کد خبر: ۱۹۷۸۷
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۲
سرپرست اداره بازاریابی و مطالعات بازار تاکید کرد:

اطمینان و آرامش خاطر آحاد جامعه مأموریت و رسالت اصلی شرکت بیمه ایران

حبیب راستگو سرپرست اداره کل بازاریابی و مطالعات بازار شرکت سهامی بیمه ایران در پانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی گفت: مأموریت و رسالت اصلی شرکت سهامی بیمه ایران تامین اطمینان و آرامش خاطر برای آحاد جامعه است و در این راستا یکی از اقدامات اساسی و حیاتی که هر بنگاه اقتصادی باید انجام بگیرد پرداختن به مقوله بازاریابی است.
اطمینان و آرامش خاطر آحاد جامعه مأموریت و رسالت اصلی شرکت بیمه ایران

اطمینان و آرامش خاطر آحاد جامعه مأموریت و رسالت اصلی شرکت بیمه ایران

به گزارش مخاطب ۲۴به نقل از روابط عمومی بیمه ایران: سرپرست اداره کل بازاریابی و مطالعات بازار شرکت سهامی بیمه ایران افزود: بازاریابی در یک کلام یعنی مشتری مداری که بحث روز جامعه است و نیاز‌ها و انتظارات مشتری که می‌تواند از هر شرکتی مثل شرکت‌های بیمه داشته باشد.
حبیب راستگو ادامه داد: فلسفه و ماهیت اساسی صدور بیمه، ارائه خدمات و سرویس به مشتریان است و خوشبختانه مشتریان در ارائه خدمات و سرویس‌ها از سمت بیمه

ایران همیشه رضایت داشته و اقبال عمومی در این مورد را شاهد هستیم. البته در قبال انتظارات روز آن‌ها که تبلیغات هوشمند و دیجیتالی‌شدن است شرکت اقدامات خوبی را انجام داده و نمونه بارز آن سامانه نظرسنجی است که بر اساس سوالات در بازه زمانی مختلف طراحی شده تا نسبت به درخواست‌ها و نیاز‌های مشتریان اشراف کامل پیدا کنیم و بر اساس آن خلق محصول جدید بازار را داشته باشیم.

وی در خصوص سهم بازار نیز گفت: شرکت بیمه ایران تنها بیمه دولتی است که در بازار صنعت بیمه فعالیت دارد و آیین نامه‌های شورای عالی بیمه و آیین نامه ۹۹ در بخش درمان مقررات و محدودیت‌هایی را برای بیمه گران مشخص کرده و شرکت خودش را موظف به حرکت در این راستا میداند. در خیلی از مناقصات بیمه گذاران خواسته‌های خارج از آیین نامه‌ها دارند که معمولاً بیمه ایران نمی‌تواند به خاطر محدودیت‌ها و سازمان‌های ناظر به آن‌ها ورود کند و این یکی از دلایل کاهش سهم بازار می‌باشد و دیگر اینکه برخی مجموعه‌های بزرگ بیمه خود را نزد دیگر شرکت‌های بیمه سپرده اند و این نیز خود دلیل دیگری بر آن است.

حبیب راستگو ادامه داد: ما در بخش بازاریابی کار را به دو قسمت تقسیم کردیم یکی بخش فنی بوده که به طور متمرکز آن را پیش می‌بریم که بحث مناقصات یکی از موضوعات مهم آن است. همچنین جلساتی با بیمه گذاران داریم تا بتوانیم رضایت آن را به دست آوریم و مشکلات آن‌ها را حل کنیم که با این طریق بیمه گذاران خود را حفظ می‌کنیم؛ و بخش دیگر بخش نوآوری و برنامه‌ریزی است که در این راستا سامانه‌هایی را طراحی کردیم که در ۶ ماهه اول امسال به مرحله بهره برداری خواهند رسید. اولین آن‌ها نظرسنجی و دومی سامانه جامع باشگاه اطلاعات مشتریان و سامانه سوم باشگاه مشتریان است که وجود این سامانه‌ها موجب حفظ مشتریان و همچنین تقدیر و تشکر بابت وفاداری سهمشان که نزد بیمه ایران دارند خواهد بود.

