کد خبر: ۱۹۲۴۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۷

شرکت دبیرکل ناتو فردا در مراسم تحلیف اردوغان

دبیرکل ناتو فردا به آنکارا می‌رود تا در مراسم سوگند یاد کردن رجب طیب اردوغان شرکت کند.
شرکت دبیرکل ناتو فردا در مراسم تحلیف اردوغان

شرکت دبیرکل ناتو فردا در مراسم تحلیف اردوغان

مخاطب۲۴ :‌به نقل از ایسنا ؛ یک روزنامه ترکیه‌ای امروز (جمعه) گزارش داد که دبیرکل ناتو فردا به آنکارا می‌رود تا در مراسم سوگند یاد کردن رجب طیب اردوغان شرکت کند.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو فردا به آنکارا می‌رود تا در مراسم سوگند یاد کردن رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه حضور پیدا کند.

شورای عالی انتخابات ترکیه پنجشنبه نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری این کشور را اعلام کرد. در این انتخابات که به دور دوم کشیده شده بود، اردوغان ۵۲.۱۸ درصد آرا را به دست آورد و رقیبش کمال قلیچدار اوغلو ۴۷.۸۲ درصد آرای به صندوق ریخته شده را به خود اختصاص داد.

 

بر اساس گزارش روزنامه «حرّیت» ترکیه، انتظار می‌رود که این کشور پس از تحلیف اردوغان جانی دوباره به دیپلماسی خود ببخشد. مناسبات دیپلماتیک ترکیه در روز‌های پیش از انتخابات و در خلال تبلیغات نامزد‌ها به حاشیه رفته بود.

استولتنبرگ پنجشنبه گفت که در آینده نزدیک به ترکیه سفر می‌کند تا درباره درخواست سوئد برای عضویت در پیمان نظامی ناتو با ترکیه گفتگو کند.

به دنبال حمله روسیه به اوکراین، فنلاند و سوئد درخواست عضویت در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را ارائه کردند که به تایید تمامی اعضای آن بستگی دارد. ترکیه، اما شروطی داشت؛ از جمله اینکه این دو کشور منطقه نوردیک از فعالان کُرد و حامیان پ‌ک‌ک حمایت نکرده و افراد مظنون را به ترکیه بازگردانند. با این حال، مذاکرات چندجانبه با پستی بلندی‌های زیادی مواجه شده است. در ۳۱ مارس ۲۰۲۳ درخواست فنلاند به تایید تمام اعضای این اتحاد نظامی رسید؛ اما سوئد هنوز منتظر موافقت مجارستان و ترکیه است و اقدام یک فرد تندرو مقابل سفارت ترکیه در استکهلم هم اوضاع را پیچیده‌تر کرد.

راسموس پالودان، راستگرای افراطی سوئدی-دانمارکی در تظاهراتی که در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم در اعتراض به موضع آنکارا در قبال پیوستن سوئد به ناتو ترتیب داده بود، قرآن کریم را مورد اهانت قرار داد.

پس از آن بود که اردوغان گفت سوئد با این کار باید فعلا قید عضویت در ناتو را بزند. اردوغان پیشتر درباره وضعیت درخواست استکهلم برای عضویت در ناتو گفته بود: ما هنوز آماده عضویت سوئد نیستیم، چون کشوری که می‌خواهد در ناتو عضو باشد باید موضعی قوی در مبارزه با تروریسم اتخاذ کند.

برچسب ها: ناتو اردوغان
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.