کد خبر: ۱۹۷۲۴
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۶
مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی در حاشیه بازدید از شعبه تأمین اجتماعی و بیمارستان شهدای گمنام یاسوج:

برای توسعه پوشش بیمه باید از همه ظرفیت‌های استان‌ها استفاده شود

میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در پایان سی‌وهفتمین سفر استانی و در حاشیه بازدید از شعبه تأمین‌اجتماعی بیمارستان شهدای گمنام شهرستان یاسوج در گفتگو با خبرنگاران درباره اهداف سفر‌های استانی گفت.
برای توسعه پوشش بیمه باید از همه ظرفیت‌های استان‌ها استفاده شود

برای توسعه پوشش بیمه باید از همه ظرفیت‌های استان‌ها استفاده شود

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی؛مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی که به همراه ابراهیم جواهری نایب‌رئیس هیئت‌مدیره، احمد اسفندیاری معاون امور فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌ها، هادی قیومی مدیرکل بازرسی و مهرزاد اکبرپور مدیرکل هماهنگی امور استان‌های این سازمان به‌مدت دو روز میهمان استان کهگیلویه و بویراحمد بود، افزود: یکی از رویکرد‌های مهمی که در این دوره و در دولت مردمی سیزدهم مورد توجه قرار گرفته توسعه خدمات درمان در مناطق کم‌برخوردار؛ یعنی مناطقی است که مردم نیاز بیشتری به خدمات در حوزه درمان دارند. ما نیز در سازمان تأمین‌اجتماعی برای ارائه خدمات درمانی مطلوب به بازنشستگان و بیمه‌شدگان تمام توان و ظرفیت سازمان را بسیج کرده‌ایم و با اولویت مناطق کمتر برخوردار، طرح‌های متنوعی برای توسعه خدمات درمانی در دستور کار داریم.

وی افزود: در این سفر ظرفیت‌های توسعه خدمات تخصصی در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در شهرستان‌های مختلف استان مورد بررسی و قرار شد لیستی از تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی در راستای تقویت خدمات تخصصی سلامت تهیه شود تا اقدام‌های لازم برای تهیه این اقلام انجام شود.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه با توجه بررسی‌های انجام شده در این سفر مشخص شد که بیمارستان یاسوج نیز نیاز به توسعه خدمات درمانی دارد، اظهار داشت: در شهرستان دهدشت بنا بر مصوبه سفر اول رئیس‌جمهور محترم به استان، بحث مشارکت سازمان تأمین‌اجتماعی در توسعه بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی را در دستور کار داریم که در این سفر اعلام کردیم برای تأمین منابع توسعه این بیمارستان حسب مصوبه سفر استانی رئیس‌جمهورآمادگی کامل داریم.
موسوی با اشاره به ضرورت تأمین نیرو‌های تخصصی و کادر درمان از سوی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در نشستی که با استاندار محترم داشتیم، با توجه به بستر‌ها و ساختار‌های فیزیکی مناسبی که برای ارائه خدمات سلامت در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در این استان وجود دارد، بنا شد که نیروی تخصصی مورد نیاز این مراکز را دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تأمین کندتا شاهد توسعه خدمات به بیمه‌شدگان و بازنشستگان عزیز باشیم.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با تأکید بر اینکه در جریان بازدید از بیمارستان تأمین‌اجتماعی شهدای گمنام یاسوج، طرح توسعه این بیمارستان پیگیری شد، گفت: طرح توسعه این بیمارستان تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت داشته است و بنا را بر این گذاشته‌ایم که در سه ماهه دوم سال بیشتر منابع مورد نیاز را با توجه به آغاز زودهنگام سرمای هوا در استان تأمین کنیم و سرعت توسعه پروژه را افزایش دهیم.
وی همچنین در خصوص سطح‌بندی مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی گفت: سازمان تأمین‌اجتماعی بر اساس سطح‌بندی خدمات و به تناسب تعداد بیمه‌شدگان هر منطقه اقدام به ایجاد و توسعه مراکز درمانی می‌کند. اما در مناطقی که خدمات مستقیم یا ملکی نداریم؛ خرید خدمت راهبردی سلامت انجام می‌گیرد و بر اساس مصوبه‌ای که در هیئت‌مدیره و هیئت‌امنای سازمان تأمین‌اجتماعی داریم، در مناطقی که مراکز درمان بستری ملکی تأمین‌اجتماعی وجود ندارد، براساس قرارداد فی‌مابین مراکز دانشگاهی بدون اخذ فرانشیز به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی خدمات درمانی ارائه می‌کنند.

میرهاشم موسوی در بازدید از شعبه تأمین‌اجتماعی یاسوج: برای توسعه پوشش بیمه باید از همه ظرفیت‌های استان‌ها استفاده شود

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در دومین روز سفر خود به استان کهگیلویه و بویراحمد از شعبه تأمین‌اجتماعی یاسوج بازدید و اعلام کرد: برای افزایش بیمه‌شدگان و پایداری منابع سازمان باید از همه ظرفیت‌های استان‌ها استفاده شود.
میرهاشم موسوی مهم‌ترین عامل بالا بردن ضریب پشتیبانی و پایداری منابع سازمان را ورود بیمه‌شدگان جدید دانست و بر عملیاتی کردن این موضوع از طریق بهره‌گیری از حداکثر ظرفیت‌های استانی تاکید کرد.
وی گفت: در دو سال کذشته بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به بیمه شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی اضافه شد و می‌توان با اقدامات دیگر از جمله اصلاح مقررات داخلی نسبت به افزایش بیمه شدگان و منابع سازمان باقدام کرد.
وی میانگین ضریب نفوذ بیمه‌ای در کشور را ۵۳ درصد اعلام کرد و افزود: در صورت استفاده از همه ظرفیت‌های داخلی می‌توانیم بر مشکلاتی که سازمان تأمین‌اجتماعی در زمینه تامین منابع پایدار با آن‌ها رو به روست، غلبه کنیم و آمادگی داریم از راهکار‌ها و برنامه‌های عملیاتی که از سوی کارکنان و صاحب نظران ارایه می‌شود، بهره ببریم

captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.