سرپرست اداره کل بازاریابی و مطالعات بازار شرکت سهامی بیمه ایران افزود: در مقوله هوشمند سازی و دیجیتالی شدن گام‌های بسیار مهمی برداشته شده همچنین در ۶ ماهه دوم یک روز خاص به نام روز مشتری نیز خواهیم داشت. یکی از کار‌های مهم راه اندازی سامانه مرکز تماس به شماره ۰۹۶۶۸ بوده که این مرکز جامع ارتباط با زیر نفعان میباشد در این مرکز ۷۲ نفر به صورت شبانه روزی پاسخگوی سوالات ذینفعان، مردم و مشتریان هستند. همچنین کارشناسان سه زبانه در این مرکز فعالیت دارند و پاسخگویی هموطنان میباشند. از طرفی اقدامات خوبی از لحاظ دیجیتالی شدن انجام شده که بزرگترین سامانه اطلاع رسانی صنعت بیمه در کشور می‌باشد. در بخش دیگر ربات هوشمند را در شش ماه دوم خواهیم داشت. اخیراً نیز مرکزی به عنوان ارتباط با ناشنوایان و کم شنوایان ایجاد کردیم که جامعه ناشنوایان بتوانند به صورت تصویری از خدمات بیمه استفاده کنند.

وی در پایان گفت: انشالله همه ما بتوانیم بر اساس سند راهبردی و اهدافی که مشخص شده در سیاست‌های بالادستی گام برداریم و این اهداف هر چه زودتر تحقق پیدا کند و همدلی و همراهی همه همکاران و شبکه نمایندگی را داشته باشیم تا به این اهداف مهم دستیابی داشته باشیم.

برچسب ها: بیمه ایران
captcha
اخبار داغ
صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل! صحبت های وزیر خارجه اوکراین از دیدار با عراقچی در سازمان ملل!
گروه سیاسی و بین‌الملل: وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد در دیدار با سید عباس عراقچی همتای ایرانی خود، درباره موضوعات مهم بین المللی گفتگو کرده است.
دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است! دیدار ترامپ و پزشکیان نزدیک است!
همزمان با مجمع عمومی سازمان ملل، کاخ سفید تغییر لحنی معنادار را تجربه می‌کند. پس از ماه‌ها تهدید، ترامپ به مشاورانش اعلام کرده مشتاق دیدار با مقامات ایرانی است.
قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم قطعی برق در نشست خبری معاون گردشگری قطع شد + فیلم
در جریان نشست خبری معاون گردشگری، برق سالن به‌طور ناگهانی قطع شد و روند برگزاری این نشست برای دقایقی تحت تأثیر قرار گرفت. منبع: مهر
هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد! هک شدن تلفن مشاور رییس جمهور فرانسه به دست موساد!
سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) تلفن همراه دورا کاتوتی، مشاور مکرون را هک کرده است.
ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟ ماجرای تغییر چهره رویا نونهالی چه بود؟
ویدئوی منتشرشده با عنوان تغییر چهره رویا نونهالی که صحت ندارد و فیلم یادشده مربوط به خواهر این بازیگر مهشید نونهالی است که درباره لحن و شیوه صحبت کردن اعضای خانواده‌شان توضیح داده است
هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا! هشدار پلیس فتا درباره پرداخت بیعانه قبل از رؤیت کالا!
خریداران یا معامله را به صورت حضوری انجام دهند و پس از بررسی کالا و مدارک نسبت به تسویه حساب اقدام کنند یا از قابلیت پرداخت امن خود پلتفرم استفاده کنند.
فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد فوری، انتقال بیرانوند قطعی شد
ماجرای سرباز شدن علیرضا بیرانوند و انتخاب تیم جدیدش، بالاخره به ایستگاه پایانی رسیده است؛ این آخرین ادعای حاتم احمدی، مدیرعامل باشگاه فجر سپاسی است که خبر از قطعی شدن حضور دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در این تیم می‌دهد
برگزیده
قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴! قیمت تتر در بازار امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۴!
اقتصادنیوز: قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش همراه شد و به ۲۳۲۲۲۳ تومان رسید.
قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است! قیمت بیت کوین، امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ صعودی است!
امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵، بیت کوین در بازار تهران به طور متوسط ۸۶،۱۸۸ دلار معامله شد.
رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس رقیب وارداتی نیسان آبی چه خودرویی است! + عکس
لینکسیس ۲۰۲ که با ظرفیت بار حدود ۳ تن و قوای محرکه پلاگین هیبرید بردافزا معرفی شده، یکی از محصولات جدیدی است که می‌تواند وارد رقابت با خودرو‌های باسابقه این بخش، به‌ویژه نیسان آبی، شود.