کد خبر: ۱۸۵۵۸
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۴

تشدید تحریم‌های روسیه توسط ژاپن

ژاپن به عنوان تنها کشوری که از حمله اتمی رنج برده و آسیب دیده هرگز تهدید اتمی روسیه را قبول نمی‌کند.
تشدید تحریم‌های روسیه توسط ژاپن

تشدید تحریم‌های روسیه توسط ژاپن

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایسنا ؛ رئیس کابینه ژاپن امروز (جمعه) اعلام کرد، پس از نشست گروه هفت که کشور‌های عضو در آن به تشدید اقدامات برای مجازات روسیه بابت حمله به اوکراین توافق کردند، توکیو قصد دارد تا تحریم‌های بیشتری علیه مسکو وضع کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، هیروکازو ماتسونو دبیر کابینه ژاپن همچنین اقدام روز پنج‌شنبه روسیه را در استقرار تسلیحات تاکتیکی هسته‌ای در بلاروس محکوم کرده و گفت: این اقدام به تنش بیشتر اوضاع در منطقه منجر می‌شود.

 

وی افزود: ژاپن به عنوان تنها کشوری که از حمله اتمی رنج برده و آسیب دیده هرگز تهدید اتمی روسیه را قبول نمی‌کند.

ژاپن در کنار گروه هفت قرار است دارایی‌های ۷۸ گروه و ۱۷ فرد روسی از جمله افسران نظامی در روسیه را مسدود کرده و صادرات را به ۸۰ کمپانی روسی نظیر لابراتوار‌های تحقیقاتی نظامی این کشور متوقف کند.

وزارت تجارت ژاپن نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد، دولت توکیو همچنین قصد دارد تا خدمات مهندسی و ساختمانی را به روسیه ممنوع کند و جزئیات این اقدام بعدا اعلام می‌شود.

برچسب ها: روسیه ژاپن
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.