران جشنواره و سیدغلامرضا کاظمی دینان، پیشکسوت روابط عمومی به سمیه محمدی، مدیر روابط عمومی و امور مشتریان شرکت بیمه تعاون اهدا شد.
بر این اساس، شرکت بیمه تعاون دو رشته «رضایت مشتری» و «مطالعات پژوهش‌های اجتماعی» به عنوان منتخب جشنواره شناخته شد.

گفتنی است پیشتر در هشتمین پویش سه شنبه‌های نوآوری بیمه مرکزی که با ارائه «رویکرد جت، گارانتی رضایت مشتریان» از سوی بیمه تعاون همراه بوده است، مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی نیز تأکید کرده بود که «صنعت بیمه مجموعه‌ای مردم مدار و مخاطب محور است و تمامی فعل و انفعالات در حوزه تصمیم سازی و عملیات بیمه‌ای در راستای رضایتمندی مشتریان محصولات و خدمات بیمه‌ای صورت می‌گیرد».

از دیگر سو، رئیس کل بیمه مرکزی در روند بازدید از شعبه رشت شرکت بیمه تعاون به طرح‌های نوآورانه این شرکت نیز اشاره کرده بود و با تأکید بر کلیدواژه «نوآوری» مطرح کرد: «بحث نوآوری در شرکت بیمه تعاون بسیار حائز توجه است و ما نیز در بیمه مرکزی در این خصوص پیگیر هستیم».

او در ادامه تأکید کرد: «بیمه تعاون به صورت سیستماتیک و در چهارچوب مقررات اداری به بحث پرداخت خسارت توجه کرده و امیدوارم بیش از پیش این استراتژی دنبال شده و به سایر شرکت‌ها نیز تجربه این عمل، انتقال داده شود».

انتظارات رئیس کل بیمه مرکزی از روابط عمومی و رسانه‌های صنعت بیمه

در این نشست، مجید بهزادپور، رئیس کل بیمه مرکزی نیز به تشریح دیدگاه‌ها و انتظارات خود از روابط عمومی شرکت‌ها و رسانه‌های فعال در صنعت بیمه پرداخت و اظهار داشت: «مطلوب است که خبرگزاری تخصصی صنعت بیمه را راه اندازی کنیم».

او در ادامه در بخش دوم به ضرورت «اولویت بندی رسانه ها» اشاره کرد و گفت: «رسانه‌ها باید به دنبال چالش‌هایی باشند که به بحران‌های اصلی منجر می‌شوند و در مواردی که فضای حاشیه‌ای را تقویت می‌کند رویکرد ثانویه را اتخاذ کنند؛ به طور مثال آنچه هم اکنون اولویت محسوب می‌شود بحث بیمه‌های درمان است که بسیار بحرانی بوده و در وهله دیگر نیز بحث آموزش کارکنان و مدیران است که در صورت عدم توجه می‌تواند منجر به چالش شود».

رئیس کل بیمه مرکزی سومین مورد را «ارتباطات بین المللی» معرفی کرد و اظهار داشت: «علی رغم شرایط تحریم، اگر هم اکنون در سطح منطقه و فضای بین المللی فعالیت نکنیم و از ظرفیت موجود غافل شویم، در آینده به سختی می‌توانیم برای خود فضایی را خلق کنیم».

بهزادپور «نظارت هوشمند» را به عنوان مورد چهارم معرفی کرد و از رسانه‌ها خواست تا به این مورد نیز به عنوان چالش اصلی توجه کنند و تشریح کرد: «در فصل ۸ قانون اساسی به نظارت همگانی و عمومی می‌پردازد که نظارت عمومی به این معناست که مردم برای چیزی که برایشان اهمیت دارد بیایند مشارکت کنند و ما باید امروز بدانیم که چه کنیم تا در این زمینه مردم را نیز به فعالیت واداریم».

وی پنجمین مورد را «حضور به موقع و پاسخگویی» عنوان کرد و اظهار داشت: «ما باید به موقع سوالاتی که مطرح می‌شوند را پاسخ دهیم؛ در این خصوص حتی در زمینه تبیین نیز باید فعال بوده و به طور مثال در موضوع برنامه هفتم توسعه باید حضور بیمه پررنگ‌تر باشد و رسانه‌ها نیز به این موضوع بپردازند؛ یا در مثال دیگری که ضرورت دارد ما تبیین کنیم این است که در دولت سیزدهم نزدیک به ۲۷ میلیون خانه بیمه شدند».

رئیس کل بیمه مرکزی مورد ششم را «تخصصی کردن نگاه به بخش‌های مختلف صنعت» عنوان کرد و این مهم را تکلیف رسانه‌ها دانست.

بهزادپور «رعایت اخلاق حرفه ای» را نیز به عنوان مورد هفتم و دیگر تکلیفی که از سوی رسانه‌ها ضرورت دارد انجام شود عنوان کرد.

او در هشتمین و آخرین مورد «تعامل سازنده» را مطرح کرد و اظهار داشت که این مهم باید بین روابط عمومی و رسانه‌ها صورت پذیرفته و ما نیز باید به آن ساختار دهیم.

برچسب ها: بیمه تعاون
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.