کد خبر: ۱۹۱۰۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۴

ارزیابی و آزمایش ترمینال جدید فرودگاه کیش در پذیرش پرواز‌های خروجی

نخستین پرواز خروجی از ترمینال جدید فرودگاه کیش به مقصد مشهد در سالروز میلاد امام رضا (ع) با یک فروند هواپیمای MD شرکت هواپیمایی کیش صبح چهارشنبه ۱۰ خرداد انجام شد.
ارزیابی و آزمایش ترمینال جدید فرودگاه کیش در پذیرش پرواز‌های خروجی

ارزیابی و آزمایش ترمینال جدید فرودگاه کیش در پذیرش پرواز‌های خروجی

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش: پس از پذیرش آزمایشی ده پرواز ورودی با ۲۰۰۰ گردشگر، ترمینال جدید فرودگاه کیش صبح چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ شاهد بدرقه نخستین پرواز خروجی به مقصد مشهد جهت ارزیابی کاستی‌های احتمالی و زمینه سازی برای بهره برداری کامل بود.

آزمایش گیت‌های انتظامی، امنیتی و احراز هویت، سیستم مونیتورینگ، آزمایش سیستم‌های هوشمند انتقال بار و مسافر، آزمایش مسائل آزمایش کناره گیری هواپیما‌ها و اتصال به پل‌های تلسکوپی، بارگیری، سیستم‌های تهویه پایانه، پله‌های برقی، آسانسور و حمل و نقل شهری از جمله مواردی است که در مرحله پیش بهره برداری ترمینال جدید فرودگاه در پرواز‌های خروجی انجام شده است.

سعید پورزادی عضو هیات مدیره و معاون عمرانی سازمان منطقه آزاد کیش پس از بدرقه مسافران، در مصاحبه با خبرنگاران با بیان این که ترمینال جدید فرودگاه بین المللی کیش هدیه‌ای به مردم شریف ایران است؛ افزود: این ترمینال در سه قرارداد جداگانه ریالی و ارزی توسط سازمان منطقه آزاد کیش با هزینه ۲ هزار میلیارد تومان ساخته شده است و پس از پشت سر گذاشتن آزمایش‌های مختلف، در آینده نزدیک با حضور مسوولان کشوری افتتاح خواهد شد.

سعید پورزادی ادامه داد: تمام سالن‌های ترمینال جدید فرودگاه به صورت آزمایشی فعال شده اند تا پس از تکمیل آزمایش‌های ضروری و کسب استاندار‌های لازم به بهره برداری کامل برسند.

وی ظرفیت پذیرش این ترمینال را ۶ میلیون گردشگر در سال و آن را مهمترین و مکانیزه‌ترین پایانه در کشور و تاثیرگذار در حوزه گردشگری و تجارت عنوان کرد و افزود: متخصصان داخلی در طراحی و ساخت تجهیزات پایانه مسافربری جدید فرودگاه کیش نقش بسزایی داشتند و بخشی از تاسیسات الکتریکی، مکانیکی و ناوبری این ترمینال توسط مهندسان توانمند کشورمان ساخته شده و پل‌های تلسکوپی نیز توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی طراحی و تولید شده است.

سعید پورزادی از بازسازی سالن قدیم ترمینال فرودگاه کیش در نیمه دوم امسال خبر داد و اظهار داشت: با توجه به استقبال شرکت‌های هواپیمایی در برقراری پرواز از مبدا کیش به مقصد کشور‌های حوزه خلیج فارس، ترمینال قدیم بعد بازسازی به ترمینال پرواز‌های خارجی اختصاص پیدا خواهد کرد.

گفتنی است مساحت کل زمین پایانه جدید فرودگاه بین المللی کیش ۲۵ هکتار و زیربنای ساختمان آن ۴۹ هزار مترمربع است.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
چند رسانه ای
کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان کشف ابزار‌های عظیم آشولی در هرمزگان
در یکی از مهم‌ترین اکتشافات باستان‌شناسی دهه اخیر ایران، باستان‌شناسان در محوطه «دهتل» واقع در غرب استان هرمزگان موفق به شناسایی مجموعه‌ای پیچیده از ابزار‌های سنگی متعلق به دوران پارینه‌سنگی شدند؛ کشفی که می‌تواند مسیر‌های مهاجرت انسان‌های اولیه از آفریقا به آسیا را بازتعریف کند و جایگاه راهبردی سواحل شمالی خلیج فارس را در این فرآیند تاریخی به تصویر بکشد.
شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است شمار جان‌باختگان شناسایی شده تاکنون به ۳۳ نفر رسیده است
مجتبی قهرمانی امروز با تسلیت مجدد به خانواده‌های جان باختگان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و آرزوی بهبودی مصدومان این حادثه اعلام کرد: دستگاه قضایی استان هرمزگان با همکاری اداره کل پزشکی قانونی استان هرمزگان و فراجا تمام سعی خود را برای تعیین وضعیت مفقودان حادثه انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس مصروف داشته و با تمام توان و بسیج امکانات برای شناسایی هویت پیکر‌های جان‌باختگان این حادثه تلخ اقدام کرده است.
انفجار در اسکله شهید رجایی انفجار در اسکله شهید رجایی
انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست. هنوز اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.