کد خبر: ۱۸۴۶۰
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶

امدادگر داوطلب هلال احمر، کیف طلا و پول را به صاحبش برگرداند

امدادگر داوطلب فعال در هلال احمر شهرستان هوراند، کیفی با محتوایی از طلا، پول و کارت اعتباری که در سیل پیدا کرده بود، به صاحبش برگرداند.
امدادگر داوطلب هلال احمر، کیف طلا و پول را به صاحبش برگرداند

امدادگر داوطلب هلال احمر، کیف طلا و پول را به صاحبش برگرداند

مخاطب24:مهناز حسن‌زاده گفت: پس از بارش‌های رگباری جمعه، ساعت ۴ بعداز ظهر برای سرکشی از وضعیت عشایر منطقه و امدادرسانی احتمالی به آن‌ها با خودروی نجات شعبه هوراند به منطقه گردشگری تنباکولو رفتیم. پس از پیاده شدن از خودرو در نزدیکی رودخانه، زنجیر یک کیف زنانه از دور برق می‌زد. من در حالی که از همراهانم جدا شده بودم فاصله‌ای را طی کردم تا به کیف رسیدم.

 


او ادامه داد: کیف خیس بود و احتمال دادم رودخانه آن را به این منطقه آورده باشد برای پیدا کردن موبایل یا مدرک شناسایی احتمالی آن را باز کردم و یک گوشواره، چند دستبند و چند قطعه طلا به همراه مقدار زیادی پول نقد و چند کارت اعتباری که مشخص بود نو است و پاکت رمز کارت‌ها نیز در کیف بود و را در کیف دیدم.

او توضیح داد: در کیف یک پوکه سیم‌کارت پیدا کردم که سیم کارت آن جدا شده بود، اما شماره آن رویش درج بود، بنابراین به آن شماره تلفن زدم.

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، حسن زاده با اشاره به اینکه صاحب کیف متوجه گم‌شدن آن نشده بود گفت: تا ساعت ۱۱ و نیم شب هر چه با آن شماره تماس گرفتم خاموش بود. مدت زیادی در منطقه ماندم. چون گمان می‌کردم صاحب کیف به دنبال آن برگردد. اما در ساعت ۱۱ و نیم شب زنی تلفن را جواب داد و گفت که اهل تبریز است و روز جمعه برای تفریح با خانواده خود به منطقه تنباکو آمده‌اند. آن‌ها تازه به تبریز رسیده بودند و هنوز متوجه گم‌شدن کیف نشده بودند.

 


مهناز حسن‌زاده از سال ۱۳۸۴ داوطلب هلال احمر آذربایجان غربی است و در حال حاضر به عنوان مددکار اجتماعی در بهزیستی شهرستان هوراند مشغول به کار است.

روز گذشته رئیس شعبه هوراند هلال احمر آذربایجان شرقی از این امدادگر امانت‌دار قدردانی کرد.

برچسب ها: امدادرسانی
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.