کد خبر: ۲۰۸۶۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۷

سازمان ملل به تل‌آویو هشدار داد

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل ضمن هشدار به تل‌آویو درباره وضعیت درگیری‌ها در کرانه باختری، از رژیم صهیونیستی خواست تا قبل از خروج اوضاع از کنترل، تجاوز نظامی به فلسطینیان را متوقف کند.
سازمان ملل به تل‌آویو هشدار داد

مخاطب۲۴ : به نقل از فارس ؛‌ کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل ضمن هشدار به تل‌آویو درباره وضعیت درگیری‌ها در کرانه باختری، از رژیم صهیونیستی خواست تا قبل از خروج اوضاع از کنترل، تجاوز نظامی به فلسطینیان را متوقف کند.

امروز جمعه (۲۳ژوئن) «فولکر تورک»، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل به دلیل «تجاوز نظامی اسرائیل به فلسطینیان» در کرانه باختری اشغالی، پیام هشدارآمیزی برای رژیم صهیونیستی ارسال کرد.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، این پیام در حالی به تل‌آویو مخابره شد که یک هیأت اروپایی از روستای ترمسعیا در شمال رام الله بازدید کرده و حملات شهرک نشینان صهیونیست به فلسطینی‌ها را محکوم کرد.

تورک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل هم در واکنش به ناآرامی‌های فعلی فلسطین اشغالی، نسبت به جدیت تشدید خشونت‌ها در کرانه باختری هشدار داده و خواستار «پایان فوری آن» شد. وی از تل‌آویو خواست تا اقداماتش «با قوانین بین‌المللی مطابقت داشته باشد و تحقیقات موثری در مورد جرائم خود در کرانه باختری انجام دهد».

این مقام سازمان ملل همچنین در ادامه و خطاب به صهیونیست‌ها خاطرنشان کرد که استفاده بیش از حد اشغالگران از سلاح، وضعیت امنیتی موجود را از کنترل خارج کرده و باعث تهدیدات بیشتر خواهد شد. تورک بر لزوم انجام آنچه که وی «بازتغییر سیاست» خواند، تاکید کرده و از تل‌آویو خواست تا سریعاً مطابق با استاندارد‌های بین المللی حقوق بشر رفتار کند.

پیش از تورک، «بان کی مون»، دبیر کل سابق سازمان ملل متحد تصریح کرده بود که نحوه رفتار اسرائیل با فلسطینی‌ها ممکن است مصداق آپارتاید باشد. او در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس روز پنجشنبه گفته که اسرائیل با دور شدن از امید ایجاد یک دولت فلسطین در کنار خودش در حال حرکت به سمت آپارتاید است.

اظهارات کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در حالی بیان می‌شود که اخیراً تنش‌های نظامی توسط رژیم صهیونیستی در کرانه باختری اشغالی افزایش پیدا کرده است. نیرو‌های رژیم اشغالگر در جِنین، نابلس و سایر مناطق به فلسطینی‌ها حمله کرده و پایگاه‌های شهرک‌سازی جدیدی را ایجاد کردند. علاوه بر این، روز‌های اخیر کرانه باختری شاهد حملات صد‌ها شهرک نشین صهیونیست علیه مردم فلسطین در شمال رام الله و روستای الحواره در جنوب نابلس بوده است.

در پی این درگیری‌ها، هیأتی از اتحادیه اروپا وارد رام‌الله شده تا آثار و نتایج حملاتی که شهرک نشینان صهیونیست علیه فلسطینی‌ها و در نابودی اموال آن‌ها انجام دادند، را مورد بررسی قرار دهند.

نمایندگان اتحادیه اروپا با روستاییان و رئیس شورای محلی دیدار کردند تا به شهادت آن‌ها در مورد تخلفات شهرک‌نشینان علیه آن‌ها گوش فرا دهند. ارتش رژیم اشغالگر در جریان حملات خود از این شهرک‌نشینان محافظت کرد و این حمایت، منجر به آتش زدن ده‌ها خانه و خودرو، کشته شدن یک فلسطینی و زخمی شدن تعدادی دیگر توسط گلوله‌های ارتش اشغالگر شد.

در همین حال، شهرک‌نشینان با حمایت و مشارکت نیرو‌های اشغالگر، هفت پایگاه جدید مسکونی را در روستا‌ها و شهر‌های کرانه باختری از جمله شهرک‌نشینان خانه‌های سیار را در شهر دیر استیا در غرب سلفیت، تقوع در شرق بیت لحم، ام صفا در شمال رام‌الله، اللبن الشرقی در جنوب نابلس، شرق روستای مخماس و نزدیک جاده المعرجات در غرب اریحا ایجاد کردند.

رسانه‌های عبری هم امروز طی گزارش‌هایی ضمن توصیف شرایط امنیتی فعلی در سرزمین‌های اشغالی به «روز‌های پیچیده»، اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی نیرو‌های خود را در کرانه باختری تقویت کرده، اما از عملیات گسترده خودداری خواهد کرد.

تحلیل رسانه‌های فلسطینی این است که رژیم اشغالگر از عملیات‌های «پرداخت بها» یی که ممکن است توسط شهرک‌نشینان انجام شود، می‌ترسد. برآورد‌ها حاکی از آن است که گزارش رسانه‌های اسرائیلی، مبنی بر استقرار ارتش و پلیس رژیم اشغالگر و افزایش شمار نظامیان در کرانه باختری، برای جلوگیری از انتقام‌جویی شهرک‌نشینان انجام شده است.

captcha
اخبار داغ
ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود ترامپ: محاصره دریایی ایران الان لغو می شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در پیامی در شبکه اجتماعی تروث سوشال بار دیگر ادعاهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران و وضعیت تنگه هرمز مطرح کرد او این پیام نوشت ایران باید موافقت کند که هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت و تأکید کرد تا اطلاع ثانوی هیچ پولی میان طرفین رد و بدل نخواهد شد.
قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد قیمت طلا دلار نقره سکه بیت کوین جمعه ۸ خرداد
قیمت دلار، یورو، پوند، و سایر ارز‌ها سکه و قیمت طلا سکه پارسیان قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارز‌های دیجیتال را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. در ضمن به ساعت به‌روز‌رسانی این نرخ‌ها در بالای جدول دفت فرمایید.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟ مذاکره ایران و عمان درباره چیست؟
معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ایران و عمان به طور مشترک در حال مذاکره در مورد رویه جدیدی برای عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز هستند.
نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد! نخست‌وزیر جدید عراق انتخاب شد!
پارلمان عراق با رأی اکثریت به کابینه علی فالح الزیدی و برنامه دولت جدید رأی اعتماد داد؛ اقدامی که پس از هفته‌ها رایزنی سیاسی، مسیر آغاز رسمی فعالیت دولت تازه عراق را هموار کرد.
برگزیده
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.
صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران! صحبت‌های جی دی ونس از خروج خلبانان آمریکایی از ایران!
جی دی ونس، معاون اول رئیس جمهور آمریکا درباره فراری دادن دو خلبان جنگنده اف ۱۵ که توسط پدافند هوایی ایران ساقط شد، گفت: «پس از سقوط دو خلبان در ایران، ابتدا محل دقیق آنها مشخص نبود و حدود یک روز بعد تایید شد چراغ‌های اضطراری هر دو خدمه فعال است. او این عملیات را از جسورانه‌ترین صحنه‌های عمر خود توصیف کرد.»