کد خبر: ۱۸۶۱۳
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۶
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران:

مخابرات ایران با قدرت طرح توسعه فیبر نوری را پیش می‌برد

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: این شرکت با قدرت و قوت موضوع توسعه فیبر نوری را پیش می‌برد تا خدمات خوبی در آینده به مردم ارائه شود.
مخابرات ایران با قدرت طرح توسعه فیبر نوری را پیش می‌برد

مخابرات ایران با قدرت طرح توسعه فیبر نوری را پیش می‌برد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :درحال حاضر فیبرنوری بخش مهمی از تجهیزات ارتباطی زیرساختی در جهان را تشکیل داده است، پروژه‌ای که تحقق آن با آغاز به کار دولت سیزدهم درصدر برنامه‌های وزارت ارتباطات قرار گرفت.

شبکه زیرساخت کشور با سرمایه‌گذاری دولت، بیش از ۷۰ هزار کیلومتر فیبر را برای اتصال شهر‌های مختلف کشور به یکدیگر فراهم کرده، اما در داخل شهر‌ها هنوز شبکه دسترسی یا آخرین لایه اتصال به ساختمان‌های مسکونی و تجاری کشور با تجهیزات قدیمی هم وجود دارد که به شبکه مسی مشهور است؛ این شبکه به‌رغم گستردگی زیاد، توانایی کمی برای سازگاری با فناوری‌های جدید و استفاده از خدمات پهن باند دارد.

این در حالی است که بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۰ درصد خانوار‌ها و ۱۰۰ درصد کسب‌وکار‌ها با متوسط سرعت ۲۵ مگابیت برثانیه به پهن‌باند ثابت دسترسی داشته باشند و دسترسی ۲۰ میلیون خانوار و پنج میلیون کسب‌وکار تا سال ۱۴۰۴ به اینترنت پهن‌باند ثابت باید بر بستر فیبر نوری شکل گیرد.

سال گذشته اقدامات بسیاری در جهت پیشبرد این پروژه انجام شد؛ به گونه‌ای که برخی استان‌ها تحت پوشش کامل این فناوری قرار گرفتند؛ کار در ۴۵۵ شهر آغاز و بیش از ۱۲۰۰ کیلومتر فیبرکشی انجام شده است و قریب به سه میلیون خانوار تحت پوشش اینترنت پرسرعت مبتنی بر فیبرنوری قرار گرفته‌اند.

همچنین چندی پیش از سوی وزیر ارتباطات اعلام شد که آیین‌نامه بند «س» تبصره ۷ قانون بودجه تصویب شد؛ بنابراین با این مصوبه «حساب توسعه شبکه فیبر نوری» با سرمایه اولیه ۱۰۰۰ میلیارد تومان ایجاد می‌شود که نقطه عطفی در تامین مالی طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهاست. علاوه بر موارد گفته با اجرای این پروژه و سایر اقدامات، مسیر ایجاد ۱۰ میلیون پوشش تا آخر سال هموار خواهد شد.

در همین رابطه به تازگی، مجید سلطانی- مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- در گفتگو با ایسنا، درباره اینکه امسال در استان تهران چند میلیون نفر تحت پوشش فیبرنوری قرار می‌گیرند، اظهار کرد: زمانی که طرح نجمای تهران را که ابلاغ کردیم و حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار پورت توسعه برای یک بازه زمانی سه الی چهار ساله درنظر گرفته ایم.

مهندس سلطانی با بیان اینکه در دولت سیزدهم گسترش طرح فیبر نوری از سوی وزیر با مشارکت تمامی اپراتور‌ها ابلاغ شد به تشریح اجرای این طرح در شرکت مخابرات پرداخت و تصریح کرد: یکی از استان‌های پیشرو ما در زمینه توسعه فیبر نوری استان تهران است و هر هفته هم خبر‌های آن شنیده می‌شود. طرح نجما را از خرداد سال گذشته شروع شده و الان هم آثار آن را مشاهده می‌کنید به گونه‌ای که هر هفته افتتاح پروژه در استان تهران داریم.

وی در ادامه سخنانش درباره وضعیت تحت پوشش قرار گرفتن سایر استان‌ها تشریح کرد: ما در همه استان‌ها هستیم و امکانات داریم، مخصوصا مراکز شهر تحت پوشش شرکت مخابرات است. اگر من آمار دقیق اینکه چقدر پوشش داریم و چقدر مصرف کننده باند پهن پر سرعت داریم را اعلام کنم، مشاهده می‌کنید که ما با سایر شرکت‌ها فاصله داریم. بقیه شرکت‌ها هم تازه شروع به کار کرده‌اند، اما خداراشکر مخابرات تیم خیلی خوب و قوی در همه جای کشور دارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: طرح نجما در همه استان‌ها درحال انجام است، اما اینکه ما به استان‌ها می‌رویم، درواقع افتتاح نمادین است نه اینکه تازه شروع کرده باشیم. به طور مثال در مازندران افتتاح نمادین گذاشتیم و همزمان ۱۱۳ طرح از ۶۳۰ طرح انجام شده بود. نه اینکه به تازگی بخواهد شروع شود. یا به طور مثال چند روز گذشته به خراسان شمالی رفتم و با حضور استاندار، طرح‌های این استان را افتتاح کردیم و پس از آن افتتاح نمادین را در خراسان رضوی داشتیم و که در این استان هم خروجی‌هایی که آماده بهره برداری بود، از سه نقطه مشهد، نیشابور و اسفراین هم کار انجام شده و تحویل شد؛ بنابراین شرکت مخابرات ایران با قدرت و قوت موضوع توسعه فیبرنوری را پیش می‌برد و همکاران من در همه استان‌ها این طرح را جلو می‌برند و تا خدمات خوبی در آینده به مردم ارائه شود.

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.