کد خبر: ۱۸۳۸۱
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۶

وظیفه دولت و مجلس حل معیشت فرهنگیان است

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نخستین اولویت خود را بهبود وضعیت معیشتی معلمان دانست و گفت: باید برای رفع دغدغه مالی، معیشتی و حفظ شأن معلمان یکبار برای همیشه به صورت اصولی و ریشه‌ای اقدامات اساسی انجام داد.
وظیفه دولت و مجلس حل معیشت فرهنگیان است

وظیفه دولت و مجلس حل معیشت فرهنگیان است

مخاطب 24: رضا مراد صحرایی با اشاره به ارایه برنامه‌های خود به نمایندگان مجلس و حضور در کمیسیون‌های تخصصی برای تشریح اهداف و برنامه‌ها برای تصدی وزارت آموزش و پرورش، یکی از مهمترین وظایف این وزارتخانه را اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برشمرد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: از مجلس انقلابی انتظار می‌رود برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به دولت کمک کند تا این سند بالادستی نظام آموزش کشور با هماهنگی قوا به خوبی اجرایی شود.

وی درباره برنامه‌های خود که در صورت کسب رای اعتماد مجلس نسبت به اجرای آن اقدام خواهد کرد، اظهار داشت: اجرای کامل رتبه بندی معلمان و اصلاح آیین‌نامه آن، برنامه نخست وزارت آموزش و پرروش خواهد بود.

صحرایی ادامه داد: وظیفه دولت و مجلس حل معیشت معلمان است و در صورت کسب رای اعتماد از مجلس به طور جدی این موضوع را پیگیری خواهم کرد.

وی همچنین حفظ شأن و کرامت معلمان از دیگر مسائل مهمی دانست که برای آن باید برنامه ریزی جدی انجام داد.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش معلمان را از مهمترین و اثرگذارتین اقشار جامعه برشمرد و اظهار داشت: باید برای رفع دغدغه مالی، معیشتی و حفظ شأن معلمان یکبار برای همیشه به صورت اصولی و ریشه‌ای اقدامات اساسی انجام داد.

منبع: روز نو

 
captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.
فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند! فردا ۶ استان کشور بارانی می‌شوند!
رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضعیت هوا از ورود سامانه بارشی به کشور از روز یکشنبه (۶ اردیبهشت ماه) خبر داد.